X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2017
Odpowiedz

Lutówki 2017

Oceń ten wątek:
  • paulka86 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze podobno urósł mi brzuszek. Dodam że jestem szczupla. Mnie też bolał brzuch na @ więc byłam pewna ze się nie udało a tu taka niespodzianka. Może faktycznie jest troszkę wydety jak się lepiej przyjrzeć. Sama nie wiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja Was wypatrywałam! Spokojnych ciąż, jak najbardziej nudnych i najmniej dokuczliwych :) pamiętajcie, zapisujcie i dokumentujcie każda chwilę ciąży ona tak szybko mija. Powodzenia dziewczyny
    Lutowa mama 2016 z synkiem Tymonem :)

cinnamon cookie, jestemhela, Agula82, Paulette, derii84 lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda94 mnie też już przestają boleć... a ledwo mogłam się dotknąć :/

Paulka to może faktycznie trochę opuchnięty jest? Ja miałam tak samo, ból na @ więc myślałam, że znów nic z tego :)

paulka86 lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • jestemhela Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda94 wrote:
    jestemhela jak Twoje objawy? Trochę swiruje, bo mnie podobnie juz prawie piersi nie bola.

Dzień dobry!
    Ja miałam noc pełną wrażeń ponieważ mój ukochany się zatruł i wymiotował co godzinę - a dla faceta temperatura + wymioty = walka o życie...
    dodatkowo nie wie o ciąży bo jest w trakcie kończenia pisania magistra i wiem, że jak się dowie to będzie myślał tylko o nas i przyszłości i się denerwował wiec zamierzam powiedzieć po obronie...

W KAŻDYM RAZIE! samopoczucie! całe cycuchy to może nie ale sutki mnie bolą? pieką? czuję jakbym była ja i moje sutki :P

Miałam dzisiaj zamiar zrobić b-hcg ale dzielnie się powstrzymałam i zamiast kasy na b-hcg udam się do sklepu po pracy po jakieś kosmetyki ( taka marchewka na kiju aby odciągnąć mnie od głupich myśli :P

A JAK TY ORAZ WY DZIEWUSZKI SIĘ CZUJECIE DZIŚ?

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestemhela podziwiam, że nie powiedziałaś jeszcze swojemu :) u mnie dzisiaj spokojniej, ból podbrzusza mija i piersi też, przy dotyku jedynie też sutki czuję :P czekam na wynik drugiej bety :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • paulka86 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama nie wiem chciałam to jeszcze chwilę potrzymac w tajemnicy. A w czerwcu szykuje się wesele znajomych na które idziemy cala paczka więc może być różnie. Hela ja czuję się bardzo dobrze zero mdłości. Troszke biusty bolą ale da się znieść.

• Ediii Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny!
    Podczytuje Was od samego poczatku z ogromna nadzieja przylaczenia sie ;-)
    No i wczoraj testowalam i cos tam widac, jak to sie mowi cień cienia :-)
    Tez mialam nie swirowac i nie isc na bete i do lekarza wczesniej njz 8 tydz, ale nie wiem czy nie bede miala wlaczonych lekow jak poprzednio, wiec musze isc wczesniej. A ze moj gin zawsze wysyla na bete, to jutro pojde i sama zrobie zeby do niego pojsc juz z wynikami.
    Jak sie macie? Ja objawow zero :-(

pucek lubi tę wiadomość

n59y3e5ewov6z8v4.png

mhsvpx9inset8y66.png
    I dwa Aniołki 1.11.2014 i 2.4.2015
  • paulka86 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ediii ja testowałam dwa dni przed terminem @ i też cień cienia a dzień po już dwie piękne kreseczki.

Ediii lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :)
    Ale mnie wczoraj wieczorem zoladek\jelita rozbolaly. Normalnie jakiś skręt. Na szczęście wypilam miete i jakoś zasnelam. Dzisiaj już nic nie boli.
    Rano byłam oodac krew. Wyniki po 14. Także mocno proszę Was o kciuki :)

jestemhela lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Katarzyna.G Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wlasnie tez pobolewa zoladek. Wogole nie mam apetytu. Sniadania to bym wcale nie jadla najchetniej. :(

Mon123 lubi tę wiadomość

8.01.2016 - 23.03.2016 [*] Mój mały Aniołek

8uneyx8d1vxarn72.png

yuuds65gf87b5p5x.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna.G wrote:
    Mnie wlasnie tez pobolewa zoladek. Wogole nie mam apetytu. Sniadania to bym wcale nie jadla najchetniej. :(
    Ja też się zmuszam, żeby cokolwiek zjeść. Na nic apetytu nie mam. Tylko wodę bym pila ciągle.

3500 g 54 cm <3

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja tak samo, jem bo muszę, ale apetytu zero i nic mi nie smakuje :/ a słodyczy w ogóle się nie chce, chociaż to dobre :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Agula82 Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,wstałam jak zawsze ostatnio o 5 rano,jeszcze trochę i po ścianach będę chodziła...Opowiem Wam jak powiedziałam mojemu ukochanemu o maleństwie.Tak sobie pomyślałam,że puszczę piosenkę Kozidrakowej Dwa serca,dwa smutki i czekałam w napięciu...ale cóż nie skojarzył,więc włożyłam mu w rękę test a on nie patrząc pyta.......... czy sobie kupiłam nowy pendrive? :) :) i taka to będzie nasza niezapomniana chwila ;)

jestemhela, paulka86, Nats, cinnamon cookie, gosia86, Mon123, Helmi lubią tę wiadomość

Agula82
  • infinity888 Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agula cudownie:) ja mojemu dalam male skarpetki a w srodku test, a ze byl dlugi i niebieski to pomyslal, ze to zapinka do tych skarpetek;) dobrze, ze chociaz po malych skarpetkach sie zorientowal:D.

Wczoraj poszlam spac o 20 i nie czuje sie wyspana chyba teraz bede duzo szybciej i czesciej chodzila spac

Agula82, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

34bwvfxmgk5zmjd1.png
    Beta HCG
    25.05-433
    27.05-1285

Wysłany: 1 czerwca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wynik 278, niedużo, ale przyrost w normie, a to chyba najważniejsze :)

Nats, Agula82, infinity888, jestemhela, Mon123 lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Mam wynik 278, niedużo, ale przyrost w normie, a to chyba najważniejsze :)
    Luhu! Super :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3

Wysłany: 1 czerwca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats teraz trzymam kciuki za Ciebie :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Nats teraz trzymam kciuki za Ciebie :)
    Zaraz się zbieram do laboratorium :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • paulka86 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie się obudziłam przespalam 1,5 godz. A tu trzeba iść do pracy. O matko. Jak mi się nie chce.

Wysłany: 1 czerwca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ciekawą stronę znalazłam :)

http://babyonline.pl/dozwolone-niedozwolone-w-ciazy.html?gclid=Cj0KEQjwj7q6BRDcxfG4pNTQ2NoBEiQAzUpuW74ZR246FukVYm5uQiL2uaZ8MuyNVkO0lBNxIQeIyiYaAmJ78P8HAQ

Tak apropo naszych rozmów ;)

jestemhela lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ