Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle ja Was wypatrywałam! Spokojnych ciąż, jak najbardziej nudnych i najmniej dokuczliwych pamiętajcie, zapisujcie i dokumentujcie każda chwilę ciąży ona tak szybko mija. Powodzenia dziewczyny
Lutowa mama 2016 z synkiem Tymonemcinnamon cookie, jestemhela, Agula82, Paulette, derii84 lubią tę wiadomość
-
magda94 wrote:jestemhela jak Twoje objawy? Trochę swiruje, bo mnie podobnie juz prawie piersi nie bola.
Dzień dobry!
Ja miałam noc pełną wrażeń ponieważ mój ukochany się zatruł i wymiotował co godzinę - a dla faceta temperatura + wymioty = walka o życie...
dodatkowo nie wie o ciąży bo jest w trakcie kończenia pisania magistra i wiem, że jak się dowie to będzie myślał tylko o nas i przyszłości i się denerwował wiec zamierzam powiedzieć po obronie...
W KAŻDYM RAZIE! samopoczucie! całe cycuchy to może nie ale sutki mnie bolą? pieką? czuję jakbym była ja i moje sutki
Miałam dzisiaj zamiar zrobić b-hcg ale dzielnie się powstrzymałam i zamiast kasy na b-hcg udam się do sklepu po pracy po jakieś kosmetyki ( taka marchewka na kiju aby odciągnąć mnie od głupich myśli
A JAK TY ORAZ WY DZIEWUSZKI SIĘ CZUJECIE DZIŚ?
-
Czesc dziewczyny!
Podczytuje Was od samego poczatku z ogromna nadzieja przylaczenia sie
No i wczoraj testowalam i cos tam widac, jak to sie mowi cień cienia
Tez mialam nie swirowac i nie isc na bete i do lekarza wczesniej njz 8 tydz, ale nie wiem czy nie bede miala wlaczonych lekow jak poprzednio, wiec musze isc wczesniej. A ze moj gin zawsze wysyla na bete, to jutro pojde i sama zrobie zeby do niego pojsc juz z wynikami.
Jak sie macie? Ja objawow zero
pucek lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Ale mnie wczoraj wieczorem zoladek\jelita rozbolaly. Normalnie jakiś skręt. Na szczęście wypilam miete i jakoś zasnelam. Dzisiaj już nic nie boli.
Rano byłam oodac krew. Wyniki po 14. Także mocno proszę Was o kciukijestemhela lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Cześć dziewczyny,wstałam jak zawsze ostatnio o 5 rano,jeszcze trochę i po ścianach będę chodziła...Opowiem Wam jak powiedziałam mojemu ukochanemu o maleństwie.Tak sobie pomyślałam,że puszczę piosenkę Kozidrakowej Dwa serca,dwa smutki i czekałam w napięciu...ale cóż nie skojarzył,więc włożyłam mu w rękę test a on nie patrząc pyta.......... czy sobie kupiłam nowy pendrive? i taka to będzie nasza niezapomniana chwila
jestemhela, paulka86, Nats, cinnamon cookie, gosia86, Mon123, Helmi lubią tę wiadomość
Agula82 -
Agula cudownie:) ja mojemu dalam male skarpetki a w srodku test, a ze byl dlugi i niebieski to pomyslal, ze to zapinka do tych skarpetek;) dobrze, ze chociaz po malych skarpetkach sie zorientowal:D.
Wczoraj poszlam spac o 20 i nie czuje sie wyspana chyba teraz bede duzo szybciej i czesciej chodzila spacAgula82, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
Dziewczyny ciekawą stronę znalazłam
http://babyonline.pl/dozwolone-niedozwolone-w-ciazy.html?gclid=Cj0KEQjwj7q6BRDcxfG4pNTQ2NoBEiQAzUpuW74ZR246FukVYm5uQiL2uaZ8MuyNVkO0lBNxIQeIyiYaAmJ78P8HAQ
Tak apropo naszych rozmówjestemhela lubi tę wiadomość