🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
mimi00 wrote:Dziękuje Ci za ten komentarz
O której masz wizytę w środę?
Baśka, Ewka - super bety 👌
Mavi niech rozwija się zdrowo!
Nati - przykro mi, oby kolejna próba zakończyła się sukcesem. Ściskam!Magddullina2 lubi tę wiadomość
-
Już po pierwszej wizycie
Pęcherzyk ciążowy jest (8,29mm), ciałko żółte obecne, zarodka jeszcze nie było widać (złudna ta moja nadzieja).
Po wynikach bety powiedziała doktorka że wszystko się dobrze rozwija i po moich złych doświadczeniach mam za dwa tygodnie przyjść jeszcze raz już z pełnym pakietem badań
Z pierwszego usg ciąża wyszła o 4 dni młodsza ale zobaczymy czy tak zostanie za dwa tygodnie.
Karta ciąży założona
Teraz aby wytrzymać do 22.06
W pierwszej ciąży się tak nie stresowałam jak w tej 🙃mimi00, GrubAsia, Nana_r, Lolita, Magddullina2 lubią tę wiadomość
-
Catelyn super! Ja tez mam druga wizytę 22.06 😇 u mnie wyszło dzisiaj z usg 4t6d, chociaż to coś za dużo mi się wydaje, bo mierzę temperaturę I wiem kiedy owulka była 🤔 apka pokazuje 4t1d, wiec dość duża rozbieżność. No nic, ważne ze póki co jest pęcherzyk i wszystko git ❤️
GrubAsia, Madziq66 lubią tę wiadomość
-
Catelyn wrote:Już po pierwszej wizycie
Pęcherzyk ciążowy jest (8,29mm), ciałko żółte obecne, zarodka jeszcze nie było widać (złudna ta moja nadzieja).
Po wynikach bety powiedziała doktorka że wszystko się dobrze rozwija i po moich złych doświadczeniach mam za dwa tygodnie przyjść jeszcze raz już z pełnym pakietem badań
Z pierwszego usg ciąża wyszła o 4 dni młodsza ale zobaczymy czy tak zostanie za dwa tygodnie.
Karta ciąży założona
Teraz aby wytrzymać do 22.06
W pierwszej ciąży się tak nie stresowałam jak w tej 🙃
-
Ja dziś powtarzałam betę (4458) po pierwszej wizycie podobno jestem w 4+3, każda apka wylicza inaczej (niektore 5+1,5+3)
Jest pęcherzyk i ciałko żółte, czekamy na serduszko, ale wszystko wygląda dobrze😍
Następna wizyta 19.06 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2020, 22:24
Lolita, AgataAgatka, Rucola, Catelyn, Gosia1234, Clover, Madziq66, Nana_r, Magddullina2 lubią tę wiadomość
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam ale wchodzenie przez stronkę mnie wkurza i zapominam najczęściej o tym🤦♀️u mnie nic ciekawego się nie dzieje, jutro idę na badania które mam zlecone ale ogółem panikuje strasznie bo niemam żadnych objawow jak w poprzednich ciazach na dodatek martwię się tym krwiakiem i mam wrażenie że wariuje ze stresu 😢jutro chce powtórzyć betę choć niewiem jak liczyć przyrost jak ostatnia była prawie 2 tyg temu🙄
-
Witajcie kobietki czy mogę dołączyć?
W sumie u mnie poczateczek i mam wielką wielka nadzieję na wspaniały finał w lutym 😍
Ostatnia Om 7.05., beta z 5.06=19.53 a po 72h 8.06 = 98.61 kalkulator wyliczył 0rzyrost ponad 246% na 48h 😍❤️ mam nadzieję że to zdrowa silna ciąża 😍Lolita, GrubAsia lubią tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Magddullina2 wrote:Witajcie kobietki czy mogę dołączyć?
W sumie u mnie poczateczek i mam wielką wielka nadzieję na wspaniały finał w lutym 😍
Ostatnia Om 7.05., beta z 5.06=19.53 a po 72h 8.06 = 98.61 kalkulator wyliczył 0rzyrost ponad 246% na 48h 😍❤️ mam nadzieję że to zdrowa silna ciąża 😍
Hej, hej! Pewnie, ze możesz! Witamy 😇
Ja tez dopiero w 4 tyg, wczoraj już widziałam na badaniu pęcherzyk ❤️ Kiedy wybierasz się do lekarza?Magddullina2 lubi tę wiadomość
-
Mavi wrote:Hej, hej! Pewnie, ze możesz! Witamy 😇
Ja tez dopiero w 4 tyg, wczoraj już widziałam na badaniu pęcherzyk ❤️ Kiedy wybierasz się do lekarza?
, 😍 w piątek mam wizytę mam nadzieję że też ujrze pęcherzyk ❤️😘😍👩👦👦
👣2014
👣2016
Zuzia, tak mi przykro. Nie wiem nawet co powiedzieć... Życzę Ci dużo siły, trzymaj się!
Cześć Magddullina!
Od dwóch dni mam bóle odcinka krzyżowego które pojawiają się przy dłuższym staniu. Niby moja doktor mówiła, że może tak być, ale myślałam, że jednak pojawią się później. Bardzo powiększyły mi się też piersi, muszę kupić jakieś nowe biustonosze bo w stare przestają się mieścić. Ogólnie czuję się całkiem dobrze, tylko raz mnie zemdliło kiedy robiłam kanapki z serkiem chrzanowym, a później kiedy chciałam je zjeść. Kolejna wizyta u lekarza 23.06. Na szczęście ataki astmy na razie ustały, ale i tak w poniedziałek mam telekonsultację z pulmonologiem. -
Mavi wrote:Magdullina, życzę ci żebyś zobaczyła już pęcherzyk ❤️
Ja mam za to metaliczny posmak w ustach, bolą mnie sutki i pokazały się niebieskie żyły na piersiach. Nie myślałam, ze tak szybko zaczną mi się objawy.👩👦👦
👣2014
👣2016
Ewkaewka wrote:U mnie lekkie zmęczenie, bardzo delikatne mdłości od czasu do czasu, delikatny ból piersi. Wszystko się pomału rozkręca 🤭 jutro powtórka bety i długi weekend 😉
🙂✊😍
Ja mam mega śpiączkę he która właśnie zaczyna mnie atakować... W nocy śpię jak dziecko a po południu chodzę, ziewam i oczy na zapałkach ❤️👩👦👦
👣2014
👣2016
Karmelka wrote:U mnie się dziś znów zaczęły plamienia... i niepokój czy wszystko ok jest jeszcze większy ☹ wizyta dopiero 17.06 jak ja dotrwam???
Bierzesz Luteine albo duphaston? Ja bym pojechała na ip dla świętego spokoju. Może to nieszkodliwe plamienie.