X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2017
Odpowiedz

Lutówki 2017

Oceń ten wątek:
  • vitoria Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bloodflower wrote:
    MIalam dzis kolejne usg i konsultacje z ordynatorem. NIe sa to dobre wiadomosci, bo szanse na utrzymanie ciazy to 1-2%. Dzis jeszcze zostaje tutaj, jutro kliczna, choc w sumie nie wiem po co, bo wody spadly do 1 cm. Przeplywy bardzo slabe, lekarka mowila, ze juz na poczatku cos sie musialo podziac z lozyskiem, ze tak slabo pracuje. Dostalam zastrzyk w brzuch na poprawe, ale szczerze mowiac watpie w to, czy to cos da
    Kochana daj szanse tym lekom, zastrzykom, nic innego nie pozostaje jak wiara ze cos sie w koncu poprawi. Racja ze nie tylko wiek ciazowy sie liczy ale maluszek musi dociagnac przynajmniej do tego pol kilo. Wiem ze jest ci cholernie ciezko I trudno byc silnym I pelnym wiary po takich slowach lekarzy ale po cos te leki sa, po cos uzupelnia ci plyny. Nie poddawaj sie. Przytulam cie mocno.

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka_46 mam do Ciebie jedno pytanie na priv, jak możesz dodaj mnie prosze do przyjaciółek

Agatka_46 lubi tę wiadomość

• Nitka_lutowa Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pendula1 wielkie dzieki za linka:)

f2wle6ydavw81p8v.png
    f2wle6yd8ecbz5a5.png
  • milola86 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chętnie sprzedam Femibion Natal 2

atdcvcqgb9ua249c.png
    3i49df9h2ksxxkie.png

Bóg mówi prosto o krzywych liniach naszego życia...
    Adaś Ewa Róża i Piotr-moje maleńkie aniołki
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Agatka_46 mam do Ciebie jedno pytanie na priv, jak możesz dodaj mnie prosze do przyjaciółek
    a jak się to robi... sorry nigdy tego nie robiłam :)

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • Helmi Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bloodflower i jak tam sytuacja? jesteś w tym drugim szpitalu?

7v8r3e3k6t0s43kt.png
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbikowa zrobione.
    Bloodflower jak sytuacja - trzymamy mocno kciuki i czekamy na wiadomości.

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • sandrula Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bloodflower ja nadal wierzę, że wszystko się ułoży i maleństwo będzie zdrowe, cokolwiek by się nie działo!! <3

jej... w takich chwilach nie pozostaje nic innego jak Bogu dziękować, że z moim synusiem w brzuszku wszystko w porządku do tej pory.. <3

il5hxzdv1dlz2zbx.png

02.02.2017 - Błażejek <3 3080 g i 54 cm do kochania <3
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bloodflower - bardzo mi przykro, ze taki koszmar Cię spotkał. Mam nadzieję, że jeszcze zdarzy się jakiś cud, bo one naprawdę się zdarzają i trzeba w nie wierzyć do samego końca!
    Trzymam mocno kciuki za poprawę tej sytuacji :*

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • sandra_zog Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny poradzcie cos na suchy kaszel bo sie udusze zaraz.. od lekarza dostalam drossetux ale juz mi sie konczy i srednio działa... najgorzej w nocy ledwo zyje

eiktyx8d41ciyrnj.png
  • bloodflower Ekspertka

Wysłany: 18 października 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra - tymsal spray

jestem na klinicznej, nie obylo sie bez przeszkod, bo rano jeszcze nie bylo miejsca (pomimo wyznaczonego terminu). Na IP na szczescie inny lekarz niz w piatek. bardzo dokladny i rzeczowy. Sam mi powiedzial o amnioinfuzji, ale decyzje co dalej podejma jutro po wszystkich badaniach. Troche mnie martwi, ze nie badaja co chwile tetna dziecka - tak jak na zaspie - bo to mnie chociaz troche uspokajalo, ze Male walczy. Pokoj dwuosobowy z dziewczyna na tym samym etapie i rozpoznaniu co ja, tyle tylko, ze jej dzieciatko wazy 480. Tak wiec nadal czekam na cud. Pozdrawiam Was cieplo

• sandra_zog Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale przynajmniej są postępy, idziecie do przodu, ważne by wytrzymać do jutra aż CI uzupełnią wody. Ile Twoje dziecko waży ?

eiktyx8d41ciyrnj.png
  • Nitka_lutowa Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bloodflower dobrze ze jestes juz w szpitalu w ktorym moga cos zdzialac. Napewno teraz sie zajma wami porzadnie i wszystko bedzie dobrze.

f2wle6ydavw81p8v.png
    f2wle6yd8ecbz5a5.png
  • bebag Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bloodflower, wszystkie Ci tu kibicujemy, trzymamy kciuki, musi się udać! Mam nadzieję, że lekarze staną na głowie, żeby Wam pomóc! Nasz kraj niestety taki jest, trąbią o ochronie życia od narodzin, a jak przyjdzie co do czego, nie możesz być niczego pewna i nie masz na kogo liczyć :( mimo wszystko wierzę, że Wam się uda :)

age.png
  • Paulina89 Koleżanka

Wysłany: 18 października 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bloodflower bardzo mi przykro, że coś takiego Cię spotkało. Nie trać nadziei, bo cudna się zdarzają i wierzę że będziecie na to przykładem :*
    Trzymam mocno kciuki!!!!

eikt9n73z7d1c0iu.png
  • bloodflower Ekspertka

Wysłany: 18 października 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra_zog wrote:
    Ale przynajmniej są postępy, idziecie do przodu, ważne by wytrzymać do jutra aż CI uzupełnią wody. Ile Twoje dziecko waży ?
    Tylko ok 250 ;/

• karolina1488 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bloodflower trzymam mocno kciuki za Was

<3 Nasze największe Szczęście <3
    3i499vvjnklbrqeo.png
  • vitoria Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bloodflower wrote:
    Tylko ok 250 ;/
    Podobno przy malowodziu dzieci mniej przybieraja na wadze. Moze jak beda uzupelniac plyny to w ciagu tygodnia czy dwoch malutkie nadrobi. Mam nadzieje ze jutro dowiesz sie jaki jest plan dzialania. Sciskam

• mmonis Ekspertka

Wysłany: 18 października 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bloodflower przykre, że musisz przez to przechodzić. Musisz wierzyć, że wszystko dobrze się skończyć. Jestem w podobnym wieku i też coś ciągle się dzieje. Jak udało się opanować plamienia i krwawienia to teraz nadciśnienie. Cały czas czuję się jakbym siedziała na bombę. Trzymaj się - jesteśmy z Tobą...

xnn974v.png
    wvwcex3.png
  • AleAleksandra Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bloodflower, oby wszystko się powiodło i Twój Maluch szybko nadrobił zaległości po amnioinfuzji. Kibicuję z całych sił!

125e5056ef.png
‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ