X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2017
Odpowiedz

Lutówki 2017

Oceń ten wątek:
  • vitoria Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bloodflower wrote:
    MIalam dzis kolejne usg i konsultacje z ordynatorem. NIe sa to dobre wiadomosci, bo szanse na utrzymanie ciazy to 1-2%. Dzis jeszcze zostaje tutaj, jutro kliczna, choc w sumie nie wiem po co, bo wody spadly do 1 cm. Przeplywy bardzo slabe, lekarka mowila, ze juz na poczatku cos sie musialo podziac z lozyskiem, ze tak slabo pracuje. Dostalam zastrzyk w brzuch na poprawe, ale szczerze mowiac watpie w to, czy to cos da
    Kochana daj szanse tym lekom, zastrzykom, nic innego nie pozostaje jak wiara ze cos sie w koncu poprawi. Racja ze nie tylko wiek ciazowy sie liczy ale maluszek musi dociagnac przynajmniej do tego pol kilo. Wiem ze jest ci cholernie ciezko I trudno byc silnym I pelnym wiary po takich slowach lekarzy ale po cos te leki sa, po cos uzupelnia ci plyny. Nie poddawaj sie. Przytulam cie mocno.

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka_46 mam do Ciebie jedno pytanie na priv, jak możesz dodaj mnie prosze do przyjaciółek

Agatka_46 lubi tę wiadomość

• Nitka_lutowa Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pendula1 wielkie dzieki za linka:)

f2wle6ydavw81p8v.png
    f2wle6yd8ecbz5a5.png
  • milola86 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chętnie sprzedam Femibion Natal 2

atdcvcqgb9ua249c.png
    3i49df9h2ksxxkie.png

Bóg mówi prosto o krzywych liniach naszego życia...
    Adaś Ewa Róża i Piotr-moje maleńkie aniołki
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Agatka_46 mam do Ciebie jedno pytanie na priv, jak możesz dodaj mnie prosze do przyjaciółek
    a jak się to robi... sorry nigdy tego nie robiłam :)

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • Helmi Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bloodflower i jak tam sytuacja? jesteś w tym drugim szpitalu?

7v8r3e3k6t0s43kt.png
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbikowa zrobione.
    Bloodflower jak sytuacja - trzymamy mocno kciuki i czekamy na wiadomości.

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • sandrula Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bloodflower ja nadal wierzę, że wszystko się ułoży i maleństwo będzie zdrowe, cokolwiek by się nie działo!! <3

jej... w takich chwilach nie pozostaje nic innego jak Bogu dziękować, że z moim synusiem w brzuszku wszystko w porządku do tej pory.. <3

il5hxzdv1dlz2zbx.png

02.02.2017 - Błażejek <3 3080 g i 54 cm do kochania <3
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bloodflower - bardzo mi przykro, ze taki koszmar Cię spotkał. Mam nadzieję, że jeszcze zdarzy się jakiś cud, bo one naprawdę się zdarzają i trzeba w nie wierzyć do samego końca!
    Trzymam mocno kciuki za poprawę tej sytuacji :*

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • sandra_zog Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny poradzcie cos na suchy kaszel bo sie udusze zaraz.. od lekarza dostalam drossetux ale juz mi sie konczy i srednio działa... najgorzej w nocy ledwo zyje

eiktyx8d41ciyrnj.png
  • bloodflower Ekspertka

Wysłany: 18 października 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra - tymsal spray

jestem na klinicznej, nie obylo sie bez przeszkod, bo rano jeszcze nie bylo miejsca (pomimo wyznaczonego terminu). Na IP na szczescie inny lekarz niz w piatek. bardzo dokladny i rzeczowy. Sam mi powiedzial o amnioinfuzji, ale decyzje co dalej podejma jutro po wszystkich badaniach. Troche mnie martwi, ze nie badaja co chwile tetna dziecka - tak jak na zaspie - bo to mnie chociaz troche uspokajalo, ze Male walczy. Pokoj dwuosobowy z dziewczyna na tym samym etapie i rozpoznaniu co ja, tyle tylko, ze jej dzieciatko wazy 480. Tak wiec nadal czekam na cud. Pozdrawiam Was cieplo

• sandra_zog Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale przynajmniej są postępy, idziecie do przodu, ważne by wytrzymać do jutra aż CI uzupełnią wody. Ile Twoje dziecko waży ?

eiktyx8d41ciyrnj.png
  • Nitka_lutowa Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bloodflower dobrze ze jestes juz w szpitalu w ktorym moga cos zdzialac. Napewno teraz sie zajma wami porzadnie i wszystko bedzie dobrze.

f2wle6ydavw81p8v.png
    f2wle6yd8ecbz5a5.png
  • bebag Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bloodflower, wszystkie Ci tu kibicujemy, trzymamy kciuki, musi się udać! Mam nadzieję, że lekarze staną na głowie, żeby Wam pomóc! Nasz kraj niestety taki jest, trąbią o ochronie życia od narodzin, a jak przyjdzie co do czego, nie możesz być niczego pewna i nie masz na kogo liczyć :( mimo wszystko wierzę, że Wam się uda :)

age.png
  • Paulina89 Koleżanka

Wysłany: 18 października 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bloodflower bardzo mi przykro, że coś takiego Cię spotkało. Nie trać nadziei, bo cudna się zdarzają i wierzę że będziecie na to przykładem :*
    Trzymam mocno kciuki!!!!

eikt9n73z7d1c0iu.png
  • bloodflower Ekspertka

Wysłany: 18 października 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra_zog wrote:
    Ale przynajmniej są postępy, idziecie do przodu, ważne by wytrzymać do jutra aż CI uzupełnią wody. Ile Twoje dziecko waży ?
    Tylko ok 250 ;/

• karolina1488 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bloodflower trzymam mocno kciuki za Was

<3 Nasze największe Szczęście <3
    3i499vvjnklbrqeo.png
  • vitoria Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bloodflower wrote:
    Tylko ok 250 ;/
    Podobno przy malowodziu dzieci mniej przybieraja na wadze. Moze jak beda uzupelniac plyny to w ciagu tygodnia czy dwoch malutkie nadrobi. Mam nadzieje ze jutro dowiesz sie jaki jest plan dzialania. Sciskam

• mmonis Ekspertka

Wysłany: 18 października 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bloodflower przykre, że musisz przez to przechodzić. Musisz wierzyć, że wszystko dobrze się skończyć. Jestem w podobnym wieku i też coś ciągle się dzieje. Jak udało się opanować plamienia i krwawienia to teraz nadciśnienie. Cały czas czuję się jakbym siedziała na bombę. Trzymaj się - jesteśmy z Tobą...

xnn974v.png
    wvwcex3.png
  • AleAleksandra Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bloodflower, oby wszystko się powiodło i Twój Maluch szybko nadrobił zaległości po amnioinfuzji. Kibicuję z całych sił!

125e5056ef.png
‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ