X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2017
Odpowiedz

Lutówki 2017

Oceń ten wątek:
  • mmonis Ekspertka

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline bardzo mi przykro, przytulam mocno.

Dziewczyny jak u Was z bólem piersi? Mnie pobolewa tylko przy dotyku i zaczynam się nakręcać :(

xnn974v.png
    wvwcex3.png
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolą sutki .. ale nie cały czas - najbardziej w nocy - potrafię się obudzić bo odczuwam ból sutków.

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmonis wrote:
    Jacqueline bardzo mi przykro, przytulam mocno.

Dziewczyny jak u Was z bólem piersi? Mnie pobolewa tylko przy dotyku i zaczynam się nakręcać :(
    Nie nakręcja się w I ciąży w ogóle mnie nie bolały.

Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmonis czym się nakręcać? Mnie również bolą piersi przy dotyku i to w zasadzie tylko przy dotyku albo przy ucisku stanika. Nie bolą tak same z siebie.

• Paulina89 Koleżanka

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie piersi to jakaś porażka. W nocy na brzuchu wytrzymuję tylko chwilę, bo tak mi przeszkadzają. Są strasznie nabrzmiałe i obolałe... Bywają też dni, że na nie patrze i chcę mi się płakać, a to dopiero początek :(:(.

eikt9n73z7d1c0iu.png
  • mmonis Ekspertka

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naczytałam się, że osłabienie bólu piersi oznacza... Wiadomo co :( Oszaleję do 2 sierpnia. Stara że mnie baba a jak dzieciak. Dziękuję za odpowiedź

xnn974v.png
    wvwcex3.png
  • kusiczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestemhela- ja na 1 strone z data 18.02 ;]

jestemhela lubi tę wiadomość

f2w3gov3j7kctpp8.png
  • kusiczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie w ogole nie bola piersi, w ogole. ani troche. moze dlatego, ze tyle co skonczylam karmic piersia. ale w poprzedniej tez mnie nie bolaly.

f2w3gov3j7kctpp8.png
  • groszek87 Koleżanka

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmonis, nic się nie stresuj, ból piersi przychodzi i odchodzi - to normalne na początku. Może być tak, że cały tydzień nie będą Cię boleć, a później znów tylko przy dotyku, a za parę dni znów mocniej. Ja też tak miałam, niepotrzebnie się stresowałam, bo później miałam wizytę i było wszystko ok :) Głowa do góry

h4zp43r888mabn8m.png
  • Wiesiołki Ekspertka

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmonis wrote:
    Naczytałam się, że osłabienie bólu piersi oznacza... Wiadomo co :( Oszaleję do 2 sierpnia. Stara że mnie baba a jak dzieciak. Dziękuję za odpowiedź

Wiesz co mi lekarz powiedział po pierwszej wizycie?
    ABSOLUTNIE nie czytać internetów bo jak Cię zaboli głowa to wyczytasz, że zaraz na pewno umrzesz! Zakazał mi wyszukiwania objawów i tym podobnych!

Ja też jakieś 2 tyg temu obudziłam się bez bólu i tez panikowałam a teraz bolą, znacznie mniej jak na początku ale bolą i wypełniają stanik po brzegi, znam wiele dziewczyn, którym rosły a w ogóle nie bolały i wszystko zawsze było ok:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 09:21

201702067452.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmonis wrote:

Mnie bolały na samym początku potem przestały, teraz znowu zaczynają. Nie wydaje mi się, że to jakaś reguła, że jak nie bolą to źle.

• Paulina89 Koleżanka

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline wrote:
    Można mnie wykreślić z listy...

Ciąża 9 tygodni, 2,35cm i brak akcji serca...

Życie jest w ch*j niesprawiedliwe...

Bardzo smutna wiadomość... :(:(:(
    Trzymaj się kochana i bądź dzielna !!

eikt9n73z7d1c0iu.png
  • Magda86_0309 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było mnie przez kilka dni, bo jakąś taką fazę miałam na wieczne spanie, a w chwilach aktywności... łapaliśmy z mężem pokemony w pobliskim parku ;p Wiem, wiem, głupie to może, ale przynajmniej mnie odstresowuje i nie daję się wtedy czarnym myślom.

Nadrabiałam Was i na początku strasznie się ucieszyłam, Malwa, z Twojego powodu. Aż się popłakałam ze szczęścia;-) Bardzo, bardzo się cieszę, że jednak jest u Ciebie to serduszko. Domyślam się, jak bardzo musiałaś się stresować, bo ja czasem też chodzę po ścianach.

Niestety, potem poczytałam dalej... i zamarłam :( Teraz nie mogę się od 15 minut uspokoić i rozryczałam się na dobre. Jacqueline, strasznie mi przykro :(((( Nikt chyba nie sądził, że spełni się taki czarny scenariusz. Byłaś tutaj od samego początku, jak ja się pojawiłaś, zawsze służyłaś radą i byłaś cierpliwa, nawet dla takich nowicjuszek, jak ja. Przede wszystkim, nigdy nie uznałaś jakiegoś pytania za głupie, czy absurdalne. Nie tak to się miało zakończyć ;(((((( Strasznie smutne i niesprawiedliwe. Brak słów. Tego typu sytuacje zawsze wywołują we mnie smutek, ale też złość. Bo nigdy nie zrozumiem, dlaczego tak jest świat urządzony- że patologie, laski, które przez całą ciążę chleją albo rodzą dzieci tylko po to, żeby zostawić je na śmietniku, nie mają żadnych problemów i rodzą zdrowe dzieci. A takie cudowne kobiety, jak Ty, pełne miłości i troski, muszą przeżywać takie dramaty.

Dlaczego????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smutno zaczął się ten dzień. Trzymaj się kochana :****** Gdybyś potrzebowała jakiejkolwiek pomocy, pamiętaj, że jesteśmy tutaj <3

rrb7y10.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesiołki wrote:
    Wiesz co mi lekarz powiedział po pierwszej wizycie?
    ABSOLUTNIE nie czytać internetów bo jak Cię zaboli głowa to wyczytasz, że zaraz na pewno umrzesz! Zakazał mi wyszukiwania objawów i tym podobnych!
    DOKŁADNIE! Nie ma co doszukiwać sie objawów. :)
    Wiem, że choroby to nie temat do żartu, ale tak dla rozluźnienia tak to mniej więcej wygląda jak się doszukujemy :D
    88ac7232482d564fmed.jpg

Magda86_0309, Wiesiołki, hamadriada, cinnamon cookie, Iśka79 lubią tę wiadomość

• Magda86_0309 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oto mój brzusiol 8-tygodniowy ;-) Pokażcie swoje!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/028fa84134d2.jpg

aiwlys, Paulina89, Wiesiołki lubią tę wiadomość

rrb7y10.png
  • Brunetka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 9t5d, pierwsza ciąża

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8643be3f23f.jpg

Magda86_0309 lubi tę wiadomość

w4sqdqk37ek35kuj.png
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojego nie bede pokazywać bo ekran rozwale hahahahahah

Magda86_0309, Mmeryy88 lubią tę wiadomość

Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was pracuje może w Orange? Mam straszny problem z reklamacją, potrzebuje rady.

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline :( brak mi słów...

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Penduka1 Koleżanka

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmonis wrote:

Mnie właśnie też koło 10 tyg zaczeły mniej boleć. Teraz jestem już w 11 tyg i nadal wszystko ok. Moze po prostu to ten czas gdy zaczynają mniej boleć bo Beta HCG tak nie przyrasta....

f2w3hgqs2yrmivyr.png
‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ