Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
d84 wrote:vayn super fotka
znalazłam w Wawie jeszcze takie warsztaty jakby była któraś zainteresowana
17X
http://wciazy.familie.pl/artykul/Bezplatne-warsztaty-dla-kobiet-w-ciazy-juz-1710-w-Warszawie,9580,1.html -
Vayn ale Polcia macha do nas
L super ze wszystko ok
A do mnie przyjeżdża mamusia z siostra bedą zaraz przed terminem porodu posiedzą z 2 tyg,a pozniej przyjedzie teściowa z czego bardzo sie cieszę
Oleńka ja w poniedziałek mam połówkowe i juz sie nie moge doczekać ale jak przyjdzie czas na wizytę to jak zawsze bedzie stresikWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 19:57
vayn lubi tę wiadomość
-
dziewczyny dziś mam baaardzo czeste klucia tak wlasnie nad pochwa jak kiedyś pisalysmy. nie sa jakies bardzo mocne ale czeste i uciążliwe. W zeszly piątek szyjke miałam jak najbardziej ok. Czy mogę na to wziąć np. nospe? pomoze, czy ona jest na cos innego?
-
nick nieaktualnyvayn wrote:Cześć Kobietki!
Przepraszam, postaram się nadrobić Was wieczorem. My już po wizycie, całe w emocjach
Przedstawiam Wam moją córkę PolęWaży 396 gram
Mała to chyba chciała sobie z lekarzem piątkę przybićChciałabym, żeby Mały miał takie fajne zdjęcie
Co do odwiedzin: w szpitalu tylko mąż. I przez tydzień w domu też sobie nikogo nie życzę. Musimy się oswoić z nowym członkiem rodziny i naszymi nowymi rolami. O moich rodziców się nie martwię- uszanuja moja prośbę. To raczej teściowie są bardzo inwazyjni. Teściowa juz zaczęła mi szukać położnej z którą mam rodzić (chociaż mówiłam, że już mam).vayn lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka super że masz taką teściową. Ja na moją narzekać też nie mogę. Zawsze szanuje to co mówię, jak musiałam leżeć plackiem przez dwa miesiące to bardzo nam pomogła, ale później już mi trochę zaczęło przeszkadzać, bo na każdym kroku, a uważaj na siebie, a nie zmęcz się, a nie rób tego, tamtego owego. Wiem, że chciała dobrze i się martwiła, no ale ja jako mega niezależna osoba zaczęłam to trochę odbierać jako taką nadopiekuńczość, a nie jestem do tego przyzwyczajona. Na szczęście przeszło jej i wiem, że jak mały się urodzi to też uszanuje moje metody i się nie będzie wtrącać. Moja mam też będzie miała zajęcie bo siostra ma termin miesiąc później więc się za dużo kręcić nie będzie. No i obie pracują co też ma swoje duuuże plusy
-
szara myszka wrote:hej dziewczyny slyszalyscie cos może o tym sklepie? http://txm24.pl/ maja bardzo tanie rzeczy dla dzidziusiow ale zastanawiam się jak będzie z jakoscia ;/
a ceny wcale nie takie małe 29 zł za pajaca to tak normalnie, w smyku chyba droższe z takich ogólnoznanych sklepów
-
http://txm24.pl/bielizna-niemowleca/body-krotki-rekaw,35707,566,pl-PL.#color=KOLOR_124
O włąśnie takie z tymi zakładkami body sama się dziś skusiłam w lumpku ale słyszałam, że wcale to wygodne nie jest.. że to mimo wszsytko cięzko się zakłada przez główkę, że lepsze guziczki...
A co polecają Dziewczyny dzieciate już??? E-nesss??? -
Szara myszka co do tego sklepu to jak masz stacjonarny sklep u siebie warto zajść. Ale wszystko trzeba tak jak w Pepco "naocznie" przejrzeć bo rzeczy są różne. Kumpela ostatnio kupiła czapeczki dla córci (a ma fioła na punkcie jakości) więc zawsze coś można znaleźć. A jak coś znajdziecie to w 5.10.15 internetowym jeszcze można trafić coś na wyprzedaży. Tam to można w ciemno brać bo wszystko fajnej jakości.
-
Tulipanna ale mają szeroki otwór na główkę bo się fajnie zakładają. I nie będzie tak źle. Ja sama kupiłam body jedne z zamkiem na plecach i drugie z guzikami i nie wiem czy je założę bo to może się wbijać. I się też zastanawiam nie wiem jak Wy ale ja to mam czasem problemy z tymi zatrzaskami że ich siły nie mam otworzyć.
-
U mnie jest TXM - kupowałam tam sobie ciuchy (a ostatnio stanik sportowy, bo już biust mi się w nic nie mieści), ale dla małego jeszcze nie, bo akurat nie trafiłam na żadne fajne promocje, a jak widzę, że coś nawet nie kosztuje za dużo, ale ja mogę kupić to parę razy taniej w lumpeksie, a do tego z dobrej firmy, to jednak nie daję się skusić na zakupy w TXM.
-
A to pościel Feretti, która przyszła do mnie dzisiaj
Na tym zdjęciu średnio widać, ale kolor jest szary
Zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia - jakość super, kolory takie jak chciałam, a do tego kołderka spora i ciepła (a i tak będziemy używać, jak Jasiek już podrośnie).
P.S. Łóżeczko niestety jeszcze nie nasze - zdjęcie pochodzi ze strony firmy, bo u nas jeszcze Jaśkowego wyrka nie ma.
http://zapodaj.net/images/f3defe6397c8d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 21:39
Bruśka, tulipanna, Lexi150, tysiaa93, Maqdallena, lula.91, Tusiaa, vayn lubią tę wiadomość