Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ale szalejecie z tymi betami, że chyba zaraz sama zacznę żałować że nie zrobiłam. Ale do piątku do wizyty jakoś muszę wytrzymać.
Trochę się boję czy wszystko będzie ok. U mnie noc ciężka bo mała gorączkuje po szczepieniu i musiałam więcej do niej wstawać plus później poszlam spać a pobudkę zarządziła dzisiaj o 6.
A jak tam dziewczyny wizyty dzisiejsze? -
jestemhela wrote:No właśnie czytałam ,że jak burza hormonów to pryszcze powinny być a u mnie też ładnie3500 g 54 cm
-
nick nieaktualnydzień dobry. wstępnie się witam. mam nadzieję, że zagoszczę tu z Wami.
dopiero dziś zrobiłam test i to jeszcze o 14 ale w momencie pokazała się druga krecha. jutro powtórzę test i pójdę na bete
ale tak bardzo bym chciała z Wami zostać ahhhNats, gosia86, cinnamon cookie, Agula82, Ediii, Alice93 lubią tę wiadomość
-
Paulette wrote:dzień dobry. wstępnie się witam. mam nadzieję, że zagoszczę tu z Wami.
dopiero dziś zrobiłam test i to jeszcze o 14 ale w momencie pokazała się druga krecha. jutro powtórzę test i pójdę na bete
ale tak bardzo bym chciała z Wami zostać ahhh
Proszę się rozgoscic.
trzymamy kciuki za jutrzejsze betęPaulette, jestemhela lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
cinnamon cookie wrote:Hela trzeciej nie robię dodatkowy stres... chciałam sprawdzić czy przyrasta i mi wystarczy a Ty będziesz jeszcze robiła?
Paulette ))) nooo hej, my się znamy
Robię wszystko aby trzymać się z dala od punków pobrań z niecierpliwością czekam na wizytę u 'dowcipnego' lekarza:) -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Hela trzeciej nie robię dodatkowy stres... chciałam sprawdzić czy przyrasta i mi wystarczy a Ty będziesz jeszcze robiła?
Paulette ))) nooo hej, my się znamycinnamon cookie, Alice93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny