Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc ja po usg prenatalnym wszystko z dzieckiem dobrze. Tak sie stresowalam ze nawet nie zapytalam czy wie jaka plec. Ale lekarz bardzo niesympatyczny. Poczulam sie jak kolejna baba w ciazy ktora musi przyjac. MASAKRA a szpital taki polecany.
elukkkcha245, Mmeryy88 lubią tę wiadomość
-
O ja nigdy.nie zapomne mojego prenatalnego badania w drugiej.ciazy, juz w poczekalni laska przede mną mowila mi ze dziad jest straszny. Myslalam ze przesadza..ale miala racje. nie dość ze.facet wyglądał naprawdę oblesnie jakies dziwne miny robił. To.zrobil mi badanie usg dopochwowe i podczas badania.zadzwonil mu tel i wyobrazcie.sobie.ze odebrał. Zostawiajac we mnie sprzet do usg. Masakraa
córeczka 2010 córeczka 2012 -
paulka86 wrote:Czesc ja po usg prenatalnym wszystko z dzieckiem dobrze. Tak sie stresowalam ze nawet nie zapytalam czy wie jaka plec. Ale lekarz bardzo niesympatyczny. Poczulam sie jak kolejna baba w ciazy ktora musi przyjac. MASAKRA a szpital taki polecany.
Widzę, że lekarz z powołania...;/ -
Ja zamiast jechać do Krakowa wybrałam Katowice na badania prenatalne odległość mam tą samą, a Trafiłam do fantastycznego lekarza. Wizyta trwała 45 minut a lekarz mówił i mówił trudno wszystko zapamiętać, ale co najważniejsze dzidziuś zdrowy, liczyliśmy paluszki u dłoni, widać było ładnie wszystkie części ciała. Mąż zaniemówił, był pod wrażeniem badania. Dzidzia strasznie fikała w brzuszku więc lekarz zdecydował się zerknąć do niej również głowicą dopochwową.
Na 80% będzie córeczka
Każdej z Was życzę tak przyjemnych badań i tak profesjonalnego lekarza!
Dzidzia miała dzisiaj 4,63 cmsandrula, zbikowa, Brunetka, milola86, Paulina89, Helmi, infinity888, Mmeryy88, bloodflower, aiwlys, groszek87, Magda86_0309 lubią tę wiadomość
-
Fiolk@ wrote:Ja zamiast jechać do Krakowa wybrałam Katowice na badania prenatalne odległość mam tą samą, a Trafiłam do fantastycznego lekarza. Wizyta trwała 45 minut a lekarz mówił i mówił trudno wszystko zapamiętać, ale co najważniejsze dzidziuś zdrowy, liczyliśmy paluszki u dłoni, widać było ładnie wszystkie części ciała. Mąż zaniemówił, był pod wrażeniem badania. Dzidzia strasznie fikała w brzuszku więc lekarz zdecydował się zerknąć do niej również głowicą dopochwową.
Na 80% będzie córeczka
Każdej z Was życzę tak przyjemnych badań i tak profesjonalnego lekarza!
Dzidzia miała dzisiaj 4,63 cm
o kurcze kurczę -kolejna kokoszka gratuluję córeczki i że wszystko dobrze
Fiolk@ lubi tę wiadomość
-
AguŚka89 wrote:Wyszedł mi wysoki 144 ehhh... jutro idę na igM jescze bo padnę co chwilę coś wychodzi;(
Mi wyszedł CMV IgG 500... a IgM ujemny. Nie wiem jakie ma to konsekwencje w ciąży. Wizytę u ginekologa mam dopiero 02.08 jak będziesz miała wcześniej konsultacje u swojego gina to daj znać co powiedział. -
Tak, tak mam przebyte, ale akurat ten wirus może się odnowić i zastanawiam się czy są jakieś zalecenia lekarza.
Jak zobaczyłam tak wysoki wynik zaznaczony na czerwono to wpadłam w panikę.
Wyniki będziesz miała jutro czy musisz żyć w stresie dłużej? Czekanie jest najgorsze... Ja teraz jak jestem w ciąży i wiem, że pojawią się jakieś wyniki to loguję się jak głupia co 5 minut na profil. Masakra...
Trzymam kciuki -
Paulina89 wrote:Tak, tak mam przebyte, ale akurat ten wirus może się odnowić i zastanawiam się czy są jakieś zalecenia lekarza.
Jak zobaczyłam tak wysoki wynik zaznaczony na czerwono to wpadłam w panikę.
Wyniki będziesz miała jutro czy musisz żyć w stresie dłużej? Czekanie jest najgorsze... Ja teraz jak jestem w ciąży i wiem, że pojawią się jakieś wyniki to loguję się jak głupia co 5 minut na profil. Masakra...
Trzymam kciuki
Ja to samo z tym sprawdzaniem wyników. Ja mam w poniedziałek prenatalne a wtorek wizyta u mojej gin. Podobna lepsza jest przebyta CMV niż w ogóle brak kontaktu z wirusem no ale to wyczytałam z lekarzem we wtorek pogadam albo na prenatalnych. Będziemy się wymieniać informacjami na razie modle się o Igm ujemny. -
Fiolka gratulacje mozesz podac namiary na lekarza w Katowicach - koncowke ciazy bede w kato i dobrze wiedziec do kogo sie udac;)
Wspolczuje takiego badania..ja przed ciaza trafilam na konowala, ktory wmawial mi, ze mam pcos i brak pecherzykow- a byla u niego w 15dc zeby sprawdzic czy jest po owulacji bo niestety w lux medzie nue bylo terminow ( a pecherzyki byly urosly bo sprawdzalam co 2 dzien)okropienstwo..Fiolk@ lubi tę wiadomość
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
nick nieaktualny