Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Iśka79 wrote:Ina.a - kurcze mi to kfc też od dłuższego czasu po głowie chodzi, kombinuję i unikam, ale chyba długo nie wytrwam nawet sobie sama zrobiłam kurczaka jakoś fikuśnie, ale to nie to samo
Ja akurat twister Lubie,dają tam pomidora i sałatę a kurczak niezbyt ostry. Dla mnie niebo w gębie a ze ja ogólnie nie odzywam się na codzien jakoś specjalnie zdrowo wiec dla mnie to i tak dobre jedzenie☺ tylko za często mnie niestety nie stać. -
Iśka - za mną chodzi i KFC i kebaby... Całe szczęście do KFC daleko, ale z kebabami już gorzej
Jeśli uwielbiasz skrzydełka z KFC to podaję przepis (dostłam od koleżanki na forum) :
http://www.uwielbiamgotowac.com/2013/04/skrzydeka-kfc-hot-wings.html?m=1
Jeszcze nie robiłam, musze zaopatrzyć się w skrzydełka
Iśka79 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
A ja mam smaka na kasze manna, budynie śmietankowe, ryz na mleku. Dziwne to dla mnie troche bo nigdy za bardzo nie lubiłam mleka ani potraw na nim przygotowywanych. A teraz kasze mannę z sokiem malinowym mogła bym jeść ciągle.
-
ja kfc tez uwielbiam
ostatnio nie wytrzymałam i poszłam do MC ale nie zamierzam tam często chodzić, zwłaszcza że przed ciążą też za często tam nie jeździłam bo wiadomka że to jedzenie to totalny syf ale co zrobić nieraz chce się czegoś niezdrowego
więc chyba nawet raz na jakiś czas jak zjemy cos takiego w ciązy to nie ma dramatu zwłaszcza ze wszyscy mówią, że dzidziuś i tak pobierze to co potrzebne a syfu nie wezmie
-
Dzidziuś wyssie to co potrzebne, a reszta pójdzie nam w boczki
Karoliska - ja w ciąży z córką miałam ogromną ochotę na budynie czekoladowe, ale to było jedyne co uwielbiałam na mleku, codziennie musiałam zjeść 1-2 budynie12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Ja uwielbiam i maca i kfc ale teraz akurat jednak na kfc mam ogromną ochotę. A że mini twister jest niewiele większy od kciuka to z pewnością taka ilość syfu dzidziusia nie zaszkodzi zwłaszcza ze tez wiem, że i tak dzidziuś zje to, co dobre ze mnie więc nie zamierzam sobie odmawiać przy okazji ☺
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Przede wszystkim Monique nakopie ci do ciążowego tyłka, martwilysmy się bardzo.
Jacqueline, Helmi, ale fajne brzuszki, strasznie szczuplutkie jesteście.
Ja tez juz mam brzuch,ale brzydkie z sadelkiem
Po pracy jestem wykończona, mąż do pracy poszedł, a Olaf zasnął na drzemkę bo już taki marudek był, będę musiała go obudzić o 18,wykapie go dam jeść i pójdziemy spać, bo sama zasypiam na siedzącoJacqueline, Helmi lubią tę wiadomość
-
Ja czekam pod gabinetem u tego drugiego gina z nfz bo dzis mam odebrac wyniki
Jak zwykle kolosalne opoznienie ale co zrobic
Poprosze go zeby on jeszcze zbadal mnie odnosnie tych plamien i zobaczymy co on powie
Mam nadzieje ze wszystko gra.
Sandrula a Ty juz po wizycie? -
Po wizycie, byłam na zakupach i u kuzynki jeszcze
Standardowo, nic nie widziałam, USG lekarz powiedział że za trzy tygodnie. Wcześniej chyba zobaczę maluszka na badaniu prenatalnym
Cytologia i czystość jak najbardziej w porządku, zbadał mnie tylko ,,ręcznie'', powiedział że macica wydłużyła się o 1,5 cm, pokazał mi gdzie się teraz znajduje na jakiej wysokości, no i że na podstawie tego co widzi i zbadał no i tych wszystkich wyników wszystko jest jak najbardziej w porządku.
Dostałam skierowanie na prenatalne, zaczełam 11 tydzień a mam je zrobić między 11 a 13 t 6d .. skierowanie mam do szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie, Klinika położnictwa i Perinatologii.. jutro będe dzwonić i się umawiać zobaczymy jak z terminem..;/
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
Hej. Jak Was trudno nadrobić
Byłam ostatnio w szpitalu bo pojawiło się plamienie - jednorazowe, brazowe ale po poprzednim poronieniu wolałam do szpitala pojechać. Minus taki, że musieliśmy teściowej powiedzieć i teraz już cała wieś wie ;/ Zdziwiłam się pozytywnie że tego samego dnia (godzinę po przyjęciu) zrobili mi usg, później pobrali krew. W innym szpitalu badania robili w następny dzień roboczy! Spotkałam Pania doktor, którą wybrałam, ale nie zdążyłam do niej pójść Bardzo fajne, interesowała się, zleciła badania żebym nie musiała później robić i płacić Zrobiła drugie usg, maluszek miał 0,3cm, serduszko biło
Pisałyście o fb, lubie fb bo jest przejrzyściejsze, ale tu więcej się dzieje W pierwszej ciaży byłam na wizażu i tam jest bardzo przyjazne forum, odnosniki, odnajdywanie postów itd
Pisałyście o wózkach- ja kupiłam jak się staraliśmy Była okazja kupić fajny wózek tanio, bo dziewczynie przeszkadzał więc kupiłam Bardziej jako gondola na naszą wieś z dużymi pompowanymi kólkami. Córeczce kupiłam fajną spacerówkę, ale nie mogliśmy jej na wsi używać. W tym roku zrobili nam asfaltową drogę więc sprawy wózkowe mam z głowyJestem Paulina
30.09.11r córeczka
maj 2016, 4/5tc anioleczek ;(