Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
jammarka wrote:Witam Lutówki,
jestem nowa na stronie/forum i w temacie macierzyństwa. Przewidywany termin porodu: 12 luty. Jest to moja pierwsza ciąża, mam 32 lata i bardzo dużo różnych emocji w sobie. Bardzo mi miło do Was dołączyć.
Pozdrawiam serdecznie!jammarka lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Co do wózeczków ja jestem zakochana w Urban Chicco
http://nodik.pl/wozek-wielofunkcyjny-zestaw-3w1-urban-plus-chicco-dune-p-7380.html?gclid=CIC9ycCE_80CFcTFcgodCEEOFg
Oczywiście na allegro za 500 zł można kupić w naprawdę fajnym stanie
Wybór mój dyktowany jest tym, iż mieszkamy w 50 m2 i nie mamy kompletnie miejsca na przechowywanie gondoli
Kojarzycie może ewentualnie inne lekkie wózki gdzie gondola zamienia się w spacerówkę? -
Helmi wrote:kolejne lutówki dołączają jak miło
Jammarka miałaś już usg robione?
Miałam już USG, zrobione w 9 tygodniu. Właśnie próbuję rozszyfrować możliwości umieszczania informacji i zdjęć na naszym forum i stronie
Dzieciaczek miał wtedy 2 cm i wszsytko przebiegało w normie.
-
Helmi wrote:chyba mamy podobny wiek ciąży, tak myśle. ja mam termin na walentynki ale wczoraj usg pokazało, że dzidziuś starszy o 2 dni i termin na usg wyskoczył 12 luty ale trzymam się walentynek miło byłoby się w nie wstrzelić
To prawda, walentynki to byłby ciekawy moment U mnie data jest jeszcze określona wstępnie. Badanie USG w 13 tyg. ma wykazać dokładny wiek ciąży. Kto wie, może to będą walentynki:) Tego życzę nam obu
Agatka_46 wrote:Witamy bardzo serdecznie! Macierzyństwo jest super chociaż nie raz płaczemy, krzyczymy czy mamy dość, dzieciaki wynagradzają wszytsko!
Oj ta burza hormonów... ja mam okres płaczliwo-krzykliwy obecnie. Ale nie dam się mu tak łatwo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 09:57
-
Z doświadczenia, wybierajac wozek pomyslcie o wielkości budki. Baardzo przydaje sie duża budka dla takich maluszków. Zarówno w gondoli jak i w spacerówce. Chroni przed wiatrem i słońcem, wiec niech bedzie jak naaaajwieksza z możliwościa naciagniecia az po same stopy ;P Mówie serio
-
ofcooo, widzę że Masz już córeczkę Łucję Stosujecie jakieś zdrobnienia dla tego imienia? Jak wybierałam imie dla swojej córki, też brałam Łucję pod uwagę
-
Mnie tez caly czas kuje po prawej stronie od paru dni, troche sie martwie a ze jade na weekens ide to dzis akontrolowac, zeby byc apokojniejsza na wyjezdzie a nie stresowac sie, mam nadzieje ze ginka nie pomysli, ze jestem histeryczka (chociaz troche jestem :p)
15.12.2015 cb [*] -
Belly to dopytaj co to może być i przekaż info z góry dziękuję. Wiem że każda jest inna ale to da mi info czy lecieć do ginka czy spokojnie poczekać na wizytę- moje kłucia nie są mocne na szczęście ale odczuwalneMATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Moje tez nie ale sie trochu stresuje bo kiedys mialam torbiela na jajniku i wlasnie tak podobnie mnie kulo, wole skontrolowac , mam nadzieje ze to nic zlego. Nie jest to mocny i jednostajny bol ale taki niepokojacy a ze to moja pierwsza ciaza to chcialabym byc spokojna....
15.12.2015 cb [*]