Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
jestemhela wrote:ja wczoraj byłam na wizycie u jakiejś kretynki, która nie mierząc zarodka powiedziała"może mieć 1,5 mm ale to nie ważne bo wszystko za wcześnie", gdybym nie zobaczyła serduszka też by mi nie powiedziała, że bije - dla niektórych ciąża jest od 11-12 tyg.
Wczoraj było mi przykro a dzisiaj jestem pełna pozytywnej energii , nie będę się przejmowała jakąś jakąś babą !
Trzymam kciukaski!
Obym i ja jutro po wyjściu od gina była pelna energii
Dzis nerwówka od rana ehh..
Dziękuję!
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Czesc dziewczęta!
Dzis odebrałam wyniki z drugiej bety..
Pierwsza byla w pt i wynosiła 242, druga w pon (wczoraj) dzis odebrałam wyniki i wynosi 832,4... Na kalkulatorze z belly wychodzi ze przyrost dobry jednak pani położna z przychodni stwierdziła ze nie wie czy cos z tego będzie bo w normach się nie mieszcze... Co o tym myślicie?
Jutro wizyta u gin..
Pani położna chyba miała zły humor i chciała komuś dopiec. Albo nie umie liczyć. Z moich wyliczeń wychodzi że przyrasta dużo lepiej niż minimumsandrula lubi tę wiadomość
-
Czarnaa94 wrote:Pani położna chyba miała zły humor i chciała komuś dopiec. Albo nie umie liczyć. Z moich wyliczeń wychodzi że przyrasta dużo lepiej niż minimum
Pani położnej nawet nie zdążyłam powiedziec ze robiłam w pt pierwszą betę bo po jej słowach musiałam po prostu wyjść. Na kalkulatorze z belly wychodzi w normie.. Tylko w tych laboratoryjnych troche mi brakuje.. Stwierdziła, po takim czasie od @ powinno być juz ponad 1000..
-
Sandrula to jutro wizytyjemy razem, wiec trzymam kciuki!! Ja mam na 14.30,serce wali jak.dzwon.
Chciałabym, żeby wszystko było w porządku i dziecię było w pełni zdrowe, imię dla chłopca juz mamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 13:38
-
sandrula wrote:Pani położnej nawet nie zdążyłam powiedziec ze robiłam w pt pierwszą betę bo po jej słowach musiałam po prostu wyjść. Na kalkulatorze z belly wychodzi w normie.. Tylko w tych laboratoryjnych troche mi brakuje.. Stwierdziła, po takim czasie od @ powinno być juz ponad 1000..
A w którym dniu cyklu albo ile dpo robiłaś pierwszą i drugą betę? -
U mnie walka o maleństwo trwa. Na wczorajszej wizycie widziałam pechęrzyk i kropkę w środku czyli odpada ciąża pozamaciczna i puste jajo płodowe. Co za ulga. Ale niestety z przerwami plamię brązową krwią mimo ogromnej dawki duphastonu i dołożonej luteiny. I gdy wykonam gwałtowny ruch zaboli tak że zginam się w pół. Staram się nie nawyrężać. Tak bym chciała z wami zostać do lutego.
Trzymam kciuki za wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 13:44
[*] 7.01.2014
[*] 21.09.2015 -
Moja księżniczka kończy dzisiaj 13 miesięcy chciałabym za 8 miesięcy urodzić drugiego maluszka
A wiecie co mi wszyscy w luxmedzie mówią na temat bety?
Że od niej sie odchodzi bo nic nie daje, wcale nie jest potwierdzeniem zdrowej ciąży a przysparza tylko kobietom dodatkowego stresu.
Moj gin też nawet p becie nie wspomniał.
Ja jeszcze 10 dni do spotkania z okruszkiemderii84, Agula82, Nieukowa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
derii84 wrote:Sandrula to jutro wizytyjemy razem, wiec trzymam kciuki!! Ja mam na 14.30,serce wali jak.dzwon.
Chciałabym, żeby wszystko było w porządku i dziecię było w pełni zdrowe, imię dla chłopca juz mam
A mówią ze stresujące jest staranie sie .. A jak juz się ma tego groszka to dalej stres czy wszystko jest w porządku..oj co my kobiety sie nastresujemy..
No to trzymam kciuki za Was!!
Czarna, nie mam pojecia kiedy miałam owu, mam nieregularne cykle, na kalkulatorze wpisałam ten jeden jedyny dzień kiedy serduszkowalam z mężem no i sprawdzalam potem +/- 2-3 dni no i dalej wychodzilo ze w normie. Według tego no to pierwsza beta bylaby gdzies w okolicach 20-23 dpo. Ale to wszystko jest tak na oko sprawdzane bo tak jak mowie, nie wiem kiedy byla owu.. Ostatnia @ byla 26 kwietnia:)