Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
PeggyOlsen wrote:Iriss o której masz wizytę? Jestem mega ciekawa co tam Ci się urodzi

Ja mam przeczucia na dziewczynkę od początku, ale będzie ciekawie jak się okaże chłopak - spadnę z fotela chyba
Peggy, ja od rana nie mogę pozbyć się przeczucia że jednak będzie Emma
Najwyżej razem spadniemy z fotela
-
Peggy ja od prenatalnych mam przeczucie, że dziewczynka. Tzn po tym jak lekarz powiedział, że stawia na chłopaka i zaczęłam myśleć o synusiu, to powróciły takie wymioty że hej, a jak pomyślałam że to może jednak dziewczynka, to przeszło
. Zobaczymy co za dowcipniś zamieszkuje mój brzusio
-
hej Kobietki! Podczytuje Was czasami, ale nie mam sił, żeby cokolwiek napisać. Wszystkim serdecznie gratuluje udanych wizyt i zazdroszczę tym, co już poznały płeć

Już piszę czemu nie mam siły. Prawdopodobną przyczyną są migreny z aurą, nie wiem czy którakolwiek z Was to kiedykolwiek miała, jeśli nie, to nie życzę tego nikomu! Jutro mam dopiero wizytę u neurologa, ale zdążyłam już odwiedzić i gina i rodzinnego i okulistę z moimi przeogromnymi bólami głowy, drętwieniami twarzy, zawrotami głowy, zaburzeniami widzenia. Masakra jakaś... ale mam nadzieję, że jutro mi coś pomoże i wrócę do Was na stałe! -
Taaaaak,ja wcale nie lykam tego w tabletkach a badania dobre i dzidzia zdrowa. Nasze mamy wcale witamin nie braly i zdrowe jestesmy. Ja biore zwyczajny FalwitMila920 wrote:Tulipanna ja siemię lniane pije akurat na zoladek, leki musiałam odstawić i tylko to mi zostało, czyli skoro pije codziennie to siemię to mogłabym odstawić ta paskudna biała tabletkę?:p
-
Nie uwierzysz ten pies to labrador retriever , a to przeciez rodzinne psy , kochajace dzieci , ale nie ten!!! Znam Wlascicielii to nie ich wina , oni jeszcze pasiadaja 2 inne labrador retriever I tamte sa przyjazne, nawet nie lacza tych 3 psow razem , bo sie nie da ... Tak , dla tego psa jest wybudowany books/ kojec I wyglada na to , ze Sasiad bramki nie domknal!!!! Wypadek po porostu, ten pies jest agresywny od malego , ja mysle , ze on jest po prostu chory psychicznie , a wygodniej powiedziec mi pier....nienty !!!! Kiedys mial terapie prozac , ale dla tego psa nic nie pomoze .... W zyciu nie widzialam , aby ktokolwiek znecal sie nad tym psem , a wrecz przeciwnie .... Sasiad przeeeeeepraszal , jest zmartwiony , nie wie co robic .... Nie bede go sadzic ....Agnesia wrote:Evans, ja tez kocham psy, ale te poukładane. Pamiętaj że niedługo pojawi się małe dziecko, to dziecko za półtora roku będzie chodziło, a ten pies może się wyrwać. Porozmawiaj z sąsiadem niech zbuduje boks dla psa, nie jestem za usypianiem psów, bo pies niewychowany, atakujący to tylko i wyłącznie wina właściciela. Ludzie też atakują ludzi a jakoś ich nie usypiają chociaż moim zdaniem pedofili i gwałcicieli by się przydało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 13:40

-
A co do płci kurcze mi lekarz powiedział że na 50% dziewczynka ale jakoś wierzyć mi się nie chce. Czuję że to chłopak a do tego w samą owulacje trafiliśmy. Hmmm ja jeszcze miesiąc do kolejnej wizyty...Ale zaprzestalan kupować cokolwiek zanim płci się nie dowiem
-
Doti87 wrote:A co do płci kurcze mi lekarz powiedział że na 50% dziewczynka ale jakoś wierzyć mi się nie chce. Czuję że to chłopak a do tego w samą owulacje trafiliśmy. Hmmm ja jeszcze miesiąc do kolejnej wizyty...Ale zaprzestalan kupować cokolwiek zanim płci się nie dowiem
Doti, 50 % na dziewczynkę?
To pozostaje 50 % na chlopaka więc w sumie wiesz że nic nie wiesz 
My też się wstrzeliliśmy w owulkę a płeć potwierdzamy lub obalamy za 3 tygodnie
-
Wlasnie ..... Ja niby to sugeruje niby nie sugeruje , a Sasiad sam wie ....!Doti87 wrote:Evans ja wiem ze to zwierzę, ale kurcze nie lepiej uśpić takiego psa?? Bo jeszczenie daj Boże dziecko Zaatakuje i będzie jeszcze większa tragedia.
Ja bym ich nie sadzila, tym bardziej że im przykro itp.

-
Dziewczeta widzialam Wasze brzuszki , poczytalam I poodgladalam co tam kupujecie I ja Wam powiem , ze nic nie mam jeszcze , nawet nie myslalam, jak dokladnie pokoik urzadzimy , a wiemy, ze u nas na 100 chlopak ... Nie wiem , chce to robic, a z drugiej strony jeszcze za wczesnie, to tak czekamy , ale ale ale wczoraj kupilam sukienke na wesele I wkoncu wygladam dobrze , ahhhhh klopot z glowy
)))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 14:52

-
Dla mnie takie psisko tylko nadaje sie do uśpienia,nie wiem na co właściciele czekają chyba na to,az wydarzy sie jakas tragedia.Przeciez te psisko jest niebezpieczne dla otoczenia !!!!!
A ja juz czekam na 1 września na wizytę z nadzieja ze sie dowiem co moje dziecię ukrywa aaaaaaaa jak sie nie moge doczekać !!! -
nick nieaktualnyA powiedz mi czy to pies z hodowli czy mieszaniec? Niestety czasem się zdarza że psy w typie rasy są chore psychicznie przez rozmnażanie kazirodcze. Sama wiesz jaki to związek, te psy rodzą się z wadami częściej niż ludzie z kazirodczych związków. Nie jestem za uśpieniem, ale powinien zrobić podwójną klatkę, lub pies powinien być karmiony z zewnątrz, wiecie tak jak np. świnki że miski sa na zewnątrz trochę i troszkę wewnątrz. Oczywiście też powinien zapewnić trochę ruchu takiemu psu, tutaj bym wybrała miejsce odludne, kaganiec i linkę do chodzenia.Evans wrote:Nie uwierzysz ten pies to labrador retriever , a to przeciez rodzinne psy , kochajace dzieci , ale nie ten!!! Znam Wlascicielii to nie ich wina , oni jeszcze pasiadaja 2 inne labrador retriever I tamte sa przyjazne, nawet nie lacza tych 3 psow razem , bo sie nie da ... Tak , dla tego psa jest wybudowany books/ kojec I wyglada na to , ze Sasiad bramki nie domknal!!!! Wypadek po porostu, ten pies jest agresywny od malego , ja mysle , ze on jest po prostu chory psychicznie , a wygodniej powiedziec mi pier....nienty !!!! Kiedys mial terapie prozac , ale dla tego psa nic nie pomoze .... W zyciu nie widzialam , aby ktokolwiek znecal sie nad tym psem , a wrecz przeciwnie .... Sasiad przeeeeeepraszal , jest zmartwiony , nie wie co robic .... Nie bede go sadzic ....
-
nick nieaktualny
-
ja zasypiam i budze się na lewym ale zanim zasne to się krece i to spie na prawym, to na plecach a to na lewym. spokojnie, na sile się nic nie da, mysle ze zmienianie pozcji jest sensowne wlasnie ze względu na kregoslup, tez mnie boli jak długo jestem w jednej pozycji
-
Ja się staram spać na lewym ale w nocy jak wiadomo człowiek się przekręca też na prawy i na plecy. Na brzuch już nie mogę bo mi przeszkadza. Dziś zamówiłam poduchę do spania. Taką zwykłą na allegro. Zobaczymy czy się sprawdzi.