Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
wlasnie tez bede tak po trochu kupowac, chcialabym dopiero na zwolnieniu sie tym zajac bo narazie nie mam czasu, a pojde pewnie od pazdziernika juz nie moge sie doczekac juppppiiiii
-
Pianistka piękny brzuszek. Jeszcze trochę i u mnie też taki będzie. Już się nie mogę doczekać.
Też już bym chciała zacząć kupować rzeczy dla malucha ale boje się, że jeszcze za wcześnie. No i nie wiemy kto nam się chowa, choć wszyscy łącznie ze mną zapowiadają chłopaka. Raczej też będę się skupiać na takich neutralnych kolorach ale jednak te, które bardziej mi się podobają są spersonalizowane do płci więc chyba jeszcze musimy poczekać. W przyszłym miesiącu chcę kupić pościele do łóżeczka i wózka bo to na pewno będzie neutralne i mamy zamiar odmalować mieszkanie. Później wózek, a ubranka chyba na końcu.
Mam pytanie co do połówkowych. Robicie prywatnie czy na NFZ? Ja byłam teraz prywatnie na prenatalnych i połówkowe wolałabym zrobić za darmo w szpitalu ale prywatnie robią z ECHO serca. Tylko czy to jest takie konieczne? Nie chce niepotrzebnie wyrzucać 400 zł. Mam jeszcze trochę czasu do zastanowienia ale lepiej dokładnie przemyśleć wszystkie za i przeciw. -
Moj to maleństwo: a Tu to jeszcze pojadłam trochę i bardziej był widoczny
http://static.pokazywarka.pl/i/6011441/123428/image.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 15:22
Zosia_wop, domiii, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
szara myszka wrote:ja i tak do przynajmniej poczatku 6 miesiaca nic albo niewiele bede kupowac ale chcialabym wiedziec nooo kto tam przesiaduje
-
nick nieaktualnyDziś weszłam na wagę znów -1kg więc już razem -8kg widać że chudnę bo mój wielki brzuch się zmniejsza a coraz bardziej widać zaokrąglenie od dziecka
Ale jak mam inaczej wyglądać jak jem jak ptaszek, za to 5-6 posiłków dziennie
za 2 dni już mam wizytę u diabetologa i dostanę mój własny glukometr;p Dziś sobie zrobię domowe spa zaraz bo mam chandrę
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Za tydzień już 5 miesiąc
Nie wiem co jest z tym brzuchemAle maluch ma ok 13 cm, skacze jak szalony i rozpycha matkę ^^
Teraz chyba wiadomo skąd mogę mieć bóle brzucha jak to tak rośnie szalenie!
Ale przytyłam niewiele, w granicach normy...
Tulipanna, moje gratulacje!
Pianistka - nawet nie wiedziałam, że przebiłaś 10 cm. Wooow. Przy takim małym wielkoludzie to i brzusio będzie spory. Mój bąbel może przebił 7 cm - więc do dyszki jeszcze daleko - ale może przyśpieszy i za tydzień na wizycie będę zdziwiona, że już takie duże to moje maleństwo. -
justikf wrote:Pianistka - nawet nie wiedziałam, że przebiłaś 10 cm. Wooow. Przy takim małym wielkoludzie to i brzusio będzie spory. Mój bąbel może przebił 7 cm - więc do dyszki jeszcze daleko - ale może przyśpieszy i za tydzień na wizycie będę zdziwiona, że już takie duże to moje maleństwo.
7,5 cm było 3 tygodnie temuzrobiłam wykres, wyliczyłam i wychodzi ok 13 cm w dotychczasowym tempie wzrostu
powinnam mieć USG dzisiaj ale przecież mi odwołali
-
Pianistka zobaczymy jaki bede miała za trzy tygodnie ale watpię w to bardzooo ze chociaz w przybliżonej wielkości do Twojego
ja ogolnie nie chce miec dużego brzucha ,chciałabym fajna średnia piłeczkę
w Grudniu oby była widoczna bo ide na sesje zdjęciowa