Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Biorę właśnie femibion 1,w poprzednich ciążach miałam go zapisywanego od początku ,więc myślę,że teraz też to może być dobry wybór,tam jest kwas foliowy a dodatkowy to bierze się jak już są wskazania.
gosia86 jak sobie radzisz z tym lunatykowaniem?czy Ty pracujesz zawodowo?czy może masz okazje przyłożyć gdzieś głowę do podusi?Agula82 -
Hej dziewczyny
Chciałabym się przyłączyć do Waszego tematu jeśli można udało nam się w 11 cyklu, wczoraj robiłam pierwszą betę i wynik 121 jestem na forum OF od lipca tamtego roku i teraz nadszedł czas na fioletową stronę mocy nie spodziewałam się tylko, że lutówki 2017 już piszą tak długo, muszę Was nadrobićjestemhela, Agula82, gosia86, Nieukowa, Mon123 lubią tę wiadomość
-
Witamy! Gratulujemy ! Zapraszamy!
Jeśli chcecie aby Was wpisać na pierwszą stronę to dawajcie znać!
Jak się dzisiaj czujecie?
Ja oczywiście padłam wczoraj jak mucha i obudziłam się przed 7
Zastanawiam się nad tym pierwszym USG , jak myślicie kiedy najlepiej wykonać?
Wg kalendarza ciąży powinnam zrobić w lipcu.... dosyć odległy termin, może jednak słuszny?
Pozdrowionka Mamuśki !cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Mi belly wyznacza termin na 03.02, więc tam można mnie wpisać rozmawiałam ze swoim ginem i w następnym tygodniu w czwartek mam zadzwonić i umówimy się na wizytę a jutro chcę powtórzyć betę po dwóch dniach... z objawów u mnie bolą piersi, zmęczenie i tak jak Wy nie mogę spać dziś po 3 obudziło mnie szczekanir psa, do rana się przewracałam i teraz ledwo siedzę w pracy... Dziewczyny a pijecie kawę?
-
jestemhela wrote:Witamy! Gratulujemy ! Zapraszamy!
Jeśli chcecie aby Was wpisać na pierwszą stronę to dawajcie znać!
Jak się dzisiaj czujecie?
Ja oczywiście padłam wczoraj jak mucha i obudziłam się przed 7
Zastanawiam się nad tym pierwszym USG , jak myślicie kiedy najlepiej wykonać?
Wg kalendarza ciąży powinnam zrobić w lipcu.... dosyć odległy termin, może jednak słuszny?
Pozdrowionka Mamuśki !
Zbyt wczesne USG to nie jest dobry pomysł,bo można się rozczarować,możesz się też zacząć denerwować ,bo nie wszystko jeszcze widać,obraz ten nie daje pewności,że wszystko jest w porządku,ja swoje USGplanuję na 7-8 tydzień,maleństwo będzie wtedy gotowe do podgądania
fajnie mi tutaj z Wami dziewczynyAgula82 -
Hej;)
Ja biore femibion natal 1 sprawdzalam rozne witaminy prenatalne i ten mi wyszedl, ze ma najlepszy sklad ma tez jakas super przyswajalna forme kwasu foliowego. Bralam wczesniej tran bio marine bo ma omega 3 ale od testu przestalam bo ma tez wit.a i sie boje zaczekam co powie gin
IWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 11:51
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
Czekałam na ten wątek aż w końcu go przegapiłam
Kochane, życzę Wam spokojnej ciąży. Cieszcie się z jej uroków to jest niesamowity czas zobaczycie że szybko wam minie. Super, jest urodzić tą porą roku
Pozdrawiamy Lutówka 2016
jestemhela, Agula82, cinnamon cookie, magda94 lubią tę wiadomość
-
Mam mama coffe w domu. Zamówiłam jeszcze w poprzedniej ciąży. Jest ona przereklamowana. Dobrych rzeczy, witamin jest w niej na prawdę mało. Śladowe ilości. I nie jest dobra. Szkoda pieniążków. Ja pozwalam sobie na jedna kawe dziennie. Z mlekiem.
[*] 7.01.2014
[*] 21.09.2015 -
Goździk89 wrote:Mam mama coffe w domu. Zamówiłam jeszcze w poprzedniej ciąży. Jest ona przereklamowana. Dobrych rzeczy, witamin jest w niej na prawdę mało. Śladowe ilości. I nie jest dobra. Szkoda pieniążków. Ja pozwalam sobie na jedna kawe dziennie. Z mlekiem.