Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mon123 wrote:Piękna pierwsza strona narazie 2.02. najpopularniejszy
Ja mam stresa przed jutrzejszą wizytą.
Pewnie i tak nic nie będzie widać ale chociaż pęcherzyk będzie
Anaaa wysoko... też wygląda na bliźniaki chociaż mogłaś mieć wcześnie owulację.
Trzymamy kciuki, żeby wszystko było OK i żeby było już widać piękny pęcherzyk3500 g 54 cm -
Cześć dziewcxzyny dzis bylam u gina i okazalo sie ze jestem w ciazy co prawda date mam na 31.01 ale z autopsji wiem ,ze moje dzieci lubia sie spozniac wiec jest niemal pewne ze urodzi sie w lutym. Niestety martwie się , bo jeszcze niewidac bylo serduszaka. Kolejna wizyta 23.06 ;]
jestemhela lubi tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
mayka wrote:Cześć dziewcxzyny dzis bylam u gina i okazalo sie ze jestem w ciazy co prawda date mam na 31.01 ale z autopsji wiem ,ze moje dzieci lubia sie spozniac wiec jest niemal pewne ze urodzi sie w lutym. Niestety martwie się , bo jeszcze niewidac bylo serduszaka. Kolejna wizyta 23.06 ;]
-
Witajcie lutówki gratuluje wprzyszłym mamom z racji tego, że tez miałam termin na luty, Wasz wątek jest mu bliski i będę Was podglądać
Dziewczyny pisaliście o betach, plamieniach, braku bólu piersi...powiem tak coprawda beta u mnie na początku rosła, ale dwa razy plamilam, a nawet krwawiłam, a piersi bolały mnie moze ze 3 dni, jak przestały to juz miałam czarne myśli, ze to koniec, a jednak córeczka śpi smacznie w łóżeczku każda ciąża jest inna, dbajcie o siebie i bądźcie dobrej myśliKatarzyna.G, liska, jestemhela, cinnamon cookie, Agula82 lubią tę wiadomość
-
paulka86 wrote:Dziewczyny czy to możliwe że w 6 tygodniu widać brzuszek. Właśnie wróciłam z przedszkola i koleżanka odprowadzala córkę i zapytała czy jestem w ciąży? Ja nie zauważyłam żeby mi urósł. Jeśli już widać to co w 40 tygodniu.