Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Nats a ja już się stresuję, czy u mnie nie za nisko.... to chyba ciągły stres jest ale jak widzisz Anaaa też ma wysoko, więc na pewno wszystko Ok
A Ty kiedy do gina się kochana wybierasz?3500 g 54 cm -
Nats wrote:A jeszcze tyle ciąży przed nami Osiwieje do porodu.
A Ty kiedy do gina się kochana wybierasz?Nats lubi tę wiadomość
-
jestemhela wrote:hola hola! mistrzem niskiej bety to ja jestem
A ile Ty masz kochana?
Dziewczyny a orientujecie się może przy jakiej wartości bety będzie widać serduszko?
Da się w ogóle takie coś określić?3500 g 54 cm -
robiłam w 13 dpo (25dc) i miałam 74 a w 16 dpo 232,7 (jeśli to dpo jest prawidłowe bo nie mam pojęcia kiedy była owulacja i w ogóle coś mi sie pomerdało chyba) dalej nie robię bo się nie chcę denerwować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 14:31
-
jestemhela wrote:robiłam w 13 dpo (25dc) i miałam 74 a w 16 dpo 232,7 (jeśli to dpo jest prawidłowe bo nie mam pojęcia kiedy była owulacja i w ogóle coś mi sie pomerdało chyba) dalej nie robię bo się nie chcę denerwować
Spokojnie! Na pewno wszystko będzie dobrze. Ja też mam ciągle pełną głowę, ale nie można ciągle negatywnie myśleć. Na pewno taki stres dobrze nie działa też na nasze Groszki i Fasolki w brzuszkach
Owulacja owulacją, ale zagnieżdżenie też może być w różnym terminie, dlatego takie są duże widełki poziomów HCG, a tygodnia ciąży.jestemhela lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Cześć dziewczyny Podczytuję was nieśmiało od początku bo mogę wkrótce do was dołączyć. Póki co się jeszcze rozglądam po forum. Ciąża byłaby nie do konca przeze mnie spodziewana i zaplanowana ale brałam ją pod uwagę i byłabym mile zaskoczona. Dziś miałam mieć planowo @ ale moje cykle są na tyle nieregularne po tabletkach anty które brałam przez ponad rok, że zamierzam poczekać jeszcze jakieś dwa dni i wówczas zrobić test. Nawet jeśli się nie uda miło was będzie czasem podglądnąć
Pozdrawiam i życzę lekkiego i przyjemnego pierwszego trymestru (może również sobie;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 17:57
jestemhela, Nats lubią tę wiadomość
-
Liska czekamy
Dziewczyny ćwiczycie na siłowni, jakiś basen?
Ja chodziłam 2*w tygodniu raz siłownia raz basen. Na siłowni cwicze na nartach, troche bieżni i na przywodziciele i odwodziciele ud. Myślicie, że taka aktywność jest ok 'trening' nie zajmuje mi wiecej niz 1h a pozniej spacerkiem wracam 15 min do domku.
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
Ja bede plywac, o ile syna sprzesam tacie 2x w tygodniu:P w tamtej coazy plywalam do 36tc, choc na koncu to juz raczej jak wieloryb niz jak foka na silownie nie chodzilam wiec sie nie wypowiem... W niskiej ciazy pewnie mozna. Ja chodze po gorach dopoki mi kondycha pozwala.
To chyba zalezy jak sie czujesz... Jesli spoko, nie plamisz, nie boli coe brzuch ani za mocno nie mdli, to czemu nie. Najlepiej jesxcze z ginem skonsultuj... -
Infinity myślę, że jeśli nie miałaś jakichś problemów z utrzymaniem ciąży ani nie dostaniesz takich zaleceń od gina to ten wysiłek fizyczny bedzie nawet bardzo korzystny dla ciebie i dla fasolki. Ja unikałabym ćwiczeń na partie brzucha, jakieś spięcia i tak dalej, bo nigdy nie wiadomo, lepiej dmuchać na zimno. ale jakieś cardio, areoby - why not ale to już musisz gina dopytać szczegółowo.
-
infinity888 wrote:Hej;)
Ja biore femibion natal 1 sprawdzalam rozne witaminy prenatalne i ten mi wyszedl, ze ma najlepszy sklad ma tez jakas super przyswajalna forme kwasu foliowego. Bralam wczesniej tran bio marine bo ma omega 3 ale od testu przestalam bo ma tez wit.a i sie boje zaczekam co powie gin
I
Też brałam w 1 ciąży Femibion natal 1 a potem 2. Też mi wyszło, że ma najlepszy skład, dlatego teraz starając się o drugie własnie go biorę i jak się uda to będę kontynuować
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Infinity ja uważam tak jak Liska tylko z basenem bym uważała, ze względu na infekcje, ale to pewnie też zależy od organizmu... jak ktoś jest podatny na infekcje intymne to łatwo może tam załapać, a tego lepiej unikać
Dziewczyny a co z ? można czy lepiej czekać na opinię gina? -
Podobno jeśli ktoś był aktywny fizycznie przed ciążą to w ciąży też może tylko z tym cardio to nie jestem taka pewna
A co do 'segzu' to kwestia indywidualna raczej :p jak wszystko git, to czemu nie gorzej z tym, że nie wiadomo czy git bo dopiero się czeka na wizytę :pWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 18:39
-
Ja Wam powiem, że libido niby mam. Wczoraj już miało być wszystko fajnie, miło i nagle mi się odwidzialo. Tak po prostu nie wiem o co Osman.
Mi się wydaje, że ogólnie raczej nie ma przeciwskazan. Która ma najblizsza wizytę u Gina? Proszę podpytać i się podzielić wiedzaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 19:01
3500 g 54 cm -
Ja mam prawdopodobnie w poniedziałek także może coś się dowiem
Mogłabym zadzwonić,ale nie będę z siebie wariata robić
No trochę chłop był wczoraj zawiedziony, ale coś zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 19:01
jestemhela, cinnamon cookie, Agula82 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm