Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
jestemhela wrote:Magda trzymamy kciuki!!
Ja odliczam dni do poniedziałku ale kusi mnie laboratorium - żeby strzelić b-hcg.
Głupieje...jestemhela lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Grrr, tyle się napisałam i telefon padł Więc jeszcze raz, bety nie robiłam, bo nie wytrzymałabym tych nerwów co drugi dzień. Owulację mogę jedynie podejrzewać, bo jedyne przytulanko bez zabezpieczeń w maju było 8-go Ostatnia @ 27-go kwietnia, a cykle różne po odstawieniu tabletek anty w styczniu, od 28 do 36 dni.
A co do to my się szczególnie nie oszczędzamy, i nie wiem jak to jest Dziewczyny, ale jakoś mocniej wszystko odczuwam, słyszałam że w ciąży to normalka. Ale buraka spalilam, dobrze, ze nie widzicieAgula82, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam jutro wizyte u gina- mam przyjść bo pierwsza ciąża byla na luteinie i duphastonie, wiec chce miec pewność że wszystko ok.
U mnie beta w 33dc -140,50 więc też niska.
Chciałam jutro powtórzyć ale nie wiem czy dam radę rano iść.
U mnie mąż nie da się przekonać...
Przy pierwszej ciąży parę razy go zmusilam teraz pewnie będzie podobnie...
Nawet przy porodzie dostał ochrzan że to jego wina iż miałam taki ciężki poród.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 19:51
-
paulka86 wrote:U mnie w tych sprawach cisza. Mąż się dziś śmiał ze zrobił swoje i teraz abstynencja. Poczekam do wizyty jesli wszystko dobrze to może coś podzialamy. Zresztą nie mam wieczorem siły na cokolwiek.
To identycznie jak u mniepaulka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane życzę Wam spokojnej ciąży:-)
Nie martwcie się niską 1 beta ważne że przyrasta:-) ja zaczynałam od wartości 43:-)
Powyżej wartości 1500 widać pecherzyk ciążowy na usg. Bo pytalyscie:-)
Pozdrawiam Listopadówka 2016Nats, jestemhela, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Magda - zapytaj o i aktywność fizyczną w tym basen gina Ja narazie na basen nie chodzę bo biore luteine profilaktycznie choć progesteron w 21dc mialam 29! i pojawila sie rozowa krew ze sluzem -teraz mysle, ze to implementacja mogla byc ale od tego dnia bior rano i wiczorem 1 tabletke dowcipnie i boje sie isc na basen bo nie chce zeby mi sie infekcja przyplatala a chyba z luteina jestesmy bardziej podatne?
Hela - piekna pierwsza strona :*
Ja mam I wizytę 14.06 także jak coś sie urodzi pomiedzy innymi wizytami to ja zapytam:)jestemhela lubi tę wiadomość
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
U mnie w poprzedniej ciąży abstynencja przez całą ciążę bo najpierw plamiłam przez trzy tygodnie. Potem miałam krwawienie w 12 tc i szpital, diagnoza łożysko nachodzące nanujscie szyjki macicy więc musialam prowadzić oszczędny raczej leżący tryb życia.
Ale teraz to mam ciągle chcicę a z drugiej strony jednak trochę się boję przed wizytą żeby wszystko było ok.
Wizytę mam w piątek ale pewnie nic jeszcze nie będzie widać