Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki. Jestem nowa... dzisiaj test na dzien przed terminem spodziewanej @ i nie z porannego moczy pokazał II kreski. Wg kalendarz termin 16/17 Luty - najśmieszniejsze jest to że mamy już córkę z 17 Lutego ale 2011 roku. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie??
derii84, jestemhela, Agula82, Katjaa, gosia86, Ediii, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Agatka_46 wrote:Hej dziewczynki. Jestem nowa... dzisiaj test na dzien przed terminem spodziewanej @ i nie z porannego moczy pokazał II kreski. Wg kalendarz termin 16/17 Luty - najśmieszniejsze jest to że mamy już córkę z 17 Lutego ale 2011 roku. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie??
U mnie maluszek.ur sie w mamy ur :pAgatka_46, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Malwa30 wrote:czy przyjmiecie i mnie ? dziś test pokazał 2 kreseczki wg ovu-17 luty będzie naszym szczęśliwym prognozowanym dniem porodu
derii84, Malwa30, gosia86 lubią tę wiadomość
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Witajcie dziewczyny piękny termin ten 17 luty
Wczoraj byliśmy wedkowac, moi chłopcy złapali 9 szt, ale 4 wypuścili do.morza, a reszta wylądowała jako ryba opiekana w.occie. Wczoraj nie mogłam na to patrzeć, a przed chwila rzuciłam się na to, jak pirania na mięso ciekawie hahahhahahhaahhaahgosia86 lubi tę wiadomość
-
Agatka_46 wrote:Malwa jeśli nie jesteś wielbicielką kotów uważaj na 17 luty.. To światowy dzień kota- moja Ola urodzona właśnie 17 lutego uwielbia wszytskie koty - i jednego sobie znalazła i mamy go w domu! Mamy tez psa
mamy piesełka-kotek nam nie grozi -choć nigdy nic nie wiadomo
-
derii84 wrote:Właśnie wykonałam test pierścionka ruch wahadlowy
hmmm u mnie ten test nie wiem za bardzo jak traktować. Zawsze wychodziła mi 4 dzieci: chłopiec, dziewczynka, chłopiec, dziewczynka. Pierwszy był chłopiec, zgadza się. Córę też mam, ale czy to druga czy już ostatnia? No nie dowiem się -
Czarnaa94 wrote:hmmm u mnie ten test nie wiem za bardzo jak traktować. Zawsze wychodziła mi 4 dzieci: chłopiec, dziewczynka, chłopiec, dziewczynka. Pierwszy był chłopiec, zgadza się. Córę też mam, ale czy to druga czy już ostatnia? No nie dowiem się
U mnie wyszla dziewczynka chlopak i dziewczyna:) -
Cześć dziewczyny. Mnie też ovu wyliczył datę na luty - 13 lutego Miałam już kiedyś poronienie po tym jak ciąża przestała się rozwijać w 6 tygodniu, więc trochę się boję, ale też cieszę się, że wreszcie jest szansa, bo już długo się staramy o drugie dziecko. Gratulacje i powodzenia wszystkim!
jestemhela, Agula82 lubią tę wiadomość
-
Mąż z Węgier przywiózł Tokaja - uwielbiam to wino - pyszne - wczoraj postanowiłam wypić lampkę- ale nie wypiłam bo było mega kwaśne i to mnie tknęło do zrobienia dzisiaj testu... bo miałam testować jutro.
gosia86 lubi tę wiadomość
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Witam dziewczyny,kilka dni mnie nie było ,a tu już się zrobił prawdziy tłum,super ,ja dalej spać nie mogę to później przez cały dzień chodzę taka śnięta,co z kolei powoduję kompletny brak koncentracji.Czasami zanim zatrybię co się wokół mnie dzieje to mija sporo czasu...albo moje dziewczyny mnie o coś pytają to za nim to do mnie dotrze i zanim odpowiem to one zapominają o co pytały
Zupełnie inny początek niż tamte miałam...
derii a Ty poprzednio też miałaś nudności?czytałam gdzieś,że nudności częściej występują przy ciąży z dziewczynką,chociaż to nie jest regułą.Jest to podobno związane z szybszym przyrostem bety przy córce,hormony dają popalić,ja w poprzednich dziewczynach zawsze miałam nudności prowadzące do wymiotów,a teraz nic,no ale może to za wcześnie,dopiero 5tAgula82 -
Agula z pierwszym synem wymiotowalam od początku do końca, nawet na sali porodowej jeszcze zwymiotowalam,także ten tego
Jak na razie wybadalam wózek głęboki, który ewentualnie wyślą mi do Norwegii, także jest już jakaś nadzieja.
Olaf śpi, miałam też się położyć, ale Tymek ze szkoły wraca, wiec nie mogę. Może mąż mnie wyręczy w obowiązkach rodzicielskich, jak z pracy wróci -
nick nieaktualnyWitam się ponownie witalam się parę dni temu ale mało zauważalna jestem...
Test pokazał II kreski po tym jak w wynikach próby ciazowej z moczu wyszło iż jest watpliwy pielęgniarka oddając mi wynik poinformowała ze to może być początek ciąży. Zmiana pracy spaliła na panewce po 25 miesiącach intensywnych starań dałam sobie spokój. Ten w którym zaszlam był 26 cs bez starań a tu Kropek
Wizyta u gina zaliczona, widać mini kropkę i na 95% to ciąża beta zrobiona wyniki dziś o 13.30 lub jutro rano bo praca
Termin porodu ovu wyznaczylo na 16.02.2017Agula82, gosia86, jestemhela, Ediii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa super no to głowa do góry,piersi do przodu póki mogą być jeszcze przed brzuchem no i jesteśmy pełnoprawnymi lutówkami
to z tymi nudnościami to jednak loteria,głupio zabrzmi,ale wolałabym je mieć,bo zawsze miałam i było to dla mnie jakieś pozytywne potwierdzenie...a miałam się nie nakręcaćderii84 lubi tę wiadomość
Agula82