Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok, dzięki za opinie
wlasnie stacjonarki tmx nie ma w moim miasteczku, ale cos kojarzyłam ze to cos w stylu pepco - chyba nie będę jednak ryzykować, te co zamowilam z allegro mi fajne przyszly ale w każdym miałam ze 100%bawelny i polski produkt a tu w niektórych to niewiadomo z kad to
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Lula, jak to z ta położną temat się ogarrnia? Wynajęłaś i będzie przy porodzie? A jak będzie wtedy po normalnym dyżurze? Albo będzie na weselu a Ciebie złapie??? Jak to wygląda? Jak się to ogarnia???
Któraś z Was Laleczki orientowała się???
Powiedziała, że szczegóły i tak jeszcze będziemy omawiać, bo to dopiero połowa ciąży i nie wiadomo jak będzie ona przebiegać pod koniec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szara myszka wrote:faktycznie na 5 10 15 sa tez przyzwoite ceny!
dzięki za cynk
czyli mówicie ze tam jakość dobra i w ciemno przez neta można zamawiac??
Można. Ja jakieś 2 miesiące temu kupowałam właśnie przez neta taką wyprawkę dla bratanicy do przedszkola z wyprzedaży (majteczki, rajstopki, spodnie dresowe, bluzy, sweterki) i do niczego nie można było się przyczepić. -
tulipanna wrote:http://txm24.pl/bielizna-niemowleca/body-krotki-rekaw,35707,566,pl-PL.#color=KOLOR_124
O włąśnie takie z tymi zakładkami body sama się dziś skusiłam w lumpku ale słyszałam, że wcale to wygodne nie jest.. że to mimo wszsytko cięzko się zakłada przez główkę, że lepsze guziczki...
A co polecają Dziewczyny dzieciate już??? E-nesss???
Dziewczyny ja umiłowałam sobie body kopertowe firmy sofija,( i jeszcze jedna ale musze pogrzebać w ubrankach bo nie przypomnę sobie) najlepiej jak miały okrągłe wykończenie wokół szyjki. Materiał mięciutki , dopracowane detale. Póżniej również takie zakładane przez główkę ale z 2 napami na ramieniu, tez tej marki.
Innych praktycznie nie zakładałam.
Jeśli kopertowe to sprawdzajcie aby w srodku zamiast napy miały troczki do wiązania wtedy nic a nic maluszkowi nie dokucza. mój mąz na początku tylko w takie był w stanie sprawnie przebrać małą
Te z linka sa większości beznadziejne bo nawet klatke piersiowa dziecku odsłaniają spadają z ramion.
H&M tez bardzo lubiłam , na jakość nie narzekałam zwłaszcza że niektóre po 3 dzieci wyglądająjak nowe. I maja jeszcze jedna zaletę: sa wąskie ale długie i na bardzo długo starczają a dziecko nie wygląda w nich jakby się miało zagubićCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Pościel piękna, ale ja wole taki ochraniacz na całe łóżeczko nie tylko za głowne.
Nasze dzieci to miały chyba owsiki i nigdy nie budziły się tam gdzie je położyłam:)i właśnie taki ochraniach okazał się zbawiennyCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
No wlasnie,guziczki z boku na ramieniu albo napy albo sznuradki ale nie te skladańce na ramionkach. Czyli jednak,dziekuje E-ness:) utwierdzilas mnie w przekonaniu ze to jednak sie rozciaga,i ciezko na samym poczateczku sie gimnastykowac z przekladaniem tego przez glowke.
-
tulipanna wrote:No wlasnie,guziczki z boku na ramieniu albo napy albo sznuradki ale nie te skladańce na ramionkach. Czyli jednak,dziekuje E-ness:) utwierdzilas mnie w przekonaniu ze to jednak sie rozciaga,i ciezko na samym poczateczku sie gimnastykowac z przekladaniem tego przez glowke.
Proszę bardzo
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
tysiaa93 wrote:Mniam mniam
Narobiła ochoty z samego rana
Ciasto: 2szkl maki,szczypta soli,lyzka oleju i 2/3szklanki goracej wody ktora wlewa sie ciurkiem pomalutku.
Farsz:0,5kg sera tlustego,cukier waniliwoey,1zoltko i 4lyzki cukru (ja dalam 3) ot wszystko. Podobno wychodzi 4-5talerzy pierogow wiec w sam raz na obiad (no nie w przypadku E-ness bo Was cala brygada jest!) Moi wyszli o 7:50 z domu a ja juz mam gotowe wszystko,tera tylko walkowac i lepic:) -
tulipanna wrote:Tysia! Przepis banalny- dawaj i Ty:)
Ciasto: 2szkl maki,szczypta soli,lyzka oleju i 2/3szklanki goracej wody ktora wlewa sie ciurkiem pomalutku.
Farsz:0,5kg sera tlustego,cukier waniliwoey,1zoltko i 4lyzki cukru (ja dalam 3) ot wszystko. Podobno wychodzi 4-5talerzy pierogow wiec w sam raz na obiad (no nie w przypadku E-ness bo Was cala brygada jest!) Moi wyszli o 7:50 z domu a ja juz mam gotowe wszystko,tera tylko walkowac i lepic:)
Rozwaliłaś mnie z tą brygadąa mówie o nas szarańcza:)
tulipanna lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
Dziewczyny, jak wygląda Wasz jadłospis w ciąży. Jecie dużo ryb, orzechów? Bo ja się przyznam, że praktycznie w ogóle.. Nie odrzuca mnie od tego, ale apetytu na takie rzeczy też jakoś specjalnie nie mam. Wszystkiego tabletki-suplementy nie zastąpią. Ja to jadam głównie owoce, jogurty i pieczywo z serem
-
Ja ryb i orzechów w ogóle nie jem. Nienawidzę ryb, ledwo co zjem na wigilię
Wcinam to na co mam ochotę. A dziecko i tak będzie miało wszystko co potrzeba bo najwyżej wyssie to z nas
Jednak jem orzechy... W czekoladzieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 09:04
-
Ja o wiele czrsciej jem teraz ryby strasznie mi smakują i do tego surówka z kiszonej kapusty. Mały nieźle bryka po zestawie. Orzechów nie jed przrd zajściem w ciążę jadłam brazylijskie ale teraz strasznie mi ciężko na żołądku jak zjem bo orzechy się trawia długo ok 8 h. staram się jeść owoce jogurty serki topione bo wapnia mają sporo serki wiejskie jakoś nie ciągnie mnie do wędlin i mies robię bo robię. Nutella mi się po nocach śni ostatnio.