Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam kurtkę oversize, mama odłożyła wełniany płaszcz, jakoś to będzie. W h&m jest kurtka niby zimowa z serii mama ale bez kaptura...
Byłam w Lidlu i kupiłam dla fasoli spodenki
rozmiar 68
a teściowa kupiła takie w rozmiarze 74
i body też chyba 74
szaleństwotulipanna lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Jestem Lutowa Mama 2015 i chciałam Wam serdecznie pogratulować Waszych fasolek z łezka w oku podczytalam kilka stron wstecz bo niechce Was podglądać ale miło sie wspomina jak to wyglądało w zeszłym roku
Trzymajcie sie ciepło i przedewszystkim zdrowomarissith, Evans, szara myszka, Biedroneczka29, Kri, Joanna_88, tysiaa93, Fleur-de-lis lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Marissith super portasy!
Ja też dzisiaj kupiłam sporo rzeczykupiłam 4 pary spodenek dla maluszka (r.56), 10 bodziaków (8 x r 56 i 2 x rozm 62) :o i 2 pajace (r. 56)
W H&M była promocja i za 6 bodziaków zapłaciłam tyle co za pozostałe płaciłam DWA
Nie są jakieś szałowe ale....
plus skarpetki i czapeczki
No i pochwalę się moim brzuszkiem... OLBRZYMEM
Evans, domiii, Biedroneczka29, Zosia_wop, Lexi150, Joanna_88, Fleur-de-lis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Pianiska też fajne zakupy
A brzuszek faktycznie imponującymój wydaje się jednak maleńki, ale w sumie jesteś 2 tyg do przodu
Wszystko przed TobąPrawdę mówiąc nie mam zielonego pojęcia kiedy tak wystrzelił! Jestem pewna że tydzień temu był mniejszy... a dwa tygodnie temu było go połowę mniej
tak więc nie mów hop
-
U mnie dzidzia zdrowa. No i Hania pozostanie Hania. Dobre mial oko w 11t2d moj gin :)no i wzielam zwolnienie. Zmierzyl szyjke,dluga,wszystko ok. Zdjec nie wrzucam bo juz tu ostanio jedna laska kopiowala zdjecia i za swoje podawala. Nastepne usg bedzie polowkowe 4D moj gin zapisal mnie do kolegi specjalisty z centrum zdrowia matki Polki,bo specjalizuje sie w ocenie serduszka.
Nooo Pianistko faktycznie imponujaco wygladasz:-)Lexi150, Pianistka, marissith lubią tę wiadomość
-
szara myszka wrote:O matko Pianistka na pewno jestes w 4 miesiacu??
pokazny juz brzuszek
Za tydzień już 5 miesiąc
Nie wiem co jest z tym brzuchemAle maluch ma ok 13 cm, skacze jak szalony i rozpycha matkę ^^
Teraz chyba wiadomo skąd mogę mieć bóle brzucha jak to tak rośnie szalenie!
Ale przytyłam niewiele, w granicach normy...
Tulipanna, moje gratulacje!justikf lubi tę wiadomość
-
Mi tez odrobinke widac, zaokraglil sie, ale jakby ktos nie wiedzial to by sie raczej nie kapnal. przytylam 2kg jak narazie, mam nadzieje ze to tycie poooowoli bedzie szlo, choc strasznie duzo jem ;/
a dzidzius ma 8cmWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 13:19
-
Tycie w ciąży to chyba jedyne przyjemne tycie w życiu
Pianistka bez kitu imponująco urosłas. Az ciężko uwierzyć że mogłabym mieć taki już za 3 tygodnie
ale u mnie to 14 tydzień i moje wiercace się maleństwo ma dopiero 7,31 cm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 13:47
-
U mnie w 12+6 maluch miał 7,5 cm
Ale wiadomo, wszystkie dzieciaczki rosną w swoim tempie
Oj zbijam się z waspołknęłam arbuza w całości
to nie ciąża
właśnie kurier przywiózł mi poduszkę kojec motherhooddzisiaj zobaczymy czy zda egzamin
do tego dostałam 2 gratisy : smoczek i kocyk taki milusi dla maluszkatulipanna lubi tę wiadomość
-
eh ja juz tak bym chciala wiedziec czy chopiec czy dziewczynka
narazie gin powiedzial ze to za wczesnie a kiedys jak o to pytalam to mnie przerazil bo powiedzial ze to na pewno bedzie widac w 20 tygodniu! mam nadzieje ze dostrzeze wczesniej, zdziwil mnie bo Wy juz tak szybko wiecie
-
Pianistka daj znać jak się sprawuje ta poducha bo myślę o zakupie z powodu bólu pleców doskwierają strasznie a co do zakupów mi już półki brakło już mam kombinezon do wózka ubranka ostatnio piękny kocyk do wózka w smyku dostałam jak tak dalej pójdzie to szafy mi braknie
-
Mi na ostatniej wizycie gin zasugerowała ale nie powiedziała że na pewno
Potwierdzimy na USG połówkowym za 3 tygodnie
Ale ja i tak jestem pewna że to chłopakA ciuszki na 56/62 kupuję unisex
chociażby z tego względu że gdybyśmy zdecydowali się na drugie dziecko to jakieś ciuszki będą bez względu na płeć
poza tym nienawidzę różowego koloru i i tak bym nie kupowała nic w różu