Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz po. Wg usg 5w3d (wg ovulacji 5w6d). Zaczyna sie tworzyć zarodek ale jeszcze nie ma serduszka. Bezwzględnie wysłał mnie na L4 i pracodawcy mam powiedzieć, że do porodu nie wrócę. No i na 99.9% cesarskie cięcie. Kazał zrobić badania i dopiero wtedy założy kartę ciąży.
gosia86, Agula82, derii84, cinnamon cookie, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mmonis - W ciąży z córką też miałam plamienie a właściwie słabe krwawienie jednorazowo, tak na 2 wkładki jednego popołudnia, nie wiadomo od czego było, to był koniec 11tc, córka urodziła się duża i zdrowa w terminie
A w tych straconych ciążach - krwawienia również niewiadomego pochodzenia.
Bety teraz nie robiłam, ile ja się stresu przez to najadłam w tych straconych ciążach Niepotrzebny mi dodatkowy czynnik stresogenny, prawidłowa niczego nie gwarantuje a i przyrost poniżej normy niczego nie przekreśla, choć w tych straconych ciążach beta rosła raz źle, raz dobrze, potem znów za mało... W ciąży z córką badałam 2 razy w odstępie 8 dni, przyrost dwudniowy to ledwo ponad te 66% był12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Mmonis ja chodzę we Wrocławiu do luxmedu
Super wieści z wizyt dziewczyny
Agga87 a fos sie dzieje ze od razu na L4 czy sama chciałaś?
Ja nie ukrywam że też chce od razu L4 bo do pracy nie chce wracać i nie mam z kim dziecka zostawiać, poza tym w pracy mam szkodliwe warunki dla ciężarnych -
Jacqueline - To się moja droga nie nakręcajmy. W tym gronie raźniej Będzie dobrze musi być. Uświadomiłam sobie, ze do 14 tygodnia to czas wycięty z życiorysu, bo tylko o tym się myśli. Ale pocieszam się, że czas szybko leci. Damy radę
gosia86 - ups Ale też na W
Ja muszę trochę popracować. Pracuję dodatkowo na umowę zlecenie i jak pójdę na L4 to te pieniążki się skończą. ale jak tylko poczuję, ze pora kończyć to idę bez gadania.
Jacqueline lubi tę wiadomość
-
Witam ja dzis po witycie ciaza potwierdzona zarodka jeszcze nie widac ale widac ze ktos powoli sie ugaszcza w moum brzuszku :* za dwa tyg znow wizyta dokladnie 21 trzymam kciuki za wasze wizyty pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 21:43
Katjaa, derii84, sandrula lubią tę wiadomość
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
barley wrote:Dziś odebrałam wyniki pierwszej bety - 559.9
Według belly to 6 tydzień.. coś mała ta wartość.
Jest się czym obawiać?
Jakie miałyście wyniki w tym okresie?Agula82 -
Się zmieniłam i mi lepiej
2 sierpnia miałam mieć operację drugiego ucha wszczepienie protezki (choruję na otosklerozę) i też pewnie będzie cc, pierwsza też była cesarka ale z innego powodu. Trochę żal mi tego zabiegu, bo hormony ciążowe niestety mają negatywny wpływ na tą chorobę. Także Agga87 walcz o cc, Twoje zdrowie też ważne.Katjaa lubi tę wiadomość
-
barley wrote:Dziś odebrałam wyniki pierwszej bety - 559.9
Według belly to 6 tydzień.. coś mała ta wartość.
Jest się czym obawiać?
Jakie miałyście wyniki w tym okresie?
U mnie w ostatnim dniu 5 tygodnia było 800. Ale bez drugiego wyniku po 48h to nawet lekarz Ci nic konkretnego nie powie, bo te widełki są bardzo rozbieżne. Jak mieścisz się w normie podanej na wynikach to ok. Jak się martwisz to zrób betę po 48h od poprzedniej i będzie wszystko jasne -
nick nieaktualny
-
Barley mam to samo.. U mnie według belly 7 tydz niby się zaczął, dzis odebrałam wyniki i 835,4...tyle ze ja powtarzałam po 72 h i rzekomo przyrost w normie.. Ja mam @ nieregularne wiec nawet nie wiem kiedy byla owu.. Dzis próbowałam to obliczać na wszelakie sposoby ale wiem, ze nic nie wiem.
Jutro po 15.00 będę juz czekać na wizytę u Gina ..
Dzis caly dzień mysle o tym wyniku ehh..
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
Dziewczyny, mdłości mnie nie opuszczają, już nie wiem jak sobie z tym radzić, zachwalany imbir nie pomaga, a muszę być cały czas na nogach i jako tako mieć trzeźwy umysł. Do tego ciaaaagle chce mi sie spać! Mam nadzieję ze jakoś przetrwamy te męki do 2trym. Ja jutro też wizytuje.