Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuż pokazuje
dostawka do łóżka Chicco
http://nodik.pl/lozeczko-dzieciece-next-2-me-chicco-circles-edycja-limitowana-p-4989.htmltysiaa93, szara myszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Astra moja endokrynolog kazala powtórzyć badanie, czy nie wdarł się błąd no i z 4,2(wynik z poniedzialku) zrobiło się 2,9(wynik z srody)?! Nie wiem czy to błąd w laboratorium czy te tsh moze tak skakać? Jutro zadzwonię znowu i zapytam czy robimy tak jak mówiła wcześniej czyli czy zwiększamy dawkę euthyroxu do 88, ale to już spora dawka tak mi się wydaje.
Szkoda, ze takich warsztatów nie organizują w moim miasteczku ani w żadnym pobliskim.. Najbliżej Olsztyn jakies 130km.. Tysia cisnij na te warsztaty, bo pozniej bedziesz żałować, a napewmo wiele ciekawych i przydatnych rzeczy się dowiesz
Jutro, a w zasadzie dzis polowkowechce zobaczyć moje maleństwo, które wlasnie robi dobry dance w brzuchu, aż szkoda mi zasnąć
mój Ukochany zasnął z ręką na moim brzuchu, bo tez mu bylo szkoda, ale zmęczenie wygrało
Byle by tylko wszystko bylo w porządku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 00:18
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:nooo to trafiliscie! rezeczywiscie! mamnadzieje ze zwróciłas uwage jakie to maleńkie???
Ot leniwa jestem -
marissith wrote:Tak, to tylko na pierwsze pół roku, później normalne łóżeczko. Mam nadzieję, że po pół roku będziemy się w nocy dokarmiać tylko raz a nie co 2 h, bo jakbym musiała co 2 h cały czas wstawać i wyciągać to chyba kręgosłup by mi wysiadł
Ot leniwa jestem -
tysiaa93 wrote:Ja mam w poniedziałek, będę wtedy według suwaczka w 21 tyg. 3 dniu
Ale słuchaj swojego gina, on wie co robi
U mnie jutro są te warsztaty Bezpieczny Maluch, ale jeszcze nie wiem czy pójdęOstatnio jestem mało towarzyska
Tysia - warto się wybrać na te warsztaty. Byłam i polecam, wiele cennych informacji. Sporo dziewczyn było solo, więc idź sama, a małż niech dojdzie (spóźni się trochę).
Lula - ja połówkowe mam 06.10.2015, a będzie to 20+3. Już niedługolula.91 lubi tę wiadomość
-
Hej, ma któraś z Was abonament Premium z Belly i mogłaby wrzucić opis 21 tygodnia?
Dziewczyny, a macie problem w ciąży z żylakami czy naczynkami? No nie wiem co to jest.. Ale taka jaka sino-czerwona jestem na nogach, na buzi to zauważyłamMuszę lekarza zapytać na połówkowym
-
nick nieaktualny
-
ja połówkowe miałam 19t+3d.
Joanna, ja co prawda naczyniaków nie mam, ale za to siniaki mi się konceertowe robią..ostatnio psina po mnie połaziła (3kg york) i sińce na udach takie, że jak mnie ojciec zobaczył to aż oczy wytrzeszczył i zapytał co mi się stało. No i cierpnę, więc to też coś z krążeniem...lula.91 lubi tę wiadomość
-
Agnesia wrote:Lexi my też będziemy miały warsztaty w Sz-n
https://www.facebook.com/events/1691416827759811/
Łóżeczko super
Agnesia już się zapisałam. Tylko nie wiem czy mi się uda pójść. Ale 07.10 na "Bezpieczny Maluch" idę razem z mężem.
A jak Ty się czujesz?
No my chyba też jednak kupimy jakąś kołyskę na pierwsze miesiące, na noc a później Synek będzie miał swój pokoik.