Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do przenikania barwnika to martwic powinnam się ja najbardziej bo przed zrobieniem testu robiłam tatuaż także jak juz wierzyć w takie rzeczy to ja powinnam mieć obawy. Co do farby to jakoś w to nie wierze. Bardziej to o to co wdychamy ale to równie dobrze i paznokci nie malować itd. ehhh same zakazy jak żyć
-
mmonis wrote:Hej kochane
Oj ja też mam wysyp pryszczyz córką miałam gładką cerę i lśniące gęste mocne włosy a teraz siano zamiast włosów
Super wieści z wczoraj oby tak dalej
Ja mam prenatalne 2 sierpnia o 10.45 i już szaleję że strachu
Dziewczyny jak przygotować się do tego badania? Pić nie pić, sikać nie sikać Oto jest pytanie... Ja mam w Multimed, szukałam na ich stronie informacji na ten temat ale nic istotnego nie znalazłam.
Tak jak do USGpęcherz pusty. Jeśli dodatkowo pobranie krwi to nie musisz być na czczo
Bez stresu, przez prawie pół godziny będziesz mogła patrzeć na swojego maluszka - to powód do radości
-
moniqe1985 wrote:Co do przenikania barwnika to martwic powinnam się ja najbardziej bo przed zrobieniem testu robiłam tatuaż także jak juz wierzyć w takie rzeczy to ja powinnam mieć obawy. Co do farby to jakoś w to nie wierze. Bardziej to o to co wdychamy ale to równie dobrze i paznokci nie malować itd. ehhh same zakazy jak żyć
Niektóre matki są mega przewrażliwione i wszystko be, a miliony kobiet dba o siebie i rodzi zdrowe dzieci.
http://www.superstyler.pl/dziecko/11-mitow-dotyczacych-ciazy-dylematy-przyszlej-mamy/
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
No jeśli chodzi o tę chemię to nie jest do końca zdrowa. Z codziennej chemii której używamy biorą się dzisiejsze problemy z alergiami i pokarmowymi i skórnymi. Może nie ma co przesadzać, ale zawsze lepiej używać produktów jak najbardziej naturalnych.
AguŚka89 lubi tę wiadomość
[*] 7.01.2014
[*] 21.09.2015 -
Ja natwarzy tez mam kilka.niespodzianek..nie jakas tragedia ale sa.i nie.chcą zniknac.od.dluzszego.czasu.
Wlosy raz farbowalam do końca obstawiam ze jeszcze 2 razy pofarbuje. Nie mogę patrzec na te siwulce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 13:15
córeczka 2010 córeczka 2012 -
W pierwszej ciąży cos tam sporadycznie uzywalam ale bylo to wieki temu i nie pamietam nazwy. w drugiej nic nie stosowalam. Rozstepow nie mam tzn kilka drobnych.mam.na.udach ale to jeszcze z czasow ja bylam nastolatka. Nic zwiazanego z ciąża.
córeczka 2010 córeczka 2012 -
Babydream wrote:opinia o efektima mama care
http://www.srokao.pl/2015/12/analiza-efektima-mama-care.html
Polecam blog i recenzje kosmetyków ze sprawdzanymi składami.
Wg Sroki najlepsze składy mają kosmetyki babydream....
Popieram i też mam zamiar używać -
Brunetka wrote:Ja używam tego
https://efektima.eu/online/pl/efektima-pharmacare/48-mama-care-kuracja-zapobiegajaca-rozstepom-5908226322959.html
Ale nie wiem czy skuteczne, bo jeszcze brzuszek malutki
A ja własnie wracam z rossmana i kupiłam właśnie ten krem zastanawiałam się jesszcze nad perfectą. Ale jakoś skusił mnie ten i w dodatku jest teraz w promocji ok 15złBrunetka lubi tę wiadomość
-
Ja powiedzmy, że mam tam w głowie ułożone takie które mi się podobały jeszcze przed ciążą. Ale najlepsze to jest wymyślanie mojej teściowej, która twierdzi, że dziecko musi mieć oryginalne imię i powtarza mi to od początku ciąży, gdzie wg o tym nie myślałam bo się źle czułam. Chyba nie muszę mówić, że imiona które nawymyślała są chyba z kosmosu hehehe. Nasze wybory oczywiście skrytykowała. Na szczęście moja mama popiera i cały czas trzyma kciuki i powtarza nie ważne jaka płeć nie ważne jakie imię zdrowie dzidzi najważniejsze.
-
Hej ja używam palmersa przeciw rostepom, smaruje się tym od góry do dołu bo niestety mam skłonności. Podobno jest skuteczny.
Co do imion to mi się marzy Hania, ale mąż mówi że kto to widział babskie imię chłopcu dawaćBabydream, bebag lubią tę wiadomość