🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
myszka 30 wrote:Dokładnie dziewczyny. Jak rodzice nie są wysocy to niby jak dziecko ma być. Także śmieszy mnie czasem porównywanie dzieci. U mnie akurat ja jestem niska i drobna a mąż jest wysoki, wiec z wielkością dziecka różnie może być. Starszy syn idzie jeśli chodzi o wzrost raczej w ślady taty natomiast młodszy raczej niski nie będzie ale tak wysoki jak tata raczej też nie
Ja się nie znam na tym jak genetyka działa, ale moi rodzice są niscy/średni (mama ok 165, tata max 175), a mój brat wyrósł do 190 cm 😅. Do tej pory nie wiemy po kim on jest taki wielki.
Zobaczymy jaki nasz bąbelek będzie, bo i ja i mąż jesteśmy średniego wzrostu i szczupli. Może tez trafi nam się wysoki ewenement 😂 -
Agatko piękna córeczka ♥️
A babcie miały swój czas na wybór imion i to wam się maja podobać a nie im 😘
Imiona dla naszych chłopców mojej teściowej i tacie tez się nie podobają ale mam to w nosie
A ja dzisiaj jestem jak trup. W nocy spać nie mogłam. Byłam zlana potem. W ciągu dnia to samo... do tego jestem osłabiona 🤦🏻♀️
Mam nadzieje, że to wina zmiany pogody bo wczoraj upał a dzisiaj deszcz i zero słońca.
A my za 4 dni zobaczymy nasze króliczki 😍 nie mogę się doczekać 🙊BlackRose 89 lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
myszka 30 wrote:Genetyka jest zaskakująca, może kiedyś ktoś w Twojej rodzinie był wysoki
np mój młodszy syn jest podobny do brata mojego teścia jak był w jego wieku. Także zdumiewające jak geny potrafią przeskoczyć
Dlatego nie zdziwi mnie jak moje dziecko bedzie wysokie mimo sredniego wzrostu rodzicow. Marza mi sie, aby nasza corka miala oczy po mezu, bo ma przepiekne bardzo ciemno brazowe. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Rucola lubi tę wiadomość
-
My z mężem akurat jesteśmy drobni. Synek dobrze się rozwija ale jest malutki. Ja niska a mąż wysoki. Zobaczymy później jak to będzie.
Agatka piękna mała.Gagatka lubi tę wiadomość
-
Heh, u nas raczej słowiańska uroda, ale cora tez moze miec oczy po mezu: niebieskie, dlugie rzesy... No
My tez niscy raczej, moi rodzice i rodzice meza niewysocy, dopiero moj dziadek od strony mamy to potezny chlop, moj brat po nim tez
Agatka gratulacje, niech coreczka zdrowo rośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2020, 20:43
Janek 14
Tymek 11, 5
Laura - > nasze słońce od 18.01.2021 -
dziewczyny macie już siarę? ja dziś podczas mycia piersi zauważyłam że mi leci. czy to nie za wcześnie? 🤤
-
Hej dziewczyny czytam na bierząco, ale brak weny na pisanie.
Widzę, że większość ma już za sobą badania połówkowe 😁 czytam same dobre wiadomosci
Serdecznie Wam gratuluje ❤️ Zaś tym, które oczekują na to badanie życzę wytrwałości( sobie również 😉) lada moment i my będziemy dzielić się naszym szczęściem 😌
Gagatka piękny buziaczek 😍 super ujęcia córeczki
Co do wymiarów także zazwyczaj panikuje co do delikatnych odchyleń, ale zdaje sobie sprawę ze bez potrzeby. Przecież każdy z nas jest inny pod kątem parametrów wymiarowych 😉 po to są siatki centylowe, nie tylko wszystkie dzieci są w 50 centylu, bo to nierealne.
U mnie z wyprawki tylko kilka ubranek. Obiecałam sobie ze w połowie października wezmę się za systematyczne zakupy. Kokon zakupie, bo zamierzam wykorzystywać na kilka sposobów, rożek zapewne tez przynajmniej na początku. Koleżanka poleca tez mocno nosidło Tula ( dla niej bardzo przydatne ) tylko nie wiem od kiedy się je użytkuje 🤭
Wiadomo wózek, łóżeczko dostawka ( może i zwykle tez lub kołyska) leżaczek to z tych większych rzeczy. Potem będzie już z górki i lżej finansowo 😜chyba sobie listę stworze i podzielę na miesiące, aby równomiernie uszczuplić kieszeń.
Tygrysku u mnie tez już leci , mało ale jest od kilku dni
Moja dzidzia rusza się w miarę systematycznie. Przez systematyczność mam na myśli wieczorna dyskotekę i poranne roraty 🤣
tygrysek7773, jestem_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeresita piekny brzuszek❤️❤️.
Co do genetyki to ja jestem malenstwo w porownaniu do meza. Moja rodzinka to raczej wszyscy sa sredniego wzrostu do wysokich (tylko ja taki odszczepieniec😂😂😂😂😂), u meza tak samo. Dzieci poszly w meza, cala trojka bedzie wysoka lub sredniego wzrostu. Ciekawe po kim to nasze malenstwo bedzie mialo wiecej genow? 🤷♀️.
Ja mam jeszcze daleko do polowkowych, obawaim sie ze zanim do nich dojdzie to zniose jajko 😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️Teresita lubi tę wiadomość
-
Ania81 jesteśmy na tym samym etapie u mnie dzisiaj 18+0 ( czyli zaczęłam 19tc). Połówkowe 12-13.10 u mojego gin, ale mam chęć zrobić tez dodatkowe usg u kogoś innego w przyszłym tygodniu. Każde usg wykonywał mi tylko mój lekarz, a widzę ze u Was jest różnie wiec zamierzam pofatygować się dodatkowo do innego spacjalisty😌 o tak dla czystego sumienia i z własnej ciekawości
Ania81 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj wieczorem młody dał taki koncert że tatuś czuł każdy jego skok a nie jak do tej.pory że tylko sporadycznie. Musiał mocno kopać bo udało mi się nagrać filmiki jak brzuchal podskakuje, faluje a nawet raz coś podłuznego się pokazało 😲 skakał równo 42minuty aż sie martwię czy sobie czegoś nie nadwyrężył😂🤣😂
ultraviolet, oloowa2709 lubią tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Ja to niska po mamie a brat wielki po tacie.
mam nadzieję że syn będzie wysoki jak tata
Pamiętam jak z synem byłam w ciąży to leciała mi siara i to dużo
Ładny brzuszek TeresitaTeresita lubi tę wiadomość
-
liliputkowo90 wrote:Wczoraj wieczorem młody dał taki koncert że tatuś czuł każdy jego skok a nie jak do tej.pory że tylko sporadycznie. Musiał mocno kopać bo udało mi się nagrać filmiki jak brzuchal podskakuje, faluje a nawet raz coś podłuznego się pokazało 😲 skakał równo 42minuty aż sie martwię czy sobie czegoś nie nadwyrężył😂🤣😂
Mały akrobata Ci rośnie 😉bardzo aktywne to Twoje maleństwo, mąż pewnie w szoku i wrażeniem doznań 😊 -
Teresita wrote:Hej dziewczyny czytam na bierząco, ale brak weny na pisanie.
Widzę, że większość ma już za sobą badania połówkowe 😁 czytam same dobre wiadomosci
Serdecznie Wam gratuluje ❤️ Zaś tym, które oczekują na to badanie życzę wytrwałości( sobie również 😉) lada moment i my będziemy dzielić się naszym szczęściem 😌
Gagatka piękny buziaczek 😍 super ujęcia córeczki
Co do wymiarów także zazwyczaj panikuje co do delikatnych odchyleń, ale zdaje sobie sprawę ze bez potrzeby. Przecież każdy z nas jest inny pod kątem parametrów wymiarowych 😉 po to są siatki centylowe, nie tylko wszystkie dzieci są w 50 centylu, bo to nierealne.
U mnie z wyprawki tylko kilka ubranek. Obiecałam sobie ze w połowie października wezmę się za systematyczne zakupy. Kokon zakupie, bo zamierzam wykorzystywać na kilka sposobów, rożek zapewne tez przynajmniej na początku. Koleżanka poleca tez mocno nosidło Tula ( dla niej bardzo przydatne ) tylko nie wiem od kiedy się je użytkuje 🤭
Wiadomo wózek, łóżeczko dostawka ( może i zwykle tez lub kołyska) leżaczek to z tych większych rzeczy. Potem będzie już z górki i lżej finansowo 😜chyba sobie listę stworze i podzielę na miesiące, aby równomiernie uszczuplić kieszeń.
Tygrysku u mnie tez już leci , mało ale jest od kilku dni
Moja dzidzia rusza się w miarę systematycznie. Przez systematyczność mam na myśli wieczorna dyskotekę i poranne roraty 🤣