WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ostatnio mega niezdarna jestem... to słoik pobiję, to mi łyżka wypadnie z ręki, to coś mi się omsknie... Normalnie strach brać cokolwiek do rąk ;-)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://adwokat-lidiabucka.blog.pl/2014/04/02/pacjent-moze-chodzi-na-zwolnieniu-lekaraskim/

http://kadry.infor.pl/kadry/ubezpieczenia/zasady_podlegania/679163,Nieprawidlowe-wykorzystywanie-zwolnienia-lekarskiego.html

http://zus-l4.zwolnienielekarskie.pl/Chory-moze-chodzic-Powinien-lezec

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie bo to jeszcze będzie szkola rodzenia! a na nia będę przecież chodzic. eh z tymi lekarzami, już się dowiedziałam od innych znajomych ze ten lekarz zawsze wypisuje lezace, tylko takie daje w ciąży ;/

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    wlasnie bo to jeszcze będzie szkola rodzenia! a na nia będę przecież chodzic. eh z tymi lekarzami, już się dowiedziałam od innych znajomych ze ten lekarz zawsze wypisuje lezace, tylko takie daje w ciąży ;/

No przecież szkoła rodzenia pomaga w ozdrowieniu z ciąży ;p Możesz też położną do domu wziąć która poprowadzi Ci taką szkołę rodzenia i przysługują nam jej wizyty w ramach NFZ.

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie ze będę chodzic :D może się czegos tam naucze bo jak na razie to nie wyobrażam sobie jak porod może wygladac :D

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy też takie leniwe jesteście że ciągle byście leżały? Wrócił mi apetyt szkoda że na noc tylko :/ muszę więcej w ciągu dnia jeść żeby na noc tak nie głodować bo z moich -11kg nic mi nie zostanie:(

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaaaak :D i wlasnie ide to zrobić - polozyc się :):)
    dobrej nocy dziewczyny!!

f2wlj48apsehglf6.png
  • madzia2526 Ekspertka

Wysłany: 4 października 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w połowie ;) lula.91 ciekawe artykuły zaraz zabiorę się za czytanie :)

lula.91 lubi tę wiadomość

7a4ap07wpy0eq58n.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://static.pokazywarka.pl/i/6091235/465157/image.jpg

http://static.pokazywarka.pl/i/6091235/970192/image.jpg

http://static.pokazywarka.pl/i/6091235/862261/image.jpg
    Moje wczorajsze łupy w SMYKU :-) zs wszystko 50 zl.

tysiaa93, Tusiaa, Lexi150 lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Wy też takie leniwe jesteście że ciągle byście leżały? Wrócił mi apetyt szkoda że na noc tylko :/ muszę więcej w ciągu dnia jeść żeby na noc tak nie głodować bo z moich -11kg nic mi nie zostanie:(
    Ja wrecz przeciwnie :) Latam,sprzatam, moi jezdza na basen a ja buszuje po galeriach:) wczoraj znow:)czuje sie fantastycznie,chociaz Córka wczoraj kazała mi zwymiotowac :/ <dziwne>

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous wrote:
    Ja też ostatnio mega niezdarna jestem... to słoik pobiję, to mi łyżka wypadnie z ręki, to coś mi się omsknie... Normalnie strach brać cokolwiek do rąk ;-)
    W calej rozciaglosci sie zgadzam:) ja juz stluklam kieliszek do martini w ktorym robimy galaretke:),dwie miski,obtłukłam dwa talerze :) i generalnie jestem niezdarna. Moja mama to mowi ze na dziewczynke sie kobita taka sirotą robi :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Moja mama to mowi ze na dziewczynke sie kobita taka sirotą robi :)

To prawda :P Chodzę poobijana jak ofiara boksera :P Ciągle na coś wpadam :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wywinęłam orła na mokrej podłodze. To prawda że e ciąży jest się mniej stabilnym. Mam nadzieje, że nie zaszkodziło to maluszkowi...

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    Ja wczoraj wywinęłam orła na mokrej podłodze. To prawda że e ciąży jest się mniej stabilnym. Mam nadzieje, że nie zaszkodziło to maluszkowi...
    Nie martw się, maluchy są w naszych brzuszkach bardzo dobrze chronione.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna fajne ciuszki, jakaś promocja jest teraz w smyku, że tak mało zapłaciłaś?
    W Lidlu mają być od pn ciuszki.
    Ja też mam +100 do bycia pierdołą, no cóż... :P
    Miłego dnia!

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Tulipanna fajne ciuszki, jakaś promocja jest teraz w smyku, że tak mało zapłaciłaś?
    W Lidlu mają być od pn ciuszki.
    Ja też mam +100 do bycia pierdołą, no cóż... :P
    Miłego dnia!
    Mari,w Jankach w Smyku jest takie stoisko z rzeczami przecenionymi i tam zaszalalam. To ewidentnie poprzednia kolekcja bo widzialam jak w wakacje kupowalam dla synka mojej siostry. Ten pajacyk jest przeceniony z 39,90! na 20zl,wiec warto. Co wiecej,bylam w piatek w Radomiu w smyku i takoego stoiska nie ma wcale. Zatem od sklepu to zalezy.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    Moja znajoma w 6 miesiacu zjechala brzuchem po drabinie na ktora wczesniej wlazilo 100 osob i rwalo czeresnie. Oczywiscie nic sie Maluszkowi ani Mamie nie stalo no ale w takim przypadku do szpitala ja polozyli,bo koncertowo sie wygrzmocila:/

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari byłam w smyku wczoraj i nic nie było w promocji oprócz jednego dwupaku w którym był brak wykończenia na rekawku za to w C&a kupiłam dwupak bluzeczek. A tak to nic ciekawego.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Mari byłam w smyku wczoraj i nic nie było w promocji oprócz jednego dwupaku w którym był brak wykończenia na rekawku za to w C&a kupiłam dwupak bluzeczek. A tak to nic ciekawego.
    Noooo, bo to nie każdy Smyk chyba oferuje takie promocje, bo mówię, w tym w Radomiu też nic nie było a w Jankach same widziecie.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrzcie na ceny :P
    http://en.smallable.com/1763-baby-grows-rompers-pyjamas

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 816 817 818 819 820 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ