🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety ból się nasila i się ciągły. Bolesność w krzyżu jest coraz mocniejsza i boli nawet podczas leżenia.
Ja jestem anty lekowa. Nie biorę nic oprócz leków na tarczyce. Chyba ze lekarz powie inaczej, ale ostatni przeciw bólowy łykałam z 15 lat temu chyba.
-
Zuuziaaaa wrote:Niestety ból się nasila i się ciągły. Bolesność w krzyżu jest coraz mocniejsza i boli nawet podczas leżenia.
Ja jestem anty lekowa. Nie biorę nic oprócz leków na tarczyce. Chyba ze lekarz powie inaczej, ale ostatni przeciw bólowy łykałam z 15 lat temu chyba. -
Natxs25 wrote:Jeśli się nasila to chyba nie jest dobrze? Ja bym to jak najszybciej sprawdziła
Bety nie trzeba robić na czczo.
Należy powtórzyć badanie za 48 h.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2020, 21:44
-
Zuuziaaaa wrote:Poczekam do jutra rana. Nie należę do tych co panikują, a i stres mi nie pomoże. Jak coś ma się stać, to na tym etapie i tak tego nie uniknę.
Należy powtórzyć badanie za 48 h.
-
Zuuziaaaa wrote:Poczekam do jutra rana. Nie należę do tych co panikują, a i stres mi nie pomoże. Jak coś ma się stać, to na tym etapie i tak tego nie uniknę.
Należy powtórzyć badanie za 48 h.
Daj znać jutro jak się czujesz i czy byłas u lekarza. Trzymaj się kochana -
Natxs25 wrote:Rozumiem Cię doskonale. Ale jeśli nie krwawisz to może będzie ok? Ja jak poronilam to miałam mocne i ciągle bóle brzucha i krwawiłam a krwawienie to jak wyrok.
Daj znać jutro jak się czujesz i czy byłas u lekarza. Trzymaj się kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2020, 22:28
-
Zuuziaaaa wrote:Duphaston wg zaleceń lekarza 2 razy dziennie.
Powiem Ci, że mnie też boli, dzisiaj też jakby sie nasiliło, może to przez pełnię? Pracuje w służbie zdrowia nawet nie wiesz co się dzieje ludziom podczas pelni 😂Pomysl sobie, obie jesteśmy na lekach, robimy tak naprawdę wszystko co w naszej mocy. Na niektóre rzeczy nie mamy niestety wpływu, czasami bardzo się staramy a co się stanie nie zależy od nas. Trzeba byc dobrej myśli i nastawiać się pozytywnie, stres tym bolom nie pomoze napewnoNana_r lubi tę wiadomość
-
Zuuziaaaa wrote:Spokojnie, jeszcze nic nie skreślam dwie poprzednie poronienia właśnie takim bólem się zaczynały i po około 6-8 godzinach przychodziło krwawienie. Teraz jestem pierwszy raz na dupku i nie wiem czy to krwawienie tez może przyjść mimo brania go.
Tego to nie wiem. Zobaczysz jutro jak się sytuacja rozwinie ale trzymam kciuki aby było dobrze -
mimi00 wrote:Powiem Ci, że mnie też boli, dzisiaj też jakby sie nasiliło, może to przez pełnię? Pracuje w służbie zdrowia nawet nie wiesz co się dzieje ludziom podczas pelni 😂Pomysl sobie, obie jesteśmy na lekach, robimy tak naprawdę wszystko co w naszej mocy. Na niektóre rzeczy nie mamy niestety wpływu, czasami bardzo się staramy a co się stanie nie zależy od nas. Trzeba byc dobrej myśli i nastawiać się pozytywnie, stres tym bolom nie pomoze napewno
-
Zuuziaaaa wrote:Mam dokładnie takie samo zdanie, pisałam wcześniej ze nie należę do panikujacych a i raczej do wszystkiego podchodzę jako realistka, dam znać jutro, dostałam się prywatnie na 9:30 na usg wiec przyspiesze wizytę z srody na jutro
Zuuziaaaa, Rucola lubią tę wiadomość
-
Hej:)
Prawdopodobnie będę zimową mamą.
Beta z 1.06 - 370
Drugiej nie robiłam
Plamilam lekko na beżowo wczoraj i dziś, dziś miałam usg,
powiększone endometrium, ciążowa macica, ale
brak widocznego jaja płodowego w jamie macicy.
Pobolewa mnie brzuch jak na okres, niestety obawiam sie,
że nic z tego nie będzie 🙁 Owulacje miałam prawdopodobnie 15-16 maja,
beta z 1.czerwca 370, macie moze pojęcie czy to wysoki czy niski wynik jak
na 14 dni po prawdopodobnym owu? Ja już nie pamietam jakie były normy,
w ogóle bym o tym nie myślała, gdyby nie ten dzisiejszy ból w dole brzuchaBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
NatiB masz może luteine, duphastonu w domu? Jeśli tak to weź, jeśli nie to chociaż nospe i magnez.. jeśli możesz to powtórz betę i progesteron jutro.
Plamienia we wczesnej ciąży zdarzają się bardzo często, a nawet krwawienia now muszą oznaczać najgorszego, trzymam ✊ za Twojego zarodeczka 💖 Ty też go nie skreślaj 😊!Rucola lubi tę wiadomość
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
NatiB wrote:Hej:)
Prawdopodobnie będę zimową mamą.
Beta z 1.06 - 370
Drugiej nie robiłam
Plamilam lekko na beżowo wczoraj i dziś, dziś miałam usg,
powiększone endometrium, ciążowa macica, ale
brak widocznego jaja płodowego w jamie macicy.
Pobolewa mnie brzuch jak na okres, niestety obawiam sie,
że nic z tego nie będzie 🙁 Owulacje miałam prawdopodobnie 15-16 maja,
beta z 1.czerwca 370, macie moze pojęcie czy to wysoki czy niski wynik jak
na 14 dni po prawdopodobnym owu? Ja już nie pamietam jakie były normy,
w ogóle bym o tym nie myślała, gdyby nie ten dzisiejszy ból w dole brzucha
Jeżeli Beta przyrasta prawidłowo, na chwile obecną może byc powyżej 1000 a wtedy mozna już cos zobaczyć na usg, jezeli nie masz progesteronu w domu to naprawde warto przejechać się na izbę przyjęć by sprawdzic co i jak.
-
Byłam wczoraj na izbie, pogrubione endometrium, pęcherzyk niewidoczny, boje się ze to biochemiczna. Boli mnie to podbrzusze, nie mogę spać, ciagle sprawdzam czy nie leci mi krew🙁🙁🙁🙁 jezu dramatBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić