Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandrula tak naprawdę to stres juz nudy nie minie i zamartwianie się
Najpierw sie stresujesz czy zajdziesz w ciążę
Potem czy wszystko będzie ok z dzieckiem w trakcie ciąży
A jak juz jest na świecie to dochodzi jeszcze milion innych powodów do zmartwień. Ale tak naprawdę życie bez tych zmartwień nie miałoby większego sensu -
Goździk89 wrote:U mnie walka o maleństwo trwa. Na wczorajszej wizycie widziałam pechęrzyk i kropkę w środku czyli odpada ciąża pozamaciczna i puste jajo płodowe. Co za ulga. Ale niestety z przerwami plamię brązową krwią mimo ogromnej dawki duphastonu i dołożonej luteiny. I gdy wykonam gwałtowny ruch zaboli tak że zginam się w pół. Staram się nie nawyrężać. Tak bym chciała z wami zostać do lutego.
Trzymam kciuki za wizyty.
Ja z córką plamiłam w sumie do 15 tygodnia. Niektórzy tak mają po prostu -
Dziewczyny, ja nieśmiało dołączam. Termin według om wychodzi na 3 lutego, ale na pewno będzie później, bo w czwartek na usg jeszcze nic nie było widać, mam raczej dłuższe cykle, więc pewnie i maluszek będzie młodszy niż wiek ciąży.
Poprzednia ciąża - równo dwa lata temu - była od początku ciążą zagrożoną, urodziłam w 31 tygodniu, więc teraz jestem pełna nadziei, że w myśl zasady "każda ciąża jest inna" uda mi się donosić szczęśliwie do końca.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzisiaj co jakis czas czuje takie chwilowe kłucie z prawej strony/dół brzucha... nie jest to mocne ale odczuwalne .. boję się żeby nie cp... zdarzyło się raz kłucie z lewej strony... oczywiście pobolewa dół brzucha ... i kręgosłup.. ale w 1c nie miałam takiego kłucia.....;/ może któraś tak miała....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 15:19
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Agatka_46 wrote:Dziewczyny dzisiaj co jakis czas czuje takie chwilowe kłucie z prawej strony/dół brzucha... nie jest to mocne ale odczuwalne .. boję się żeby nie cp... zdarzyło się raz kłucie z prawej strony... oczywiście pobolewa dół brzucha ... i kręgosłup.. ale w 1c nie miałam takiego kłucia.....;/ może któraś tak miała....
Kochana mnie tez dzis.tak.kluje ale pokluje i przestaje a za chwile znow teraz od 2godz nic.nie czuje.
Kręgosłup na szczęście mnie nie boli