🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama no wichajster jak się patrzy ! z całym oprzyrządowaniem
Aaa Tygrys wita się w 5 miesiącu. 😊 i pani doktor kazała brać magne b6 bo jednak te twardnienia macicy nie powinny aż tak często występować na tym etapie ciąży...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2020, 22:42
Bajka15, Kamaa1987, GrubAsia, _Hope, _Hope, Olinda, Luzia, BlackRose 89, ultraviolet, Majorka, Teresita, Clover, oloowa2709, Sweetcake, Patt94, Lalala, Angelika0507 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, moje dziecko chyba lubi bąbelki 🙈
W tamten weekend czułam pierwsze niewielkie ruchy po wypiciu cin cin bezalkoholowego, przez cały tydzień był spokój, dziś tylko się napilam i znowu czuć jak się wierci 💜
P.S. polecam tego CIN CINA dla smakoszy półwytrawnych białych trunków 👌 można kupić w BiedronceKamaa1987, Rucola lubią tę wiadomość
-
Bajka15 wczoraj go właśnie zakupiłam bo dziś będę oblewać moją 30 a nie mieli żadnego wina bezalkoholowego:( zobaczymy czy glutek też u mnie będzie skakał bo po wypiciu Coca coli skacze jak szalony:)
Bajka15 lubi tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
BlackRose 89 wrote:Tygrysek 😍 jakie Wy szczupłe jesteście, ja wyglądam jak czołg 😂 "kiedyś jeszcze będę sexi"
Oj myślę, że nie będziesz tylko jesteś. Sexy ma wiele twarzy
Tygrysek brzuszek pkerwsza klasa
Powiem Wam, że ścięłam wczoraj wlosy z takich do łopatek do takich za ucho. Fajna fryzurka, ale jakoś mi nie służy w ciąży. Buzia mi się zrobiła jak księżyc. Plus jest takie, że mycie i suszenie będzie o połowe krótsze -
liliputkowo90 wrote:Bajka15 wczoraj go właśnie zakupiłam bo dziś będę oblewać moją 30 a nie mieli żadnego wina bezalkoholowego:( zobaczymy czy glutek też u mnie będzie skakał bo po wypiciu Coca coli skacze jak szalony:)
Wszystkiego najlepszego!3️⃣0️⃣ 🎉🥳
Tzn ze rzeczywiście bąbelki pobudzają 🙈 -
BlackRose 89 wrote:Vagabond ja uwielbiam taką fryzurkę na boba, kiedyś miałam ale teraz nie mogę bo u mnie spora nadwagą, więc wyglądałabym nie bardzo. Jak miałam takie krótkie to mąż narzekał "no i za co ja Cię będę teraz trzymał" 😂
Hahaha mąż ma racje jak nic -
Kama interes jak się patrzy 👼, o pomyłce nie ma mowy😁.
Tygrysek kruszynka z Ciebie, a brzusio zgrabniutki💗
Liliputkowo sto lat 🥂🍾🎂
U mnie dzidzia nadal nie fika i nie bulgocze🧐może będzie miała spokojny temperament😉nie ukrywam, że czekam z utęsknieniem na ten momentKamaa1987 lubi tę wiadomość
-
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Liliputkowo, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! 😊 🎂
Ja w poniedziałek idę do fryzjera i będę właśnie ścinać włosy na boba chyba. W zeszłym roku jesienią też sobie zrobiłam i byłam bardzo zadowolona z tej fryzury, a teraz nie mogę ogarnąć swoich włosów, rosną jak szalone i mam mnóstwo baby hair. Zdecydowałam się też na koloryzację, ale jeszcze dokładnie nie wiem, co będzie robione. Już nie mogę się doczekać 😝
Mój mąż żartowniś z wielkim podekscytowaniem czeka na to, aż mój pępek stanie się wypukły 🤣 Dzisiaj stwierdził, że zaczyna się powoli zmieniać 🤣Olinda lubi tę wiadomość
-
Kiedy masz wizytę? Lekarzem nie jestem, ale wyniki chyba wskazują na jakąś infekcję dróg moczowych, trzeba by było się skonsultować z lekarzem, być może zleci posiew i ustali leczenie.
Ja już czuję, że też teraz będę miała tragiczne wyniki moczu. W zeszły weekend wydawało mi się że zaczyna mi się jakieś zapalenie, udało mi się załagodzić tym, co mi poleciłyście i jest dużo lepiej, ale mocz w dalszym ciągu jest mętny. Mam teraz w poniedziałek oddać krew i mocz do badania i już się boję, co tam wyjdzie 🙄 -
dziewczyny dziękuję za miłe słowa
A ja i tak jakoś czuje się grubo. Ale BlackRose na odchudzanie to mamy czas po ciąży o !
Bajka jak mi narobiłaś ochoty na to Cin Cin ja uwielbiam tego typu rzeczy . jadę dziś kupić
Nadzieja94 białko i leukocyty no wygląda to na infekcje dróg moczowych. to nie jest jakaś tragedia często się zdarza s ciąży ale zapisz się do lekarza ze by szybko zacząć leczenie, nie ma co z tym czekać wg mnie -
Dziękuję kochane za życzenia!! To dla mnie szczególny rok. Jeszcze w tamtym roku marzyłam o dziecku a teraz?? Mam cudownego syna drugi w drodze to dwa najpiękniejsze prezenty jakie mogłam sobie życzyć!!!
Bajka15, Clover, Olinda, Ania81, oloowa2709 lubią tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021