Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sandrula, helmi trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku
sandrula czyli miałaś dobre przeczucia i dobrze, że poszłaś do lekarza wcześniej
U mnie dziś spokojnie, nawet brzuch dość miękki także czekam na wizytę 25-tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 18:32
sandrula lubi tę wiadomość
Nasze największe Szczęście
-
Brunetka wrote:Aha, Nitka, tylko spiesz się w miarę, bo u mnie były 3 czy 4 smętne truskawki i już starsza pani przede mną psioczyła, że musiała zrobić takie duże zakupy, no ale odebrała jedną maskotkę...
Kurde dupa dupa dupa ale jestem zla:/ u nas malo tego ze nie ma maskotek to jakies durne zapisy robia na maskotki, ze niby szyc na zamlwienie beda jak ma sie cale 60naklejek my mamy 30 wiec chcielismy miska za 20 zl kupic i juz problem... na infolini mowia ze nic nie wiedza o zapisach zadnych i ze maja dowiesc swiezaki no szlag mnie chyba trafi z ta powalona biedronka wrrr jeszcze jechalam na drugi koniec miasta bo podobno tam zostaly na zadupiu ale nie tam tez niebylo
-
Och jak niefajnie sie slysze ze kolejne nasze Lutowki maja jakis problem:/ niech juz się skończy ten rok i będzie luty w końcu i zaczna sie rozwiazania tak jak maja byc po kolei...
Ja narazie narzekam na plecy bo strasznie mnie bolą szczególnie po prawej stronie krzyza promieniuje mi aż do nogi i od dwóch dni jest masakraMila123 lubi tę wiadomość
-
Nitka_lutowa wrote:Och jak niefajnie sie slysze ze kolejne nasze Lutowki maja jakis problem:/ niech juz się skończy ten rok i będzie luty w końcu i zaczna sie rozwiazania tak jak maja byc po kolei...
Ja narazie narzekam na plecy bo strasznie mnie bolą szczególnie po prawej stronie krzyza promieniuje mi aż do nogi i od dwóch dni jest masakra
dokładnie... ja od początku ciąży problemów nie miałam, czułam się idealnie a teraz bach, leże... no ale jestem dobrej myśli
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Ja też już po wizycie. Nowy lekarz super, konkretny i wszystko wytłumaczył jak należy. Krążek założony bo szyjka zrobiła się miękka i zaczęło robić się rozwarcie. Mam nadzieję, że to pomoże i dotrwam chociaż do 36 tygodnia. Mówił że, krążek super rozwiązanie a dużo lekarzy tego nie preferują a szkoda.
karolina1488, AguŚka89, Nitka_lutowa, Fiolk@ lubią tę wiadomość
-
dzis bylam u diabetolog po tym szpitalu i dodala mi jeszcze insuliny ,wiec na noc biore 6jednostek. wogule tak sie wystraszylam tej duzej wagi dzidzi ze tak sie wzielam w ryzy z jedzeniem ze chyba przegielam. dzis tak mi spadl cukier ze az sie w glowie krecilo i wymiotowac chcialo:| ach musze wyczuc to jedzenie ... wizyta u gin we wtorek juz nie moge sie doczekac co powie mi moja pani doktor i czy nadal malutka rosnie tak szybko
Lilu lubi tę wiadomość
dzidziol -
Jakaś plaga tych szyjek i twardniejacych brzuchow. Sandrula, Helmi i Fryzia33 trzymajcie się dziewczyny! Musimy dotrwać jsk najdłużej sie da i przede wszystkim oszczędzać się dla dobra naszych małych, żeby jak najdłużej w brzusiu były.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 20:02
Fryzia33 lubi tę wiadomość
-
Staram sie wypoczywac jak najwiecej ale ciezko bo mąż skonczyl remont i układamy wszystko w pokojach ale mam na to malo sil więc tylko dyryguje. Brzuch mnie czasem pobolewa i tez twardnieje wiec lykam nospe i magnez. We wtorek ide na wizytę i zobaczymy jak tam szyjka czy ten pessar daje rade.
-
Niestety ja tez odmeldowuje sie ze szpitala. Leze od poniedzialku. U mnie przynajmniej szyjka jest w porzadku, bo zamknieta i dluga na 4,5 cm
A jestem na obserwacji z uwagi na skaczace cisnienie i opuchniecie (juz ustapilo, ale w 3 dni ponad 2kg mi weszly). Na szczescie na ten moment wykluczono zatrucie ciazowe i mam nadzieje, ze na weekend wroce do domu.
Z dzieckiem wszystko ok. Synek wazy 1 kg.
Trzymajcie sie dziewczyny!Helmi lubi tę wiadomość
2015 Aniołek
2017 Synuś -
Nitka_lutowa wrote:Och jak niefajnie sie slysze ze kolejne nasze Lutowki maja jakis problem:/ niech juz się skończy ten rok i będzie luty w końcu i zaczna sie rozwiazania tak jak maja byc po kolei...
Ja narazie narzekam na plecy bo strasznie mnie bolą szczególnie po prawej stronie krzyza promieniuje mi aż do nogi i od dwóch dni jest masakra
-
Mila123 wrote:Ej od dwoch dni tez mnie napierdziela kregoslup najbardziej po prawej stronie w okolicy ledzwiowej momentami az kuleje na prawa noge bo do kolana promieniuje.
Hamadriada dużo zdrówka
Ja mam taką delikatną tą linię ale widoczną, mi też urosło bardzo wiele włosków na brzuchuNasze największe Szczęście
-
Ja nie wiem co u nas na tych lutówkach te szyjki jakieś marne
jak byłam na innych wątkach to zdaje się że aż tylu problemów nie było. Trzymam kciuki za wszystkie szyjki i za dziewczyny w szpitalach. Mnie wizja szpitala przeraża, nie wyobrażam sobie córki zostawić choćby na jedną noc...
Mnie przez jakiś czas też bolały bardzo plecy z prawej strony, też kulałam na prawą nogę. Ale odkąd synek obrócił się głową w dół to przeszło i póki co nie wraca. Za to dla odmiany boli mnie pod lewą piersią, czasem ból promieniuje aż na plecy. Zwłaszcza jak trochę czasu spędzę siedząc. Nie wiem co z tym jest ale w poprzedniej ciąży też tak miałam.
Jeśli chodzi o Linea nigra to ja też mam, bardzo wyraźną. Dziwnie to wygląda ale już mi w sumie wszystko jedno i tak mój brzuch jest cały w rozstępach i do kolekcji blizna po oparzeniu.