Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ostatnio mega niezdarna jestem... to słoik pobiję, to mi łyżka wypadnie z ręki, to coś mi się omsknie... Normalnie strach brać cokolwiek do rąk ;-)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://adwokat-lidiabucka.blog.pl/2014/04/02/pacjent-moze-chodzi-na-zwolnieniu-lekaraskim/

http://kadry.infor.pl/kadry/ubezpieczenia/zasady_podlegania/679163,Nieprawidlowe-wykorzystywanie-zwolnienia-lekarskiego.html

http://zus-l4.zwolnienielekarskie.pl/Chory-moze-chodzic-Powinien-lezec

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie bo to jeszcze będzie szkola rodzenia! a na nia będę przecież chodzic. eh z tymi lekarzami, już się dowiedziałam od innych znajomych ze ten lekarz zawsze wypisuje lezace, tylko takie daje w ciąży ;/

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    wlasnie bo to jeszcze będzie szkola rodzenia! a na nia będę przecież chodzic. eh z tymi lekarzami, już się dowiedziałam od innych znajomych ze ten lekarz zawsze wypisuje lezace, tylko takie daje w ciąży ;/

No przecież szkoła rodzenia pomaga w ozdrowieniu z ciąży ;p Możesz też położną do domu wziąć która poprowadzi Ci taką szkołę rodzenia i przysługują nam jej wizyty w ramach NFZ.

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie ze będę chodzic :D może się czegos tam naucze bo jak na razie to nie wyobrażam sobie jak porod może wygladac :D

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy też takie leniwe jesteście że ciągle byście leżały? Wrócił mi apetyt szkoda że na noc tylko :/ muszę więcej w ciągu dnia jeść żeby na noc tak nie głodować bo z moich -11kg nic mi nie zostanie:(

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaaaak :D i wlasnie ide to zrobić - polozyc się :):)
    dobrej nocy dziewczyny!!

f2wlj48apsehglf6.png
  • madzia2526 Ekspertka

Wysłany: 4 października 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w połowie ;) lula.91 ciekawe artykuły zaraz zabiorę się za czytanie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

7a4ap07wpy0eq58n.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://static.pokazywarka.pl/i/6091235/465157/image.jpg

http://static.pokazywarka.pl/i/6091235/970192/image.jpg

http://static.pokazywarka.pl/i/6091235/862261/image.jpg
    Moje wczorajsze łupy w SMYKU :-) zs wszystko 50 zl.

tysiaa93, Tusiaa, Lexi150 lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Wy też takie leniwe jesteście że ciągle byście leżały? Wrócił mi apetyt szkoda że na noc tylko :/ muszę więcej w ciągu dnia jeść żeby na noc tak nie głodować bo z moich -11kg nic mi nie zostanie:(
    Ja wrecz przeciwnie :) Latam,sprzatam, moi jezdza na basen a ja buszuje po galeriach:) wczoraj znow:)czuje sie fantastycznie,chociaz Córka wczoraj kazała mi zwymiotowac :/ <dziwne>

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous wrote:
    Ja też ostatnio mega niezdarna jestem... to słoik pobiję, to mi łyżka wypadnie z ręki, to coś mi się omsknie... Normalnie strach brać cokolwiek do rąk ;-)
    W calej rozciaglosci sie zgadzam:) ja juz stluklam kieliszek do martini w ktorym robimy galaretke:),dwie miski,obtłukłam dwa talerze :) i generalnie jestem niezdarna. Moja mama to mowi ze na dziewczynke sie kobita taka sirotą robi :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Moja mama to mowi ze na dziewczynke sie kobita taka sirotą robi :)

To prawda :P Chodzę poobijana jak ofiara boksera :P Ciągle na coś wpadam :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wywinęłam orła na mokrej podłodze. To prawda że e ciąży jest się mniej stabilnym. Mam nadzieje, że nie zaszkodziło to maluszkowi...

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    Ja wczoraj wywinęłam orła na mokrej podłodze. To prawda że e ciąży jest się mniej stabilnym. Mam nadzieje, że nie zaszkodziło to maluszkowi...
    Nie martw się, maluchy są w naszych brzuszkach bardzo dobrze chronione.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna fajne ciuszki, jakaś promocja jest teraz w smyku, że tak mało zapłaciłaś?
    W Lidlu mają być od pn ciuszki.
    Ja też mam +100 do bycia pierdołą, no cóż... :P
    Miłego dnia!

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Tulipanna fajne ciuszki, jakaś promocja jest teraz w smyku, że tak mało zapłaciłaś?
    W Lidlu mają być od pn ciuszki.
    Ja też mam +100 do bycia pierdołą, no cóż... :P
    Miłego dnia!
    Mari,w Jankach w Smyku jest takie stoisko z rzeczami przecenionymi i tam zaszalalam. To ewidentnie poprzednia kolekcja bo widzialam jak w wakacje kupowalam dla synka mojej siostry. Ten pajacyk jest przeceniony z 39,90! na 20zl,wiec warto. Co wiecej,bylam w piatek w Radomiu w smyku i takoego stoiska nie ma wcale. Zatem od sklepu to zalezy.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    Moja znajoma w 6 miesiacu zjechala brzuchem po drabinie na ktora wczesniej wlazilo 100 osob i rwalo czeresnie. Oczywiscie nic sie Maluszkowi ani Mamie nie stalo no ale w takim przypadku do szpitala ja polozyli,bo koncertowo sie wygrzmocila:/

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari byłam w smyku wczoraj i nic nie było w promocji oprócz jednego dwupaku w którym był brak wykończenia na rekawku za to w C&a kupiłam dwupak bluzeczek. A tak to nic ciekawego.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Mari byłam w smyku wczoraj i nic nie było w promocji oprócz jednego dwupaku w którym był brak wykończenia na rekawku za to w C&a kupiłam dwupak bluzeczek. A tak to nic ciekawego.
    Noooo, bo to nie każdy Smyk chyba oferuje takie promocje, bo mówię, w tym w Radomiu też nic nie było a w Jankach same widziecie.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrzcie na ceny :P
    http://en.smallable.com/1763-baby-grows-rompers-pyjamas

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 816 817 818 819 820 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ