Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
infinity888 wrote:W krk dr.wiechec nie ma terminow jestem w rezerwie albo z kielc?
Jola ja po masci i globulkach nie plamilam biore lutke dopochwo. -
Ania daj prosze namiary i adresy na obu lekarzy tj dr Janowicz-Grelewska? Maja dobry sprzet, nowoczesny bylam na usg w gamecie i tam wypas bo ogladam wsztstko na telewizorze na wprost lezanki w koncu prywatna klinika i ciezka kasa tam idzie a na tych badaniach mi zalezy zeby sprzet obraz i dr byli najlepsi;)
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
ToAgatka_46 wrote:Witaj elukkkcha245. Napisz coś więcej o sobie...
Witam witam. Bede tak do was troszkę zadko zaglądać. Ponieważ mam już maleństwo urodzone w czerwcu 2015. Dziewczyny wierzcie macierzyństwo to najcudowniejszy dar od boga. A ciąża to czas w którym nie warto się stresować. Warto spróbować być spokojnym. Wiem to bo miałam trochę przeżyć. I z ta ciąża nie jest tez łatwo. Kazda ciaza inna niestety niedoczynność tarczycy -
Helmi wrote:Dziewczyny- prośba
Wiem, że był już temat wózków, ale czy mogę prosić mamusie, które mają już swoje pociechy jakie wózki/ firmy polecacie? chcę powoli zacząć się rozglądać a jestem totalnie zielona w tym temacie ;/
Ogólnie chciałabym aby wózek był lekki z racji wnoszenia na I piętro.
Czy polecacie wózki 3 w 1?
Osobiście polecam Roan marita. Polski producent święta duza gondola wahacze popowane kola. Mieszkam blisko lasu i wózek speawdzil się w 100%. Poważny minus wózek wazy sporo bo ponad 15kg. Ja go nie nosilam wiec dla mnie nie bylo problemu. A gadoli moj synuś byl wożony 8.5 miesięcy. Gorzej z spacerówka bo moj synek żadnej nie toleruje. Z godoli przesadzil się na rowerek trzy kilowy
Helmi lubi tę wiadomość
-
Śmiesznie:) bo ja tez mam ten wózek ktory mozna nazwac juz.historycznym bo nie jedno przeżył. Moje dwie córy byly w nim worzone a bylo to od 2010 w ciaglym uŻyciu do 2012 wtedy moja druga przyszla.na świat starszej kupiłam parasolke. A mloda jezdzila dalej. Kupilam bo Wozek ma z jedna z najwiekszych gondoli na.rynku i duze kola plus bliskosc lasu. Wozek byl w garazu az do teraz:) mieszkam gdzie indziej.obecnie ale wózka nie zmienie. Szkoda mi wsppmnien i kasy rzecz.jasna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 22:11
córeczka 2010 córeczka 2012 -
My mamy camarelo carmela 3w1 i jestem zadowolona. Super się prowadzi, cena też w porządku. Mamy też parasolke ale używamy obu, ja np nie lubię prowadzić parasolki. Mieszkamy w bloku ale nigdy nie nosilismy na górę, trzymamy w piwnicy albo czasem w samochodzie.
Helmi lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki.
Ja miałam Roan Mrista - fajny bo duża gondola ale ciężki - mieszkałam wtedy na 4 piętrze i wnosiłam z dzieckiem na górę... sprzedałam bo myślałam że już nie będziemy chcieli mieć wiećej dzieci - no ale się nam odmieniło. Teraz na pewno kupie używane - naprawdę ludzie dbają i w dobrej cenie np 500 zł można kupić fajny wózek 3w1 i w zarabistym stanie . Pierwszy kosztował mnie 1500 a sprzedaliśmy za 500 ....MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Ja miałam Jedo Fyn Memo. Polski, swietnie sie prowadzi, duża gondola, pompowane koła. Jednak....15kg:( Trzymałam go w bagażniku, na 3 piętro bym go nie wtargała...
-
Dzieki dziewczyny
Musze sobie pospisywac te nazwy i poczytac potem i poogladac
Wlasnie ogladalam z ciekawosci tez uzywane wozki i to prawda ze sa bardzo zadbane
Na pewno bede chciala cos w neutralnym kolorze zeby byl w razie co na drugiego maluszka
I nic z mega jasnych kolorow. Kokezanka ma z jasna zielenia i na spacerach oblegaja ja czarne muszki -
Ja jestem praktycznie zdecydowana że kupie taki http://allegro.pl/2016-nowosc-wozek-x-lander-x-move-gondola-2w1-i6106178961.html
Wózek po córce sprzedałam natomiast fotelik mi został więc tylko muszę zakupić adaptery. Waga może nie najmniejsza 15 kg. ale mieszkam na parterze więc to nie problem. Koleżanka i bratowa miały x-landera i są zadowolone. -
My mamy x-landera za i z gondoli byłam bardzo zadowolona. Gorzej ze spacerowka. Jakos mi się nie podoba.
Ogólnie wózek jest calkiem spoko. Dobrze sie prowadzi, kola duże pompowane.aiwlys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam x-landera po pierworodnym , wózek jest solidny, ale.. Moim zdaniem spacerówka to porażka. I to wiele moich koleżanek potwierdza co do różnych "odmian" xlandera. Poza tym wózek bardzo dobrze się prowadzi, ale ze spacerówką jest ciężko. Na pewno skorzystam z niego, ale tylko z gondoli, a później będę myśleć nad czymś innym. Na pewno lżejszym. Ja syna rodziłam w styczniu więc stabilny wózek na dużych kołach posłużył mi idealnie. Ale na lato taka krowe już spacerowke pchać było bardzo mokro haha
Aaaa i co do x-landera 3w1 to też mogę polecić fotelik z tej serii, bo nawet do noszenia nie jest ciężki -
nick nieaktualny
-
Witam Lutówki,
jestem nowa na stronie/forum i w temacie macierzyństwa. Przewidywany termin porodu: 12 luty. Jest to moja pierwsza ciąża, mam 32 lata i bardzo dużo różnych emocji w sobie. Bardzo mi miło do Was dołączyć.
Pozdrawiam serdecznie!Brunetka, Wiesiołki, bloodflower lubią tę wiadomość