Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Marissith
pięknie
i fajniaste dresy 
pamiętasz jak mówiłaś że mam ogromny brzuch? 2 dni temu
wklejam zdjęcie z 14+0 i sama cofnij o 5 stron i zobacz różnicę 2 tygodni
oto co Cię czeka
Lexi150, Fleur-de-lis, Biedroneczka29, Evans lubią tę wiadomość
-
Marissith fajne te dresy, a są jeszcze e Lidlu?????
A co do spania to staram się na lewym boku spać i na plecach ale rano już mi tak niewygodnie że położę się trochę na prawym... A w nocy może nieświadomie też śpię różnie.... Niewiem bo śpię hihihihiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 18:09
-
Doti87 wrote:Marissith fajne te dresy, a są jeszcze e Lidlu?????
A co do spania to staram się na lewym boku spać i na plecach ale rano już mi tak niewygodnie że położę się trochę na prawym... A w nocy może nieświadomie też śpię różnie.... Niewiem bo śpię hihihihi
U mnie najśmieszniejsze jest to że nigdy nie potrafię zasnąć na plecach. jest mi źle i już. A mąż (jako że najczęściej zasypia kilka godzin po mnie i wstaje o wiele wcześniej) twierdzi że ja zawsze śpię na plecach! I to z podkulonymi nogami rozkraczonymi
-
nick nieaktualny
-
Pianistka, rzeczywiście jest różnica, a to "tylko" dwa tygodnie

Mój mąż przyznał się, że był bliski uronienia łzy wczoraj na USG (to jego pierwsze spotkanie z maleństwem). Wzruszył mnie tym bardzo. I już planuje jakimi to koparkami, kolejkami i klockami się będą bawić. Wygląda na to, że będę mieć dwójkę dzieci
Gdzie Irris? Ja obstawiam dziewczynkę
justikf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka29 - ja śpię na lewym, ale w nocy zdarza mi się przekręcić chociaż na chwilę na prawy lub na plecy, bo nie sposób całą ciążę spać w jednej pozycji, bo ile można...
Dziewczyny, miło ogląda się Wasze brzuszki - wszystkie są piękne, zarówno te małe, jak i większe
ja swoim pochwalę się za parę dni, kiedy będzie już po remoncie i mieszkanie zostanie ogarnięte, bo teraz nie ma jak znaleźć czystej powierzchni
-
Tusiaa - śpiąc na prawym boku lub na plecach można doprowadzić do ucisku żyły głównej dolnej, która biegnie po prawej stronie kręgosłupa, zmniejszając dopływ krwi do serca. Wyczytałam też, że na lewym boku ułatwiona jest też praca nerek, przez co skuteczniejsze jest usuwanie produktów przemiany materii i nadmiaru płynów z organizmu.
-
Witam się wieczorowo

Pianistka to ty dalej nie wiesz któż tam mieszka?
Laski dajcie spokój z tym spaniem na lewym boku. Tez się w to wkręcałam w poprzedniej ciąży do momentu kiedy się okazało ze ktg lepsze wychodzi na prawym. Kazano mi głównie na prawym polegiwac. Nie ma reguły, anatomia anatomią, a życie życiem. Często nasze organizmy książek nie czytają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 21:24
Kri lubi tę wiadomość
-
Jestem jestem, tak jak Agnesia napisała, wczoraj mój lekarz potwierdził info z prenatalnych (od innego doktorka), że widzi chłopaka
.
Uśmiałam się na badaniu, bo maluch siedział z ręką opartą o głowę i chyba myślał
czy dać się obejrzeć czy też nie hehe 
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Wydawało mi się ze usg miałaś mieć około 17 tak jak ja i stad pytaniePianistka wrote:Mandragora, na ostatnim USG wyszło że najprawdopodobniej chlopiec ale to było 13+3 więc mimo moich przeczuć na chłopca od początku, nie traktuję tego jak pewniak

ale coś mi się pokrecilo
-
mandragora wrote:Wydawało mi się ze usg miałaś mieć około 17 tak jak ja i stad pytanie
ale coś mi się pokrecilo 
Miałam mieć ale niestety odwołane
położna chciała zapisać na koniec sierpnia/początek września ale uznaliśmy że to bez sensu bo 10/09 mam połówkowe
więc czekam sobie grzecznie