Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Chloet żaden problem. Musisz tylko dobrać butle podobna do swojego sutka i zaproponować maluchowi. Karm go butla 1x na dobę a poza tym piersią i nie powinno być problemu z nadmiernym przyzwyczajeniem do butelki. Dopóki masz nawal, mleka powinnaś mieć aż nadto żeby zebrać na 2-3 nocne karmienia, potem może będziesz musiała wyrobić sobie jakiś rytm odciaganiu żeby sprostać nocnemu apetytowi no i laktator elektryczy to podstawa na początku...
-
Ponoć lewatywa przyspiesza akcję... ale nie wiem czy to prawda. Czopki usuwają masy kałowe tylko z prostnicy. Lewatywa z całej końcówki jelita grubego. Wiec to zależy jak u was z wypróżnianiem jeśli cierpicie na zaparcia to lepiej lewatywę jeśli nie a nie uda wam przeczyścić się przed porodem to wystarczy czopek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 21:50
-
Wow Fryzia, Twoje opanowanie godne podziwu mam nadzieję, że już tulisz swojego maluszka
Ciekawe co u Aguski i wszystkich mam, które już urodziły i pewnie w natłoku zajęć i emocji nie mają czasu zajrzeć i napisać co u nich?
Ostatnio czas mi się dluzy, spotykam się sporo ze znajomymi, ale pierwszy raz od bardzo dawna, mam wrażenie, że czas zwolnił -
Mam dzisiaj pierwsze KTG puki co nic wiecej się nie zapowiada. Lekarz nasrraszył mnie ostatnio że mały owiniety pepowinową... ponoć co 4 dziecko jest ale się ciężarnym o tym nie mówi. Mój mi powiedział i zespół spokój ostatnich tygodni... choć może lepiej bo jak wiadomo to będą maluszka wnikliwej obserwować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 08:15
-
Dziewczyny dziękuję. Jaś urodzony 9.02 o 5:32. Całe 3730 g do kochania i 57 cm do całowania. O 2 byliśmy na izbie przyjęć a o 5:32 mały był już z nami. I najważniejsze udało się sn ale nie obyło się bez nacięciaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 09:38
Lilu, Asiek84, Nieukowa, livia30, magda_lena86, Krystyna, Mila123, Papcia, Aguu, chloet, Nitka_lutowa, vitoria, bebag, maferka, zbikowa, jenny88, Czarnaa94, Fiolk@, MamaZtrójmiasta, Serducho, karolina1488 lubią tę wiadomość