🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolita wrote:Ja byłam umówiona na usg na 17.06 ale przełożyłam wizytę na najbliższą środę. To będzie 6 tydzień (5+3), może być jeszcze za wcześnie na zarodek, ale chcę skontrolować czym był ten pęcherzyk widoczny na poprzednim usg, bo nie daje mi to spokoju i nie wiem czy to coś niepokojącego.
Ja tez jadę na wizytę w środę późnym wieczorem:) w ktorym tygodniu lekarz widzial pecherzyk? Ja bylam w ostatnią środę i było pusto to byl 4+3 tc.
Mdłości mam zdecydowanie mniejsze, czasami boli brzuch i piersi. Jestem na luteinie.
-
adaska wrote:Dzień dobry
Ja również początkowo miałam wizytę później na 16.06 ale przełożyłam i ide już w środę rano 🙊♥️ -
mimi00 wrote:Ja tez jadę na wizytę w środę późnym wieczorem:) w ktorym tygodniu lekarz widzial pecherzyk? Ja bylam w ostatnią środę i było pusto to byl 4+3 tc.
Mdłości mam zdecydowanie mniejsze, czasami boli brzuch i piersi. Jestem na luteinie. -
Mavi wrote:Ja to najchętniej obudziłabym się już w II trymestrze. Stresuje mnie mega to wszystko.
-
Lolita wrote:Mam tak samo! Poprzednia strata też mi nie pomaga w bardziej optymistycznym podejściu do tematu... Mam nadzieję, że jakoś przetrwamy wszystkie ten pierwszy trymestr i później będzie już psychicznie trochę lepiej 🙏
Oj tak! Trzymam za nas wszystkie i nasze kropki kciuki
W najbliższym otoczeniu mam same zdrowe ciąze/dzieciaczki (odpukac!) i strasznie się boje pustego jaja, straty, chorego kropka itd. -
Hej!
Ale w środę będą emocje! Trzymam za Was mocno kciuki!
Ja wizytuje w poniedziałek 15.06.ale w środę jadę na wieś na Mazury na długi weekend więc szybko minie ten tydzień
Macie jakieś plany?
A co do niepokoju. Ja czuję totalny spokój, że będzie ok. Nie mam wplywu na to co będzie, ale jakby nie było będzie ok!Starania od 09.2018
11.2019- pjp, łyżeczkowanie
02.2020- powrót do starań
07.2020- znów się nie udało
10.2020- nowa nadzieja
Neoparin, Acard, Duphaston, Euthyrox 75 -
Nana_r wrote:Hej!
Ale w środę będą emocje! Trzymam za Was mocno kciuki!
Ja wizytuje w poniedziałek 15.06.ale w środę jadę na wieś na Mazury na długi weekend więc szybko minie ten tydzień
Macie jakieś plany?
A co do niepokoju. Ja czuję totalny spokój, że będzie ok. Nie mam wplywu na to co będzie, ale jakby nie było będzie ok!
Proste, że będzie ok! Musi być!
My mieszkamy w Berlinie i myślelismy żeby skoczyć do Drezna i na Saksonię Szwajcarską na weekend. Akurat zbliża się rocznica ślubu, więc mały prezent sobie zrobimyNana_r lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam.Wczoraj ujrzałam 2kreski 😍❤️😍 po 10latach problemów z zajściem w ciążę.W środę miałam dostac miesiączkę i nie dostalam.
Ból podbrzusza był ogromny ale okresu jak nie było tak niema a test pozytywny.Jutro lecę na betę.Wedlug kalkulatora porodu pokazuje mi między 12 a 14lutym ❤️ Także jutro dam znać jaka wyszła beta.Pozdrawiam serdecznie.
Mój wczorajszy test
https://ibb.co/SVRrzc7Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2020, 13:15
Philly, Nana_r lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Lolita wrote:Czyli nie tylko ja jestem tak niecierpliwa Fajnie, sklikamy się w środę, ale ja dopiero o 20:30 mam wizytę. Powodzenia adaska!
Wizyta o 11:45👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Mnie od wczoraj boli w odcinku krzyżowym i podbrzusze. Nie kojarzę tego z niczym dobrym bo poprzednio skończyło się szpitalem, ale pozostało mi cierpliwie, nie wróżyć z fusów czekać do srody.
Mam tyle pracy ze nie mam czasu zamartwiać się na zapas ostatnio. Dni uciekają mi przez palce i nie wiem kiedy minęło 2 tygodnie od testu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2020, 13:52
-
nick nieaktualny
-
Cześć Hannaha!
Baska89 mega gratulacje! 10 lat to szmat czasu. Chyba jestesny rówieśniczkami
Trzymam kciuki za Wasze bety
Zuzia, a ten ból taki stały? Na szczęście środa już bliziutko, wierzę że będzie ok :*hannaha lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
11.2019- pjp, łyżeczkowanie
02.2020- powrót do starań
07.2020- znów się nie udało
10.2020- nowa nadzieja
Neoparin, Acard, Duphaston, Euthyrox 75 -
nick nieaktualny
-
Majorka wrote:Zuzia może no spe bierz? Ja biorę trzy razy dziennie