Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja przyszłam się przywitać - cały czas niepewnie bo to początek, ale myślę sobie, że będzie dobrze
Jak na razie słyszałam serduszko, za tydzień kolejna wizyta a trochę wcześniej endokrynolog bo padłam ofiarą hashimoto - na szczęście póki co wszystko jest pod kontrolą
Gratuluję Wszystkim i życzę spokoju i samych dobrych dni
na pewno będę Was czytała a w przerwach od spania postaram się napisać coś od siebie
W właśnie czy Wam też tak okropnie chce się spać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 17:16
Karoliskaxxx, Iśka79 lubią tę wiadomość
-
Witam kolejne mamusie:)
Ja nie wytrzymałam i poszłam na usg. Maluch ma sie dobrze 32,5 mm i serduszko 150/min. Odetchnęłam z ulga, bo ustąpienie jakichkolwiek objawów ciążowych, których i tak miałam niewiele spędzało mi sen z powiek. Teraz czekam do 10 sierpnia na prenatalne i pappaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 22:31
Helmi, cinnamon cookie, Nieukowa, jestemhela lubią tę wiadomość
-
Mmeryy88 wrote:Milola86 mamy ten sam wiek ciąży i prenatalne tego samego dnia fajnie
Dobranoc!
Jeszcze ponad dwa tygodnie czekania..oby szybko zleciało. Ja mam na 16:45:) -
Ja wlasnie po badaniach prenatalnych. Wszystko super,dzidzia zdrowo sie rozwija, ma raczki, nozki,nosek:) wg lekarza jestem w 12tyg. Ciazy, na 95% dziewczynka! 5,44cm. Ciagle obracala sie wokol wlasnej osi az w koncu zaplatala nozki o.pepowine heheh chyba mala tancerka rosnie
moniqe1985, asiaaaaaa, cinnamon cookie, Helmi, Czarnaa94, AguŚka89, Paulina89, milola86, Mmeryy88, sandrula, aiwlys lubią tę wiadomość
-
Witam przykro mi ze nas pare dziewczyb opuscilo... u mnie nie za fajnie spadlam ze schodow i z dzidzia ok niby ale mowia ze lerzec bo mam bole brzucja czym moga byc skurcze... trzymajcie kciuki
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
Ja dzis bylam na prebatalnych w lux medzie..takie badanie to o kat dupy..sprzet chyba ma 15 lat.. sama dr zapraszala do siebie lub innych lekarzy prywatnie bo na tym sprzecie ona wiele nie powie niby mowila ze z tego co widzi to ok ale jak zobaczylam sprzet to juz bylam zla..
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
infinity888 wrote:Ja dzis bylam na prebatalnych w lux medzie..takie badanie to o kat dupy..sprzet chyba ma 15 lat.. sama dr zapraszala do siebie lub innych lekarzy prywatnie bo na tym sprzecie ona wiele nie powie niby mowila ze z tego co widzi to ok ale jak zobaczylam sprzet to juz bylam zla..
To wiedzą, że mają dziadowski sprzęt i prenatalne tym robią... skandal