Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przed ciążą i na początku zdarzało mi się zjeść chipsy, ale to tak rzadziej niż raz na miesiąc. Za to jestem dumna z siebie, bo ostatnio miałam 2 okazje - raz mąż kupił chipsy na mecz, a za drugim razem teściowa częstowała i... nie wzięłam ani jednego!
Dziewczyny, podobają się Wam łapacze snów? Właśnie zrobiłam dla swojego Jasia i jestem zachwycona! Aż nakupiłam wstążek i chyba zacznę produkcję - może znajdą się chętne.W końcu na razie toreb malować farbami nie będę, bo boję się, więc zostaje nieszkodliwa produkcja łapaczy
-
Ja też uwielbiam chipsy ale mąż marudzi że to nie zdrowe dla naszego syna
ale przerzucilam się na chrupki kukurydziane albo paluszki dla dzieci.. Tu chyba chodzi i przyzwyczajenie chrupania czegoś przy tv hihihihi
Ja dziewczyny szykuje się powoli do lekarza, trzymajcie kciuki bo dzisiaj połówkowe mamszara myszka, madzia.rka, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Mila920 - kiedyś jarał mnie decoupage i scrapbooking - do tej pory mam mnóstwo przydasiów do tego, jednak pochłaniało to dużo czasu, a w mojej mieście każdy wolał iść kupić kartkę czy album za parę groszy niż ręcznie robiony, wyjątkowy, ale drogo. W zasadzie nie dziwię się... Jak przerzuciłam się na torby z własnoręcznie robionymi napisami, to było zdecydowanie lepiej, ale teraz mam zastój, bo boję się używać farb.
Oto mój łapacz snów - może szału nie robi, bo to pierwszy łapacz w moim życiu, ale ja jestem i tak zadowolona!
http://zapodaj.net/images/100248139d613.pngszara myszka, tysiaa93, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Bruśka wrote:Na szydełku to robiłaś?? Ja mam do zrobienia ta skrzynkę chce ją w decu zrobić ale lenistwo wygrywa. Zmobilizowalas mnie i takiego dream catchera zrobię bo mam element od bransolety ale nie umiem tak tego wydziergac.
Znalazłam serwetkę i już -
gorgeous faktycznie bardzo ładny
mi by takie cos nie wyszło . Mi mało co wychodzi zresztą hehe
Aaa ja mam dwie paczki chipsówdo tego 2 pomelo . Koleżanka mi kupiła bo mi się nawet nie chciało ruszyc dupska do sklepu
aleee i tak jest mi niedobrze
Kubuś
-
Doti87 wrote:A sorry ze zapytam ale po co jest ten lapacz snów?? Bo ja tak nie do końca rozumiem....
Łapacz snów kiedyś był amuletem niektórych plemion Indian, którzy wierzyli, że gęsto tkana sieć znajdująca się na łapaczu wyłapuje jedynie dobre sny, a zatrzymuje senne koszmary. Ja tam w amulety niezbyt wierzę, ale generalnie łapacze podobają mi się jako ozdoby.
tysiaa93 lubi tę wiadomość