Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny
Ją mam termin na 31.01 ale jestem niemal pewna, że urodzi sie w lutym. Wszystkie ciążę były przenoszone 2 tyg
Możecie mnie wpisać na 14 luty
Ją dziś miałam szaleństwo zakupów od samego rana odkupilam się jak głupia. No ale powiedziałam sobie, że przecież jak brzuch urośnie to już nic nie kupię, więc trzeba było wykorzystać ostatnia szansęderii84 lubi tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
asiaaaaaa tak myślałam skąd Cię kojarzę, no i z czerwcówek 2015 przecież Tak podejrzewałam, ale nie byłam pewna Ja też czerwcówka, tyle że w maju się rozpakowałam
asiaaaaaa, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Matko jak to zlecialo dopiero co ja zapisywałam sie do lutowek powodzenia dziewczyny, nudnych ciąż i bez problemowych rozwiązań pozdrawiamy z moja księżniczka lutowka 2016 :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 13:35
Czarnaa94, Agula82, derii84, Paulette, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Derii jestem nowa ale jak najbardziej zostań z nami. A czego masz mieć cc?? Ja 6 lat temu miałam cc- teraz jesli będzie to możliwe chciała bym sn.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 14:24
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Pierwszy poród przez cc,drugi SN, mega długi, 21.5h, wywolywany, ale niestety miałam powikłania, które są przeciwskazaniem juz do porodu naturalnego, także poinformowano mnie, że jak będę w ciąży, to poród przez cc,mam nadzieję, że dotrzymaja słowa
-
W Norwegii cc jest ostatecznościa, chyba, że to trzeci poród po poprzednich cc. Mi od razu pow, że będę rodzic SN, a w Pl gin mówił mi, że powinni zrobić cc mi, ponieważ zrosty, srosty itp.
Dałam rade, ale strasznym kosztem. -
Ją jedyne o czym marzę to o znieczuleniu , bo drugi poród mnie bolało bardziej, niestety u mnie w mieście nie ma anastezjologa w szpitalu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 14:59
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Cześć
Dorosłam do myśli wpisania się do was. Belly wyliczyło mi termin 12 luty. Wizyta u ginekolog dopiero 13 czerwca (7 tydzień), a więc potwierdzoną datę dopiero otrzymam.
Puki co jestem pełna nadziei i euforii. Oby wszystko było w porządku.jestemhela, Agula82, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
derii84 wrote:Pierwszy poród przez cc,drugi SN, mega długi, 21.5h, wywolywany, ale niestety miałam powikłania, które są przeciwskazaniem juz do porodu naturalnego, także poinformowano mnie, że jak będę w ciąży, to poród przez cc,mam nadzieję, że dotrzymaja słowaAgula82