Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba dzisiaj nie wytrzymam, spalilam blaszke piernikow potem okazalo sie ze maz w pracy zostaje do 22 ,a jest tam od 10 rano,(znam jego "kierownika" rypany egoista ,stary kawaler wiec czyjes soboty ma gleboko), a teraz przypalilam corci kolacje... nie daje rady...ten dzien mnie nie lubi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 20:15
dzidziol -
Spokojnie jutro napewno bedzie lepszy;) odpusc se wszystko dzisiaj walnij sie do wyrka i odpoczywaj. Ja na sniadanie biore 6j obiad 11 kolacja 12 i na noc 15 a jak zjem 2sniadanie albo podwieczorek to dodatkowo ok 5-6 do tych dan... zaczynalam od 3j na sniadanie w 5tc i chleb moglam wtedy spokojnie teraz absolutnie. Moze musisz dobrac do siebie chlebek sprobuj inny kupic np z biedronki 7 ziaren taki paczkowany innym dziewczyna z cukrzyca ciazowa sluzy kombinuj inaczej sie nie da niestety ..
-
Dzidziol u mnie też jakiś spadek formy... zalała kuchenkę mlekiem i teraz iskrowniki mi szaleją...
Poza tym nie ogarniam ciuszków dla małej. Mam wrażenie ze prasuje je już 2 wiecznosci. Popakowalam 3 kombinezony, ze 12 bodziakow na długi, 6 body na krotki, 3 kompleciki, czapeczki, skarpetki i zestaw ciuszków do szpitala i została mi jeszcze hałda pajacy, sukienek i spodenek... wszystko rozmiary 50-62... do jutra musze się z tym zwinąć bo mamy gości. Omg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 23:00
-
A ja dzis caly dzien na nogach najpierw jezdzilam z siostra za choinka i kupilam sobie kilka ozdob swiatecznych i mielismy w planach z mezem dzisiaj jeden pokoj ogarnac od a do z ale maz do szwagra pojechal bo jakas awarie auta mial i wrocil dopiero o 20 a ja bylam nastawiona na te porzadki i w koncu sama uprzatnelam szafki umylam okna popralam firanki a do tego sciagnelam choinke ze strychu i ubralismy z synem (obiecalam ze to bedzie szis i nie mialam wyjscia) pokoj na blysk i udekorowany syn spi maz spi a ja jeszcze buszuje
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny Nitka Lutowa masz racje ale ja sie dobrze czuje brzuch mi nie twardnieje jest ok jedyne co to sie szybko mecze i musze chwile odpoczac usiasc sobie wyrownac oddech. W srode mam USG III trymestru juz sie nie moge doczekac ale tez jak zawsze przed wizyta boje sie ze uslysze ze cos jest nie tak. Ale nie moge uwierzyc ze ten czas tak szybko leci grudnia juz nawet nie ma co liczyc bo zleci nie wiadomo kiedy w styczniu koniecznie zakupy wyprawkowe bo oprocz kilku ubranek nie mam nic kompletnie i termin cc na 2 tydzien lutego ciesze sie i boje zarazem ach te hormony ;,)
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Jejku fakt czasu zostala naprawde niewiele niewiadomo kiedy to zlecialo i szczerze Wam sie przyznam ze zaczelam sie troche bac porodu:/ jak do tej pory bylam pozytywnie nastawiona to teraz troche mnie to przeraza:( nie boje sie bolu tylko tego ze taka "duza glowka" ma sie zmiescic przez taka mala dziurke... musze sie na nowo pozytywnie nakrecic na porod
-
Nitka jak trzeba to się zmieści
Ja się troche śmieje z siebie jak wspominam 1 poród bo niby ćwiczyłam z balonikiem i szłam na pewno aka ze wszystko będzie spoko bo wiem jakie to uczucie, ale balonik symuluje sama główkę dziecka. A prawdxiwe dziecko to duzo wiekszy obiekt niż sama glowka %)
Jak przyszło co do czego i juz czułam malego nisko na wylocie to mi tylko na moment przyszła myśl "o zesz kur*a to się przeciez nie zmiesci, tego się nie da urodzic!" a potem były 2 parte i po sprawie także teges... damy radeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 21:10
Nitka_lutowa, karolina1488, Papcia, bebag, zbikowa, aleksandraola lubią tę wiadomość
-
Agata.I ja nie Paulka ale dzięki niej kupiłam dwie te koszule:
tę: http://sklep.lupoline.pl/product,pl,2830,Model-1672,.html
i tę: http://sklep.lupoline.pl/product,pl,2838,Model-1681,.html
Mogę Ci powiedzieć na moim przykładzie: mam 158cm wzrostu, przed ciążą ważyłam 42kg teraz 51kg ale wszystkie kilogramy poszły w brzuszek tak więc nadal jestem drobna. Normalnie mój rozmiar to 32 - XXS, te koszule wzięłam w rozmiarze 36 i obawiałam się, że pewnie będą za duże ale leżą idealnie (choć jakby był dostępny rozmiar 34 to na pewno bym go wzięła), mam je do kolan, ramiączka są regulowane. Ja mam bardzo mały biust ale dużo większy wjedzie w te miseczki bo są miękkie a gumka fajnie biust podtrzymuje. I dodam, że koszule są piękne i czuję się w nich mega kobieco nie to co w innych ciążowychWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 22:16
Nasze największe Szczęście
-
Juz myslam ze moje zakrecenie siega zenitu i nie widze juz dobrze nawet literek;) dzieki Karolina jakos bede kombinowac bo te tabele rozmiarow nijak sie maja do koszul. Najwyzej odesle i wymienie. A wiesz ze na stronie jak za darmo te koszule sa za 90 zl? Tylko znalazlam to na telefonie musze odpalic lapka i sprawdzic co to w ogole jest za strona
-
Nitka_lutowa wrote:Jejku fakt czasu zostala naprawde niewiele niewiadomo kiedy to zlecialo i szczerze Wam sie przyznam ze zaczelam sie troche bac porodu:/ jak do tej pory bylam pozytywnie nastawiona to teraz troche mnie to przeraza:( nie boje sie bolu tylko tego ze taka "duza glowka" ma sie zmiescic przez taka mala dziurke... musze sie na nowo pozytywnie nakrecic na porod
Powiem Ci, że mam to samo. Nie boję się tyle bólu (łudzę się, że mega bolesne bóle menstruacyjne choć trochę mnie zahartowały), co np. takich pierdół, jak lewatywa i później już samego parcia - że nie ma opcji, żeby mi się tam dziecko zmieściło -
Agata ja przed ciążą nosiłam rozmiar 34 teraz kilogramy poszły mi w brzuch i biust z 65 d na 65 f/g. Więc nie mam jakiegoś gigantycznego ale bez problemu jeszcze trochę się ich tam zmieści. Po porodzie biust może jeszcze urosnąć więc spokojnie będzie na mnie dobra. Materiał jest rozciągliwy. One dobrze trzymają wiec bez biustonosza z wkładką laktacyjną powinna zdać egzamin. Ja kupiłam 36, gdyż ten był najmniejszy. Gdyby mieli w ofercie 34 to taki bym zamówiła. Ale 36 jest jak najbardziej dobra ja jestem bardzo zadowolona (mąż zresztą również). Mi się wydaje że rozmiar większa niż przed ciążą będzie jak najbardziej w porządku.
Ja kupiłam dwie tę granatową i różową :
http://sklep.lupoline.pl/product,pl,2878,Model-1674,.html.
Karolina super że jesteś zadowolona. -
Hej kochana. Ktora I kiedy zaczyna masaz krocza, wiesiolek I herbatke z lisci malin. Bo roznie pisza w roznych zrodlach. Marzy mi sie sn... A mialam już cc I chce na maxa sie przygotowac. Jestem coraz to bardziej ociezala.Nic mi sie nie chce...MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017