Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny Mi kalendarz pokazuje termin na 10 lutego To moja druga ciąża, pierwsza córcia ma 16 miesięcy W sobotę beta wyszła 83,2, jutro idę ponownie wykonać, żeby zobaczyć przyrost A we wtorek jak będzie ok to idę do gina
Trzymam za Was wszystkie kciuki i oby ciąża była spokojna i nudnaBrunetka, jestemhela, derii84, cinnamon cookie, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny mnie kilka dni nie było ale miałam wyjazd i czasu nie było na pisanie. Witam nowe mamusie i mega się cieszę ,że nas przybywa.
Mon123 strasznie mi przykro.
Kilka słów o sobie mam na imię Maja mam 29 lat. To jest moja 3 upragniona ciąża. Mam już 5 letniego Olafa i 9-miesięcznego Leona.derii84 lubi tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Dzień dobry:-)
Mdłości dziś troszkę cięższe i doszedł piekacy ból sutkow,także chyba wszystko na dobrej drodze jest. Właśnie gotuje owsianke na śniadanko dla Olafka i dla mnie, oczywiście synuś znowu dal popalić w nocy.
Czy któraś wizytuje dziś? Jutro napewno, wiec trzymam kciuki Kochane -
Ale sie denerwuje. Jutro wizyta:) strach choc ciaza nie planowana a juz tak batdzo chciana.
Wy tez tak macue ze czeato zapominacie ze w ciazy jesteacie moj mi czesto przypomina...
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
Asiaaaa kciuki za wizytę i fasolkę. Niestety nie mogę powiedzieć,że zapominam, bo ona co chwile przypomina o sobie :-)ale dla mnie to jest sygnał, że wszystko jest w porządku z dzidzia, obym się nie mylila.
Przeszlas dziewczyno, widzę, że zmarł Ci dzidziuś w 21 tyg i 5 aniołków masz ściskam i trzymam kciuki za udanąasiaaaaaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Widzę, ze przybylo trochę nowych osób
Super! Gratuluję, mam nadzieję że będzie nas jeszcze więcej.
Ja też nie zapominam o tym, że jestem w ciazy. Chociaż tak naprawdę u mnie głównym objawem są bolace, ciężkie piersi. Mój twierdzi, ze już urosły z czego bardzo się cieszeasiaaaaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Dziekuje :* to moze ja jakis dziwak jestem :p ale postanowilam jak zovaczylam test nie bede tak skakac i martwic sie jak w poprzedniej ciazy za vardzo chyba wziolam to do siebie. U mnie dolegliwosci to tylko sennosc i wzrost apetytu
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
asiaaaaaa wrote:Jak to jest z tym serduszkiem kiedy mozliwosc uslyszenia na usg ?
Z tego co kojarzę to pod koniec 6 tygodnia chyba już można. A w 7 tc to już na 100% powinno byćasiaaaaaa lubi tę wiadomość
-
Asiaaaa mam w środę wizytę, możliwe, że zobaczę, bo serduszko jest od 21 dnia życia płodu, wiec nadzieja jest, że zobaczę serduszko,!!! Ale najlepiej iść w 7 tyg. Możliwe, że lekarz u mnie nawet usg nie wykona
asiaaaaaa lubi tę wiadomość