Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
RÓnież trzymam kciuki za dobre wieści u Was wszystkich;)
Ula, bardzo współczuje..
Ja mam prenatalne dopiero 10 sierpnia-wieczność..
Niektóre z Was juz zaczynaja za moment II trymestr, az zazdroszczę -
Uff, melduję się.
Jest dzidziuś, jest zdrowy, ma 5,66 cm fajnie fikadaty prawie sie pokrywaja, bo usg daje 12t3d.
Troche sie uspokoiłam, to i czekam na resztę super wieści!milola86, AguŚka89, jestemhela, AgataL, Czarnaa94, Mmeryy88, derii84, Fiolk@, bebag lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie wszystko ok, bałam sie ze mam infekcje, ale lekarz nic niepokojącego nie znalazł. Nie zmierzył dziecka, ale mam w 02.08 prenatalne wiec wszystkiego sie dowiem. słyszałam serduszko, dzieć się ruszał, uspokoiłam się
Czarnaa94, Mmeryy88, derii84, milola86, Helmi, Fiolk@ lubią tę wiadomość
-
AguŚka89 wrote:A słyszalyscie o tym, że wolno tylko na lewym boku spac bo z prawej jest cos laczace matke z dzieckiem? Pytam bo nie wiem czy to prawda bo jak zasne to potrafię przez sen przyjmowac kazda pozycje i nie wiem czy to dobrze.
Pod koniec ciąży lekarze i polozne zalecają spać na lewym boku. Chodź przyznam ze to bardzo nie wygodne. Ja osobiście spalam jak było mi wygodnie. Bo pod koniec ciąży sen to naprawdę ciezka sprawa. Sama zobaczysz ze nie ma co zawracać sobie tym głowy .☺
AguŚka89, derii84 lubią tę wiadomość
-
Bardzo mocno mi przykro Ulo.
Witam nowe mamusie☺ . Ja usg będę mieć dopiero 10.08. Czekam spokojnie. Choc tak naprawdę często o tej ciąży zapominam. Wiem brzmi to dziwne...... Moj 13miesieczny maluszek pochlania mi mnóstwo czasu. Dziękuję bogu ze nie mam żadnych mdliści, wymiotów, bóli glowy itd. bo do tej listy można więcej dopisać.derii84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, dawno mnie nie bylo a tu takie smutne wiadomosci..Ula bardzo wspolczuje..
Na szczescie tych dobrych jest wiecej, gratuluje zdrowych maluszkow i zazdroszcze ze juz macie to za soba.. Nie wiem jak dotrwam do 9 sierpnia..
Pozdrawiam i zycze spokojnego wieczoru i przespanej spokojnie nocy
derii84, Ediii lubią tę wiadomość
-
To ja też dodam pozytywne wieści. Miałam dziś badania prenatalne (trochę wcześniej, bo mój lekarz idzie na urlop). Dzidzia mierzy 49mm i ma wszystko na miejscu
No to teraz już oficjalnie jestem w ciąży, uff
Czarnaa94, milola86, Mmeryy88, Fiolk@, derii84, Ediii lubią tę wiadomość
-
Sorki, ze nie napisalam od razu ale nie mialam kiedy
Z maluszkiem wszystko ok, serduszko bije jak dzwon, wg usg dzidzius starszy o 2 dni
Pod koniec usg maluch zaczal fikac, tak jakby dziwnie podskakiwal na lezaco
I widzielismy z panem doktorem jak wkladal paluszka do buzki
Niesamowity widok
Jestem przeszczesliwa
Ciesze sie ze i wasze wizyty w porzadku
Chcialabym juz koniec I trymestru to mysle ze nie bede juz sie wtedy tak stresowac
AguŚka89, milola86, Czarnaa94, hamadriada, Mmeryy88, Fiolk@, bebag, derii84, Ediii, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Hej ja mam dziś prenatalne na 17:00 i od rana mega stres. Siwych włosów to ja mam juz jak jakaś staruszka, bym musiała co 2 tygodnie włosy farbować ;/ a podobno w ciąży się nie powinno. Dziewczyny jak sobie radzicie z odrostami?
Dziewczyny jak długo trwały u was te badania? Mam nadzieję że za taką kasę to troche tego czasu poświęcą. -
U mnie ok 30 min trwalo usg. Nie martw sie bedzie dobrze a dzidzia zdrowa. Tez mam problem z odrostami bo mam rozjasnione włosy na blond z ciemnych a cala ciaze nie farbowalam bo sie balam ale chyba zrobie u fryzjera gęste pasemka bo podobno są bezpieczne bo farba nie dotyka skóry.