Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
anaaa wrote:Z imieniem ciezko zawsze chciałam Lena ale teraz jak juz doszło co do czego chyba nie chce:P a co do wyprawki myslalam ze szybka jestem ale Ina.a mnie przebiła a wózek jakis fajny masz wybrany? Ja szukam zeby był lekki mieszkam na 3 pietrze bedzie co nosić macie moze jakies godne polecenia lekkie wozki
Podpinam się do pytania o wózek, ja równiez mieszkam na 3 piętrze a nie mam możliwości schowania do piwnicy;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja rurek ne noszę, mam spodnie z mocniej dopasowanymi nogawkami, ale nie takie typowe rurki, nic mi si nie odciska.
Ale już mnie uciskają w brzuchu i taka fałda się robi, czas za czymś innym się rozejrzeć
Malwa - trzymam kciuki, ostatnio był sam pęcherzyk, dziś już coś tam widać, a może lekarz za dobrze nie spojrzał, jak mi robił lekarz w poniedziałek usg to zależy jak ułożył głowice - raz maluszka było ładnie widać, a raz to ledwo co. Dobrze, że idziesz gdzie indziej skonsultowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 12:28
Magda86_0309 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Ale jestem zła - dostałam zjebkę w pracy za to że zapierdzielałam 2 dni w weekend nie dlatego że ciąza itp tylko dlatego że nowa pracownica (koleżanka Pani prezes) nie została w to wdrożona ( robiłam impreze plenerową przy której w ogóle mi nie pomogła i na której jej nie było). Chciałam sobie wszytsko dopiąć na otatni guzik żeby było dobrze. Do tego nowa koleżanka która pełni funkcję kierownika i nie ma zielonego pojęcia o tej pracy nie wyrabia się i siedzi po godzinach - pomagam na ile mogę ale też mam swoja robotę i nie będe wszystkiego robić za nią - pożaliła się prezesce czyt. swojej koleżaneczce - kabel fałszywy - feeeeeeeeeeeeeeee. No i co zarabiamy tyle samo i co ja mam robić robotę za nią i za siebie? Niech się uczy ja się sama wszytskiego uczyłam
to wszystko o tej samej koleżance !Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 12:54
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualnyMalwa30 wrote:ciąża nr 4 -a lekarz do którego chciałam się umówić-przebywa na wyspach Kanaryjskich grrrr
-
Hej dziewczyny przepraszam że dopiero teraz ale wczoraj byłam cały dzień poza domem a jak wróciłam to mnie ścięło i poszłam spać o 21 ;P
Co do wizyty oczywiscie niepotrzebnie panikuje. Wszystko jest ok moja fasolka ma ok 28mm Pani Dr powiedziała że Usg wskazuje na 10 tydzień serduszko bije. Ale w tym gabinecie mają jednak strasznie słaby sprzęt. Zdjęć nie drukuje a miałam Usg dopochwowo więc tętna sprawdzić też nie można było. Moja cysta się lekko pomniejszyła więc jest dobrze.
Teraz zastanawiam się nad badaniami prenatalnymi czy je robić. Z jednej strony to tez dla mnie dobra okazja by zobaczyć fasolkę na dobrym sprzęcie razem z mężem i dostac jakies zdjęcie też.
Wy robicie prenatalne przy pierwszej ciąży.
Ps. Dziewczyny 1 dzień nie zaglądam aa tu 5 stron do nadrobienia Buziaki i udanych wizyt dla wszystkich.Fiolk@, derii84, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ja ciągle się zastanawiam nad tymi prenatalnymi, Pappa itd bo co mi z tego, że dowiem się, że jest ryzyko 1:20 że dziecko będzie miało wadę? Przecież to żadna informacja. Jeśli chodzi o inne choroby, które można leczyć u dziecka jeszcze będąc w brzuchu mamy to rozumiem ale no Zespół Downa itd to i tak dowiem się z usg i pomiarów dokonanych przez ginekologa a i tak nic z tym nie można zrobić.