Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:In.a musisz wyslac mi.wiadomosc na email z imieniem i nazwiskiem praz nick na bell w celu potwierdzenia
A ja wysle ci linka z moim profilem dodasz mnie i ja wtedy dodam cie do grupy bo grupa jest tajna
A maila gdzie znajdę do Ciebie? -
Goździk89 wrote:Moja ciąża też dokładnie o tydzień młodsza. Fiolka który tydzień u Ciebie bo u mnie wczoraj maluszek miał 1,5?
Według Bellybest 8t5d
Na wydruku Usg pisze 8t1d
Ale doktor powiedziała że po wymiarach to środek 7 tygodnia
Czyli ciąża młodsza o tydzień -
Helmi wrote:a który u Ciebie tc?
ja w sumie jakos nie mam mega parcia na picie ale jest gorąco i wiem, że trzeba sie teraz więcej nawadniać wiec mam kolo lapka butle z woda i popijam
U mnie 7t4d. Ustawilam w końcu suwaczek. Powiem wam ze na Tel to wcale nie jest takie proste;) -
Był obchód wieczorny i lekarz (ordynator) mówił, że za 2 dni gdzieś zrobią usg i jak będzie dobrze, to wypuszczą mnie w poniedziałek, że poleżę sobie tutaj to odpocznę od domu.
Chyba, że jutro jakiś lekarz zmieni zdanie i puszczą mnie w sobotę, ale to wątpliwe raczej.
Widzę, że on ma takie podejście do ciąży bardziej jak mają w UK czy Norwegii, zdrowa ciąża się utrzyma, a jak coś się złego dzieje, to lekami można niepotrzebnie przedłużać i tylko w Polsce jest robione wielkie halo z wczesnej ciąży.
Upuścili mi dziś 3 probówki krwi, jutro mam dostarczyć siuśki rano.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Był obchód wieczorny i lekarz (ordynator) mówił, że za 2 dni gdzieś zrobią usg i jak będzie dobrze, to wypuszczą mnie w poniedziałek, że poleżę sobie tutaj to odpocznę od domu.
Chyba, że jutro jakiś lekarz zmieni zdanie i puszczą mnie w sobotę, ale to wątpliwe raczej.
Widzę, że on ma takie podejście do ciąży bardziej jak mają w UK czy Norwegii, zdrowa ciąża się utrzyma, a jak coś się złego dzieje, to lekami można niepotrzebnie przedłużać i tylko w Polsce jest robione wielkie halo z wczesnej ciąży.
Upuścili mi dziś 3 probówki krwi, jutro mam dostarczyć siuśki rano.
Trzymam kciuki.
-
gosia86 wrote:Fiolk@ zagnieżdżenie mogło też być później. U mnie ciąża młodsza bo owulacja zamiast w 18-19 dc byla w 23. W ciąży z córką na początku też wychodziło że młodsza o 4 dni
U mnie owulacja też była później bo 19 dnia cyklu. Doktor powiedziała że wszystko jest dobrze i Maleństwo raz dwa nadrobi.
A jak będzie chciało siedzieć dłużej w brzuszku to się urodzi w Walentynki - jak mamusiagosia86 lubi tę wiadomość
-
Jacqueline a z kim została córeczka?
Najważniejsze że z maluszkiem wszystko jest ok, trochę Cię potrzymają poobserwują i w poniedziałek będziesz w domku :*
Ja sie teraz bardzo boję że trafię do szpitala, w pierwszej ciąży leżałam dwa razy plus trzeci raz na poród i to tydzień czasu bo mi sie wody sączyły. Ale wtedy jak nie było dziecka w domu to mogłam sobie leżeć teraz to by mi serce pękło gdybym musiała zostawić Polunię bo tak na prawdę to jeszcze nigdy nie zostawała beze mnie dluzej niż kilka godzin. -
Kochane mamusie, czy to normalne ze boli mnie podbrzusze? Ciągle czuje kłucia,
Nie mam plamień, wczoraj jedynie troche różowego śluzu, no i dziś na papierze tycia kropka różowa, biorę od ponad tygodnia duphaston, jestem po jednym poronieniu, martwi mnie sprawa taka ich od dwóch dni prawie sucho malo śluzu. Martwię się ze coś jest nie tak btw to 6 tydzień, jutro zaczyna się 7.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 20:58
-
Jak mąż w pracy to córka z dziadkami Ten przywilej mieszkania z rodzicami lub blisko gdzieś
Dziadków uwielbia bo na dużo jej pozwalają
Mama jak wróciła się po torbe do domu, to córka pytała się gdzie jestem i, że ona tak lubi ze mną leżeć i rysować i kiedy wrócę. W domu jak troche polegiwałam, to właśnie rysowałyśmy sobie.
A najlepsze było to, jak tata pyta się mamy czemu zostałam i zaczęła mu mama opowiadać, a córka podobno leżała z boku i w pewnym momencie mówi : Czy ja dobrze słyszę, moja mamusia jest w ciąży?
Powiedzieli jej, że jeszcze nie Nie wie o żadnej ze straconych ciąż, jak będzie dobrze to po prenatalnych jej powiemy. Jest bardzo wrażliwa na czyjąś krzywdę i pewnie by przeżywała i zadawała mnóstwo pytań
Jak byłam na łyżeczkowania, to powiedzieliśmy jej tylko, że mamusie troche brzuszek bolał i musiała poleżeć w szpitalu żeby wyzdrowieć.
Dobranoc dziewczyny12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olka24 wrote:Co sądzicie na temat farbowania wlosow w ciązy?
-
nick nieaktualny
-