Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tulipanna wrote:Popatrzcie na ceny
http://en.smallable.com/1763-baby-grows-rompers-pyjamas
masakra!!!
ja się staram kupować w rozsądnych cenach (wiadomo ze dla każdego to cos innego znaczy) ale większość kupuje na allegro - patrze żeby było 100% bawełny i produkt polski i tak polspiochy za 7-8zł, kaftaniki po 7zł, śpioszki po 10-13zzł jest się w stanie kupic. pajace trochę droższe, to już ok 17ł średnio, ale staram się nie przewyzszac tych kwot bo jakość super a dzidziuś ubierzze to dwa razy
-
Ja na razie kupiłam na wyprzedaży w biedrze bodziaki i body z Auchan (były po 6 zł) a resztę w lumpie. Od kuzynki dostałam masę rzeczy ale jeszcze nie przejrzałam. Chciałam kupić też coś w Smyku ale teraz jeszcze szkoda mi pieniędzy. Jak będę pewna, że chłopak to poszaleję ale też nie za dużo bo w domu to pewnie tylko śpiochy i bodziaki będę zakładać. Ostatnio 2 razy mi się śniło, że Ignaś okazał się jednak być Matyldą tak więc poczekam te 8 dni.
A kaftaników czy bluzeczek w ogóle nie będę kupować. Jakoś mi to nie podchodzi. Postawię na bodziaki. Mam już też wybraną pościel i dywanik do pokoju ale też się jeszcze wstrzymam do badań.
Dziś odwiedziła nas babcia a Dzidziuś nie chciał się ruszać wyjątkowo. Tylko raz go babcia poczuła. A tylko pojechała to rozbrykał się na całegoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 17:05
-
No to trzymam kciuki Biedroneczka!
Ja dziś zainwestowałam w siebie. Zamówiłam legginsy ciążowe, rajstopy, staniki do karmienia i koszulę do karmienia. I już lukałam na laktator i u tego sprzedawcy kupię też takie pierdółki typu: podkłady poporodowe, pieluszki, kocyk, pokrowiec na przewijak itp.Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4222926
Kri ostatnio czytałam analizy produktów z serii "Sroka o" i babydream ma jedne z lepszych kosmetyków na rynku. To samo chusteczki nawilżane. Ja się zdecyduje właśnie na tą serię i może pieluchy też zobaczę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 20:11
-
Lexi150 wrote:No to trzymam kciuki Biedroneczka!
Ja dziś zainwestowałam w siebie. Zamówiłam legginsy ciążowe, rajstopy, staniki do karmienia i koszulę do karmienia. I już lukałam na laktator i u tego sprzedawcy kupię też takie pierdółki typu: podkłady poporodowe, pieluszki, kocyk, pokrowiec na przewijak itp. -
Rzeczy dla siebie kupowałam u różnych sprzedawców i nie bardzo chce mi się teraz wszystkiego szukać ale jak dostanę przesyłkę i będę mogła polecić to podrzucę linka z miłą chęcią. Zobaczymy jak to wszytko na żywo będzie wyglądać
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Tusiaa wrote:Lexi a nie boisz sie u tego sprzedawcy zamawiać? dużo ma negatywów i neutralów
-
nick nieaktualny