Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jesteśmy w końcu razem! Mała jest przeurocza - 3660 gram 57 cm - rodzona naturalne przez 12 godzin!napiszę coś więcej jak dojdę do siebie.
vitoria, Marsjanka2, Nieukowa, livia30, chloet, bebag, Krystyna, MamaZtrójmiasta, Fryzia33, Lilu, Aguu, Czarnaa94, Papcia, Mila123, paulka86, maferka, magda_lena86, karolina1488, zbikowa, elukkkcha245, Nitka_lutowa, evs lubią tę wiadomość
-
08.02.2017r. O godz. 8:33 przyszedł na świat Wiktor 2790g, 48cm 10/10 APGAR oraz o godz. 8:34 Karol 2200g, 48cm 10/10 APGAR. Mama czuje się dobrze a tata przepełniony jest duma
Marsjanka2, Nieukowa, livia30, chloet, bebag, Krystyna, MamaZtrójmiasta, Fryzia33, Lilu, Aguu, Papcia, Mila123, paulka86, maferka, magda_lena86, karolina1488, zbikowa, vitoria, elukkkcha245, Nitka_lutowa, evs lubią tę wiadomość
-
A ja mam pytanko do tych którym odszedł czop: mialyscie potem obfita przezroczysta-zlotawa wydzieline z pochwy? Kurcze mam coś takiego... nie są to wody na pewno, dalej nie mam skurczy tylko takie dziwo...
Dziś zobaczy mnie gin to może coś na to powie... -
Folik gratuluje:-)
Ofcooo tobie również gratuluje podwójnego szczęścia:-)
U mnie noc fatalna co chwila się budziłam bo mnie brzuch bolał. Starszak tez dziś spać nie mógł popłakiwał. Wiec większość nocy spal z nami. No i oczywiście 5.15 już nie spimy bo jego tatuś wstawał to on tez musial. Awantura bo maz wyszedł z domu. Foch śniadanka nie zjadł. Zaparzyłam sobie już melise żeby mi nerwy dzisiaj nie pościły. Jestem jakaś podenerwowania. Muszę się uspokoicFiolk@ lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:A ja mam pytanko do tych którym odszedł czop: mialyscie potem obfita przezroczysta-zlotawa wydzieline z pochwy? Kurcze mam coś takiego... nie są to wody na pewno, dalej nie mam skurczy tylko takie dziwo...
Dziś zobaczy mnie gin to może coś na to powie...
Ja mam cos takiego i czop tez co jakiś czas jest fest żółty. Lekarz stwierdził że wszystko jest dobrze i ze nie ma co się martwic -
Dziewcxyny gratuluję wam serdecznie!
Mam skurcze co 8 min do tego nitki krwi w wydzielinie. Dzwonie do męża żeby wracal z pracy a ten do mnie z fochem ze ma dużo pracy i czy to NA PEWNO JUŻ bo on nie chce marnować urlopu. No chyba chłopa popierdzielilo.Fiolk@ lubi tę wiadomość
-
No trzymajcie kciuki za szybki rozwój akcji bo w walentynki nie rodze! Wole 13go właśnie jadę do szpitala. Jeśli skurcze będą znośne to może jeszcze napisze ile mam rozwarcia na starcie. Skurcze.co 5-7min
livia30, magda_lena86, Mila123, chloet, bebag, zbikowa, Czarnaa94, Papcia, elukkkcha245, Nitka_lutowa lubią tę wiadomość
-
Nieukowa powodzenia !!! Należy Ci się bo swoje już wyczekalas!!!! Ściskam kciuki żeby okazało się na ip że akcja jest na Maxa rozkręcona.
I mój chłop też tak głupio gada. Ja mu zawsze wtedy mówię że mogę zdjąć majtki a on może odebrać mój poród nie widzę problemuNieukowa lubi tę wiadomość