Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka u mnie brzucho już też ewidentnie ciążowy
w 13tc jeszcze nie był, także sytuacja może się zmienić z dnia na dzień
Zakupowo to przebiłam Was wszystkiemy już mamy wózek, fotelik, 1 komplet pościeli, karuzele nad łóżeczko, materacyk na komode do przewijania, 2 kocyki i sporo ciuszków. Mąż mnie stopuje, ale ja uwielbiam to oglądanie i szukam promocji a więc przy okazji zaoszczędzę sporo
teraz szukam laktatora i butelek. Nie wiem z jakiej firmy brać. Ktoś coś wie?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyJa gdybym miała gdzie trzymać też już bym miała wózek a tak to mam
fotelik, baze pod fotelik, wanienkę, stelaż pod wnienkę, łóżeczko, materac, szafę dla dziecka, komode z przewijakiem i materacykiem, 2 ręczniki do kąpieli, laktator aventa no i ciuszki:p Do tej pory wydałam gdzieś 150złdobrze mieć starszą siostrę która ma małe dzieci
Pochwal się jaki masz wózek? -
Cieszę się, że nie jestem sama
u mnie niestety nie ma w rodzinie małych dzieci, więc wszystko musimy kupić. Ale z drugiej strony to kupowanie jest bardzo przyjemne
Skusiliśmy się na wózek tutek grander lift. Przetestowałam w sklepie i bardzo mi się spodobał. Mam nadzieję, że jakościowo jest ok, bo zapłaciliśmy tylko 1,200. nie brałam ich fotelika, kupiliśmy maxi cosi, bo jedne z najbezpieczniejszych. Też się zastanawiam nad laktatorem avanta albo tommi coś tam.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Magdalenka ja właśnie też chcę Tutka! Tylko nie mam gdzie go obejrzeć... Ale czuję że nawet w ciemno go wezmę
Jaki kolor wybrałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 19:47
-
Ogólnie mam łóżeczko ciuchy po synku bo liczę ze gin się pomylił by będzie syn a nie córka po córci mam ubrania ale na 4 5 lat tylko kupić wózek i nowe butelki no i jakiś ciuch co ze szpitala wyjdziemy
-
Kasia02 moja imienniczko ja też mam malutki brzuszek
Dziewczyny wy to macie giganty w porównaniu do mojego
Magdalenka ale zaszalalas
Joanna gratuluję synka
Ja dla swojej fasolki jeszcze nic nie kupiłam bo nie znam płci,ale jak poznam to zapewne zaczną się zakupi -
No to i ja witam się ponownie i od razu przedstawiam jak my się prezentujemy w dniu dzisiejszym
W czwartek wizyta, więc może i ja się dowiem kto mieszka w brzusiuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 09:10
Lexi150, Biedroneczka29, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Joanna gratulacje synka
Lexi wózek wzięliśmy turkusowo-szary. Na żywo kolor jeszcze ładniejszy niż w katalogu. Tylko wózek jest mniejszy niż większość na rynku. Ale akurat dla mnie to zaleta, bo ja jestem drobna. No i jest leciutki[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Turkusowy to też mój typ, ewentualnie cały szary. Jest piękny i od razu się w nim zakochałam. No i pasuje zarówno dla chłopca jak i dziewczynki. Jest też właśnie jednym z najlżejszych na rynku więc do mnie przemawia bo ja też z tych drobnych jestem.
-
Mam tnietypowe pytanie
Odkąd jestem w ciąży codziennie pare razy kichamnigdy nie miałam alergii, nie jestem przeziębiona, a jednak każdego dnia mi sie to zdarza, czy ktos tez tak ma czy tylko ja taki ewenement
?
-
nick nieaktualny
-
Zosia_wop wrote:Mam tnietypowe pytanie
Odkąd jestem w ciąży codziennie pare razy kichamnigdy nie miałam alergii, nie jestem przeziębiona, a jednak każdego dnia mi sie to zdarza, czy ktos tez tak ma czy tylko ja taki ewenement
?
Biedroneczko, no ja na swój brzuszek to Cini Mini mówię