Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A nie wiem czemu tak, gin kazał zrobić to zrobiłam
no mi się zdaje że w tym przypadku tydzień w tą czy w tą to bez większej różnicy. W poprzedniej ciąży też jakoś 23-24 tc robiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 13:13
-
Uff, no i doczekałam się połówkowych, tym razem usg działało
Lekarz potwierdził, że będzie chłopak na 100%, zresztą nie dało się tego ukryćWięc w lutym będziemy witać małego Igorka
Ogólnie wszystko z nim w porządku, rozwija się prawidłowo, waży 450g. Współpracował na badaniu i lekarz mógł wszystko pomierzyć.
Aż z tej radości poszłam do lumpeksu popatrzeć na ubranka i wyszłam z całą siatąJuż powiedziałam narzeczonemu, żeby kartę mi zablokował, bo można tam znaleźć super ciuszki za dosłownie grosze
Teraz jesteśmy na etapie wyboru wózka i mam dosyć...Goździk89, evs, AguŚka89, Czarnaa94, Paulina89, karolina1488, Papcia, AleAleksandra lubią tę wiadomość
-
ja tez będę robić dopiero po 24 tc
Dziś byłam u gina, ostatnio mówił, że synek ale dziś nie udało się zobaczyć czy na pewno synek jest nadal synkiem bo wstydzioch tak się ułożył że nic nie było widać
Maluszek starszy niż wg OM, waży 514g także już duży chłopczykAleAleksandra lubi tę wiadomość
-
Heloł dziewczynki
Postanowiłam do Was zajrzeć
Widzę, że temat połówkowych - u mnie córka w 23t4d czy coś takiego, w każdym bądź razie był to 24tc, ważyła wg usg 890g, klucha, co nie?
A u nas cóż, jutro zaczynam brać drugie opakowanie tabletek. Nieco mnie to wkurza, przy pierwszym cały czas praktycznie plamiłam, jeśli przy tym też długo będę plamić to trzeciego nie biorę, walę toI tak chciałam wziąć aby 3 jeśli będę się dobrze czuć, a czuję się bardzo różnie.
Wyniki w poradni genetycznej już są, ale niestety nie dało się ubłagać aby dali pocztą, nawet jakbym osobiście się zjawiła też by nie dali, bo to trzeba z lekarzem osobiście, a miejsce wcześniej się nie zwalnia, więc czekamy na 7 listopada, no nie dali się ugłaskać. Zaczynam się zastanawiać, że gdyby wszystko było dobrze, to może byliby skłonni dać wyniki wcześniej? No cóż, będę się martwić najwyżej jak zobaczę wyniki, byleby kariotyp był w porządku
Jak kariotyp będzie ok, to może będzie prezent urodzinowo gwiazdkowy, kto wie?No może chociaż w lutym najpóźniej
W razie "W" mam 3 opakowania Clexane 0,4 (czy wyjdzie coś z krzepliwością czy nie i tak mam brać).
Także ten teges, rośnijcie brzuszki i toczcie sięByleby dzieciaczki były zdrowe
Miłego dnia - po paru dniach deszczy wreszcie słońceevs, Czarnaa94, AleAleksandra lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Hej dziewczyny... dawno mnie tu nie było, ale brak czasu. Nie podejmuję się nadrabiać z czytaniem, ale czuję się jakoś w obowiązku poinformować skoro już się tu do Was zapisałam, że z ciążą wszystko dobrze. Będzie chłopak i już od 15 tygodnia (szok bo to pierwsza ciąża) daje nieźle czadu. Najmocniejsze fikołki i przewroty robi wieczorami i w nocy rzecz jasna cobym nie marnowała czasu na spanie
U nas połówkowe USG dopiero za jakieś 3-4 tygodnie.
Pozdrowionka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 17:50
Czarnaa94, AleAleksandra lubią tę wiadomość
-
Goździk - antykoncepcyjne
Microgynon 21, lekarz wypisał wpierw co innego, ale podarł receptę i dał to, mówił, że będą miały najmniejszy wpływ na krzepliwość krwi.
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Czesc dziewczyny:) malo sie odzywam ale caly czas sledze co tam piszecie. Jaqline trzymam kciuki zeby wszystko ulozylo sie tak jak sobie to wymarzysz:) Gratuluje wszystkim mamusiom zdrowych coreczek i synkow:) Moja Rybka we wtorek 5 minut zaciskala nozki zanim w koncu ujawnila ze jest coreczka
bedzie Melania:) polowkowe mam dopiero 25 pazdziernika ale na ostatnim usg Melka wazyla juz 350 gram
a poki co ostatnie przygotowania do slubu na 15 pazdziernika, podjelismy decyzje o slubie i w miesiac zorganizowalismy mala imprezke i cala reszte:) sukienka juz nie ukryje brzuszka ale wcale mi na tym nie zalezy:) pozdrawiam kochane i mam nadzieje ze jak od listopada pojde na zwolnienie troche czesciej uda mi sie cos napisac. Tymczasem milego wieczoru
AleAleksandra lubi tę wiadomość
-
Nitka_lutowa wrote:Hej i ja sie pochwale
dzis mialam polowkowe bedzie drugi SYN...
mowili na pierwszym ze dzieczynka na 90% takze jestem w szoku:)
Dlatego ja podchodziłam do tego z rezerwą dopóki drugi raz nie zostało potwierdzoneAle już nam 3 razy mówiono że chłopak i na własne oczy pisiorka widziałam
Lepiej żeby płci nie zmieniał bo już ubranka po córce pooddawałam.
Chociaż znam taki przypadek gdzie dziewczyna prywatnie ciążę prowadziła i cały czas był niby chłopak a na porodówce wyskoczyła dziewczynka -
Czarnaa moja ciaza jest tak inna od tamtej ze niepodejrzewalam nawet ze moze byc ta sama plec a jeszcze to 1 potwierdzenie dziewczyny heh niby zostawialam mozliwosc ze moze byc chlopiec ale to byl tylko 1%
plec juz sie niezmieni wyraznie widzialam jajeczka i pitolka takze niema bata ze to pomylka:)