X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggyOlsen wrote:
    Iriss o której masz wizytę? Jestem mega ciekawa co tam Ci się urodzi :D

Ja mam przeczucia na dziewczynkę od początku, ale będzie ciekawie jak się okaże chłopak - spadnę z fotela chyba :D

Peggy, ja od rana nie mogę pozbyć się przeczucia że jednak będzie Emma :D
    Najwyżej razem spadniemy z fotela :D

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peggy, mam wizytę na 17:10 :), zobaczymy czy coś da się podejrzeć ;)
    już siedzę i odliczam, tak mi się dzień dłuży :P

h84fe6ydttjiala2.png
  • PeggyOlsen Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka, nieee, u Ciebie to na stówę będzie chłopak :) U Iriss obstawiam dziouchę:D Zobaczymy :)

dd33bf3125525685d704e02b1b3d1bc6.png

• Iriss Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peggy ja od prenatalnych mam przeczucie, że dziewczynka. Tzn po tym jak lekarz powiedział, że stawia na chłopaka i zaczęłam myśleć o synusiu, to powróciły takie wymioty że hej, a jak pomyślałam że to może jednak dziewczynka, to przeszło ;D. Zobaczymy co za dowcipniś zamieszkuje mój brzusio :D

h84fe6ydttjiala2.png
  • Deliliah Ekspertka

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobietki! Podczytuje Was czasami, ale nie mam sił, żeby cokolwiek napisać. Wszystkim serdecznie gratuluje udanych wizyt i zazdroszczę tym, co już poznały płeć :)

Już piszę czemu nie mam siły. Prawdopodobną przyczyną są migreny z aurą, nie wiem czy którakolwiek z Was to kiedykolwiek miała, jeśli nie, to nie życzę tego nikomu! Jutro mam dopiero wizytę u neurologa, ale zdążyłam już odwiedzić i gina i rodzinnego i okulistę z moimi przeogromnymi bólami głowy, drętwieniami twarzy, zawrotami głowy, zaburzeniami widzenia. Masakra jakaś... ale mam nadzieję, że jutro mi coś pomoże i wrócę do Was na stałe!

zi13gzu36f7h58u7.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 wrote:
    Tulipanna ja siemię lniane pije akurat na zoladek, leki musiałam odstawić i tylko to mi zostało, czyli skoro pije codziennie to siemię to mogłabym odstawić ta paskudna biała tabletkę?:p
    Taaaaak,ja wcale nie lykam tego w tabletkach a badania dobre i dzidzia zdrowa. Nasze mamy wcale witamin nie braly i zdrowe jestesmy. Ja biore zwyczajny Falwit

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Evans, ja tez kocham psy, ale te poukładane. Pamiętaj że niedługo pojawi się małe dziecko, to dziecko za półtora roku będzie chodziło, a ten pies może się wyrwać. Porozmawiaj z sąsiadem niech zbuduje boks dla psa, nie jestem za usypianiem psów, bo pies niewychowany, atakujący to tylko i wyłącznie wina właściciela. Ludzie też atakują ludzi a jakoś ich nie usypiają chociaż moim zdaniem pedofili i gwałcicieli by się przydało.
    Nie uwierzysz ten pies to labrador retriever , a to przeciez rodzinne psy , kochajace dzieci , ale nie ten!!! Znam Wlascicielii to nie ich wina , oni jeszcze pasiadaja 2 inne labrador retriever I tamte sa przyjazne, nawet nie lacza tych 3 psow razem , bo sie nie da ... Tak , dla tego psa jest wybudowany books/ kojec I wyglada na to , ze Sasiad bramki nie domknal!!!! Wypadek po porostu, ten pies jest agresywny od malego , ja mysle , ze on jest po prostu chory psychicznie , a wygodniej powiedziec mi pier....nienty !!!! Kiedys mial terapie prozac , ale dla tego psa nic nie pomoze .... W zyciu nie widzialam , aby ktokolwiek znecal sie nad tym psem , a wrecz przeciwnie .... Sasiad przeeeeeepraszal , jest zmartwiony , nie wie co robic .... Nie bede go sadzic ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 13:40

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans ja wiem ze to zwierzę, ale kurcze nie lepiej uśpić takiego psa?? Bo jeszczenie daj Boże dziecko Zaatakuje i będzie jeszcze większa tragedia.
    Ja bym ich nie sadzila, tym bardziej że im przykro itp.

Evans lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do płci kurcze mi lekarz powiedział że na 50% dziewczynka ale jakoś wierzyć mi się nie chce. Czuję że to chłopak a do tego w samą owulacje trafiliśmy. Hmmm ja jeszcze miesiąc do kolejnej wizyty...Ale zaprzestalan kupować cokolwiek zanim płci się nie dowiem

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggyOlsen wrote:
    Pianistka, nieee, u Ciebie to na stówę będzie chłopak :) U Iriss obstawiam dziouchę:D Zobaczymy :)

Ja u Iriss wyczuwam chłopaka :D ale dzisiaj się okaże ile moje przeczucia warte :D

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    A co do płci kurcze mi lekarz powiedział że na 50% dziewczynka ale jakoś wierzyć mi się nie chce. Czuję że to chłopak a do tego w samą owulacje trafiliśmy. Hmmm ja jeszcze miesiąc do kolejnej wizyty...Ale zaprzestalan kupować cokolwiek zanim płci się nie dowiem

Doti, 50 % na dziewczynkę? :D To pozostaje 50 % na chlopaka więc w sumie wiesz że nic nie wiesz :D
    My też się wstrzeliliśmy w owulkę a płeć potwierdzamy lub obalamy za 3 tygodnie :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    Evans ja wiem ze to zwierzę, ale kurcze nie lepiej uśpić takiego psa?? Bo jeszczenie daj Boże dziecko Zaatakuje i będzie jeszcze większa tragedia.
    Ja bym ich nie sadzila, tym bardziej że im przykro itp.
    Wlasnie ..... Ja niby to sugeruje niby nie sugeruje , a Sasiad sam wie ....!

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczeta widzialam Wasze brzuszki , poczytalam I poodgladalam co tam kupujecie I ja Wam powiem , ze nic nie mam jeszcze , nawet nie myslalam, jak dokladnie pokoik urzadzimy , a wiemy, ze u nas na 100 chlopak ... Nie wiem , chce to robic, a z drugiej strony jeszcze za wczesnie, to tak czekamy , ale ale ale wczoraj kupilam sukienke na wesele I wkoncu wygladam dobrze , ahhhhh klopot z glowy ;))))))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 14:52

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie takie psisko tylko nadaje sie do uśpienia,nie wiem na co właściciele czekają chyba na to,az wydarzy sie jakas tragedia.Przeciez te psisko jest niebezpieczne dla otoczenia !!!!!

A ja juz czekam na 1 września na wizytę z nadzieja ze sie dowiem co moje dziecię ukrywa aaaaaaaa jak sie nie moge doczekać !!!

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Nie uwierzysz ten pies to labrador retriever , a to przeciez rodzinne psy , kochajace dzieci , ale nie ten!!! Znam Wlascicielii to nie ich wina , oni jeszcze pasiadaja 2 inne labrador retriever I tamte sa przyjazne, nawet nie lacza tych 3 psow razem , bo sie nie da ... Tak , dla tego psa jest wybudowany books/ kojec I wyglada na to , ze Sasiad bramki nie domknal!!!! Wypadek po porostu, ten pies jest agresywny od malego , ja mysle , ze on jest po prostu chory psychicznie , a wygodniej powiedziec mi pier....nienty !!!! Kiedys mial terapie prozac , ale dla tego psa nic nie pomoze .... W zyciu nie widzialam , aby ktokolwiek znecal sie nad tym psem , a wrecz przeciwnie .... Sasiad przeeeeeepraszal , jest zmartwiony , nie wie co robic .... Nie bede go sadzic ....
    A powiedz mi czy to pies z hodowli czy mieszaniec? Niestety czasem się zdarza że psy w typie rasy są chore psychicznie przez rozmnażanie kazirodcze. Sama wiesz jaki to związek, te psy rodzą się z wadami częściej niż ludzie z kazirodczych związków. Nie jestem za uśpieniem, ale powinien zrobić podwójną klatkę, lub pies powinien być karmiony z zewnątrz, wiecie tak jak np. świnki że miski sa na zewnątrz trochę i troszkę wewnątrz. Oczywiście też powinien zapewnić trochę ruchu takiemu psu, tutaj bym wybrała miejsce odludne, kaganiec i linkę do chodzenia.

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak to jest u Was z tym spaniem??spicie na lewym boku?bo ja sie pilnuje,ale czasami kładę sie na 5 minut na prawy bok bo ile można leżeć na jednym boku.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja śpię i na lewym, i prawym bo szybko drętwieje i mnie boli kręgosłup... muszę zmieniać pozycje... poza tym robię to przez sen podświadomie... zasypiam na lewym

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się pochwalę moją ciążą spożywczą ;)

Kupiłam sobie dresy w lidlu, bo teraz to najwygodniejsze spodnie dla mnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 22:15

Lexi150, Fleur-de-lis lubią tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zasypiam i budze się na lewym ale zanim zasne to się krece i to spie na prawym, to na plecach a to na lewym. spokojnie, na sile się nic nie da, mysle ze zmienianie pozcji jest sensowne wlasnie ze względu na kregoslup, tez mnie boli jak długo jestem w jednej pozycji

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się staram spać na lewym ale w nocy jak wiadomo człowiek się przekręca też na prawy i na plecy. Na brzuch już nie mogę bo mi przeszkadza. Dziś zamówiłam poduchę do spania. Taką zwykłą na allegro. Zobaczymy czy się sprawdzi.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
‹‹ 648 649 650 651 652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ