Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agula82 wrote:Biorę właśnie femibion 1,w poprzednich ciążach miałam go zapisywanego od początku ,więc myślę,że teraz też to może być dobry wybór,tam jest kwas foliowy a dodatkowy to bierze się jak już są wskazania.
gosia86 jak sobie radzisz z tym lunatykowaniem?czy Ty pracujesz zawodowo?czy może masz okazje przyłożyć gdzieś głowę do podusi? -
Ja brałam vitaminer prenatalni chyba ted będę brać teraz. Ale to poczekam do wizyty.
Kawę pijam rzadko więc nie mam tego problemu
Ogólnie nie mam apetytu i mało jem.
Byłam dzisiaj w labie zrobić podstawowe badania przy okazji tsh i ft4.
Proszę mnie wpisać na 1.02 na listę -
Ja w poprzedniej ciazy bralam od 2 trymestru Pregna+... Na razie jem ttlko kwas foliowy, ale pewnie znowu bede brala pregne od jakiegos momentu... I magnez, bo u mnie skurcze lydek to masakra, nawet czasami bez ciazy
Umowilam sie na wizyte na nfz na 23.06 to bedzie cos kolo 8tc, akuratnie
Nie wiem czy prywatnie tez chodzic... Na pewno w 13 tygodniu i 23 pojde do specjalisty od usg i moze na jakis film z usg 3d, ale poza tym... Nie wiem. -
Cześć dziewczyny
wczoraj moja beta wyniosła 2125 Trochę to dla mnie było zaskoczenie, bo tydzień temu byłam na usg i lekarz powiedział, że raczej owu nie było. Powiedział tylko, że endometrium grube, a jednak chyba się udało
Jutro znowu powtarzam bete, żeby zobaczyć czy dobrze przyrasta. W przyszłym tygodniu mam się umówić już na USG. Trochę się boje, bo to dopiero początek. Mam nadzieje, że wszystko będzie ok
jestemhela lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
cinnamon cookie wrote:Wow Nats, ale wysoka beta )) gratuluję który u Ciebie dc?
OF wyznaczyło mi owulacje na 30 dc, ale raczej była wcześniej. Trochę pokręcony ze mnie przypadek
3500 g 54 cm -
Agula82 wrote:OF termin wyliczyło mi na 08.02,a Twój termin na kiedy przypada?Moje objawy to zmęczenie,ajakieś zaburzenia snu-nie wiem czy to objaw...ale jeszcze spodziewam się mega nudności po wymioty już tak miałam i sama nie wiem jak to przeżyłam
Mnie jak narazie tylko piersi pobolewają i takie małe gulki się na sutkach pokazały.
Mdłości mam trochę rano, ale jakoś nie jest to uciążliwe. Od wczoraj też mam jakieś zaburzenia smaku - wszystko jakieś takie jałowe mi się wydaje. No i trochę mnie gardło boli i suszy - nie wiem czy to nie zgaga, bo nigdy wcześniej tak nie miałam.
Aha i pije ponad 3 litry wody dziennie3500 g 54 cm -
Nats wrote:Wczoraj był 42 dc, ale ja mam trochę nieregularne miesiączki i nie mam pojęcia kiedy owu mogła być.
OF wyznaczyło mi owulacje na 30 dc, ale raczej była wcześniej. Trochę pokręcony ze mnie przypadek -
cinnamon cookie wrote:Rozumiem ale jeśli miałaś tak późno owulację to tym bardziej podziwiam Twoją betę!! może bliźniaki? U mnie wczoraj 33dc, owu była chyba w 18 a beta 121
No i w poniedziałek się reszta okaże na USG
Trochę się stresuje tym wszystkim.
3500 g 54 cm