Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie kregoslup boli wieczorami tylko, jak się nachodze w ciagu dnia, ale jestem średnio 2-3 razy w tygodniu na basenie i to pomaga. Dziewczyny, moje dzisiejsze odkrycie! W końcu mam brzuch ciążowy a nie poobiadowy, no powiem wam że czas najwyższy
livia30, karolina1488, Czarnaa94, bebag, Mila123, AguŚka89, Papcia, paulka86, Nitka_lutowa, Fiolk@, AleAleksandra lubią tę wiadomość
-
Kurcze zbikowa, ja taki brzuszek miałam po poprzedniej ciąży Ale ma to swoje plusy bo właśnie nie ciąży tak bardzo
U mnie to już balon ogromny i człapię jak kaczka
karolina1488, Nieukowa, Czarnaa94, bebag, Mila123, AguŚka89, zbikowa, Papcia, paulka86, Nitka_lutowa, Fiolk@, AleAleksandra lubią tę wiadomość
-
Nitka_lutowa wrote:Jejku dziewczyny tez Wam sie tak dzidzie wypinaja bolesnie?? No dzis moj maly przechodzi sam siebie tak mu chyba ciasno ze na sile rozpycha brzuch powodujac przy tym okropny bol az krzycze jak tak nagle sie wypnie... a druga sprawa tez Was tak bola kregoslupy?? Jak na chwile poloze sie na placy to nie wstane prosto tylko powoli na bok i w pol zgieta powoli sie prostuje bo boli jak cholera... w 1 ciazy niemialam takich problemow z kregoslupem a mlody kopal mocno po zebrach;)
-
U mnie taki już brzuch, ale póki co nie przeszkadza wcale w sensie nie czuję jeszcze żeby mi ciążył
[/URL]Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 20:43
karolina1488, bebag, livia30, Mila123, AguŚka89, zbikowa, Papcia, Czarnaa94, paulka86, Nitka_lutowa, Fryzia33, AleAleksandra lubią tę wiadomość
-
Mamaz3miasta: ja też kupuje Hemnes, ale taki pionowy regał nie mam miejsca na więcej.
Ja lykam rennie mietowe jak cukierki... zgaga mam fatalna.
Po dzisiejszej wizycie: malutka waży jakies 1900g, 30 centyl wszystko w porządku i to najważniejsze. Na ktg tętno tez super i brak skurczy.karolina1488, Mila123, zbikowa, Czarnaa94, paulka86, Nitka_lutowa, Fiolk@, AleAleksandra lubią tę wiadomość
-
moj brzuch z tych duzych!!!
nieukowa ty masz ten sam dzien ciazy co ja i moja dzidzia wazy 2200 i jest na 90 centylu i panikuja ze od cukrzycy a twoj troszke mniejszy i tylko 30 centyl
ja dzis bylsam u diabetologa i dostalam kolejna insuline tym razem na dzien zobaczymy jak to sie potoczy ...Nieukowa lubi tę wiadomość
dzidziol -
Ja też byłam na wizycie, szyjka bez zmian, czyli szału nie ma, ale dramatu też nie dostałam aspargin bo mam skurcze łydek, kolejne tabletki do lykania, jupiii
Też miałam ktg, jest w porządku ale dla mnie to ktg jest stresujące bardzo, bo dziecko się kręci i czasem zapisuje moje tętno zamiast jego i niby wiem, ze to normalne ale i tak sie martwię
Ech ech,jakoś te wizyty zrobiły się dla mnie mniej przyjemne, za każdym razem boję się czy wszystko będzie w porządku -
Dzidziol na tym etapie ciąży 300g to duzo ale dalej dzieciaki moga rosnąć w różnym tempie i albo przyspieszyć albo zwolnić troszkę
Bwbag a po porodzie to już w ogóle z każdym dniem będzie więcej zmartwień tak to już jest w macierzyństwie i chyba jest w tym element przygody -
Ja również po wczorajszej wizycie szyjka długa i zamknięta więc wszystko dobrze. Jeżeli do tego czasu nie urodzę to 27 stycznia robimy cc. Chociaż wolałabym aby akcja sama się rozkręciła. Jedyne co to dopadła mnie infekcja grzybicza ale dostałam leki więc powinny sobie poradzić.
Franiu rośnie waży ok 2 kilogramy jak na 33 i 1 więc duży nie będzie. Pani ginekolog szacuje że osiągnie max 2900 do 3100. Tętno na ktg miarowe, skurczy brak.
Dziewczyny śliczne macie brzuszki.Mila123, Nieukowa, Czarnaa94, karolina1488, Nitka_lutowa, zbikowa, AguŚka89, Papcia, Fryzia33, AleAleksandra lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94301cc7b223.jpg
Moj 6 latek robil dlatego rozmazane ale costam widac;PWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 10:08
AguŚka89, bebag, Papcia, Fryzia33, karolina1488, paulka86, AleAleksandra lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 11:11
Fryzia33, bebag, AguŚka89, karolina1488, Nitka_lutowa, AleAleksandra lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Ja dziś odebrałam morfologie i hemoglobina spadła mi do 10,30 mimo że biorę żelazo. Aż boję się wizyty.
Brzuszki macie śliczne. Mój też należy do tych większych bo to moja 3 ciąza. Ale z córką i tak miałam większy na tym etapie.
-
Śliczne brzuszki dziewczyny
Asiek84 piękna figura i zgrabny brzuszek
Paulka86 super, że wszystko w porządku tp masz na 1 luty? coś późno termin cc, z tego co słyszałam zazwyczaj robią 2 tygodnie przed tp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 12:11
Nasze największe Szczęście
-
Fryzia33 wrote:Cześć dziewczyny. Ja dziś odebrałam morfologie i hemoglobina spadła mi do 10,30 mimo że biorę żelazo. Aż boję się wizyty.
Brzuszki macie śliczne. Mój też należy do tych większych bo to moja 3 ciąza. Ale z córką i tak miałam większy na tym etapie.
Ja odkad odlozylam zelazo a zaczelam brac kwas foliowy to podskoczyla hemoglobina. Lekarz 1 kontaktu dala mi skierowanie na zelazo i sie okazalo ze mam go bardzo duzo tylko sie niewchlania i kazala odstawic i efekt super po 3tyg.
W 1 ciazy tez mialam wiekszy brzuchol a teraz i mniejszy i nizej takze lzej sie oddycha:)Fryzia33 lubi tę wiadomość