Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tomalwa wrote:Idę dzisiaj o 18 na usg. Strasznie się stresuje, wstałam już dwie godziny temu i tylko o tym myślę. Mam nadzieję że krwiak zniknął a dzidzia jest cała i 100% zdrowa
To stresujemy sie razem. Ja ide na 17sta, nie moglam spac i same zle wiadomosci chodza mi po glowie.
Ten dzien bedze sie mega wlókł... -
nick nieaktualnyWidzę że jesteśmy nawet na tym samym etapie ciąży
. Ehh cały dzień jeszcze przed nami. Ja miałam w nocy koszmary śniło mi się takie małe dzieciątko że nosiłam je w portfelu! I mama do mnie powiedziała co ty robisz przecież ono jest głodne! I ja drżącymi rękami wzięłam je i dałam mu... kanapkę z pomidorem
, a ono zjadlo i urosło i już było wielkości 3 latka. Takie głupie to się wydaje ale w nocy byłam przerażona że prawie zaglodzilam swoje dziecko.
-
W takim razie ja otwieram stawkę z dzisiejszymi wizytami, bo USG mam o 11:50.
A co do snów... Też dzisiaj miałam koszmar - śniło mi się, że złe wyniki otrzymałam z prenatalnych... I cały ranek niesmak pozostał. No nic. Mam nadzieję, że za jakieś półtora tygodnia wszystko stanie się jasne.
2015 Aniołek
2017 Synuś -
Dziewczyny, na pewno wszystko będzie dobrze - sny to tylko odzwierciedlenie Waszych nerwów
Ja mam dziś urlop i powiem Wam, że cudowny jest taki wolny dzień, wstałam godzinę później niż zwykle, ale nigdzie nie trzeba się spieszyć, spokojne śniadanie - i czuję się rewelacyjnie, zupełnie inaczej niż w dni pracujące -
Tomalwa wrote:Idę dzisiaj o 18 na usg. Strasznie się stresuje, wstałam już dwie godziny temu i tylko o tym myślę. Mam nadzieję że krwiak zniknął a dzidzia jest cała i 100% zdrowa
Tomalwa lubi tę wiadomość
córeczka 2010 córeczka 2012 -
Ja mam dopiero 8 sierpnia i tez czekam z niecierpliwością. Chciałabym juz powiedzieć w pracy ale jakos jeszcze się boję. Ale jak na prenatalnym będzie ok to juz pogadam z szefem. I pójdę na zwolnienie.
-
Sto lat mnie tu nie było ale i samopoczucie tragiczne i zajęć sporo. Moje usg 12tygodnia było w poniedziałek 25 lipca. Wszystko ok, dzidzia 57mm, serduszko ok i wszystkie inne parametry ok. A ja z niecierpliwością czekam i każdego dnia mam nadzieję że już dziś mdłości znikną, że już dziś nie będę wymiotować. Może jutro...
Powodzenia na wizytkach!derii84, derii84, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Witajcie
To i ja się dołączętermin mam na 14 lutego
Wczoraj byłam na badaniach i lekarz powiedział mi że na 70% będzie chłopak na ile waszym zdaniem jest to wiarygodne bo w sumie to 11 tydzień i 4 dni? Nie za wcześnie? Czy wy już znacie płeć?derii84 lubi tę wiadomość
-
ja też byłam na prenatalnych w 12 tyg, zapytałam o płeć i mi gin odpowiedział że on tu ledwo badanie robi a ja bym już płeć chciała, i tyle się dowiedziałam
ale wiem że niektóre dziewczyny dowiadują się już płci na prenatalnych, może od sprzętu i wielkości dziecka zależy -
To ja z wieściami z dzisiejszej wizyty. Z maluchem wszystko świetnie. Serducho stukało 167 razy na minutę a urósł okruch już do 4,5 cm
Po krwiakach ani śladu. Jestem przeszczęśliwa i uspokojona. Teraz tylko czekać na prenatalne!
I ponownie wyszedł termin walentynkowy tak jak na poprzednim USG, więc rozwijamy się książkowo
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny wizytujące dzisiaj.AguŚka89, Helmi, jestemhela, Brunetka, cinnamon cookie, Ediii, Czarnaa94, Mmeryy88, derii84 lubią tę wiadomość
2015 Aniołek
2017 Synuś -
Ulli bardzo mi przykro, obyś jak najszybciej znowu dołączyła do szczęśliwych świeżych mam.
U nas ok, tydz temu miałam badania prenatalne, zdrowe maleństwo, ruchliwe było, a we wt 2 Sierpnia poznam płeć.
Cały czas gdzieś jeździmy, teraz nad morzem jesteśmy.
Kciuki za wizytujace i gratuluję udanych wizyt, bo takowe juz byłyjestemhela, Mmeryy88 lubią tę wiadomość