🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem po wizycie w szpitalu. Miałam odpływ wód (sączenie) rozwarcie 3 cm, ktg ok, mam czekać na rózwoj sytuacji ale zdecydowałam ze poczekam w domu. Nie lubię szpitali. Jutro kontrola u swojej dr w przychodni - jeśli dotrwam. Ale powiem ze czuje się dzisiaj okropnie, mam totalny spadek energii, straszna zgagę, ból krzyża, nie mam apetytu a do tego te wstrętne nudności.
Nadzieja powodzenia, oby poszło po twojej myśli.
Grubasiu powodzenia dzisiaj wielki dzieńGrubAsia, oloowa2709, Lolita, Ania81, werni lubią tę wiadomość
-
Zuuziaaaa wrote:Ja jestem po wizycie w szpitalu. Miałam odpływ wód (sączenie) rozwarcie 3 cm, ktg ok, mam czekać na rózwoj sytuacji ale zdecydowałam ze poczekam w domu. Nie lubię szpitali. Jutro kontrola u swojej dr w przychodni - jeśli dotrwam. Ale powiem ze czuje się dzisiaj okropnie, mam totalny spadek energii, straszna zgagę, ból krzyża, nie mam apetytu a do tego te wstrętne nudności.
Nadzieja powodzenia, oby poszło po twojej myśli.
Grubasiu powodzenia dzisiaj wielki dzień08.02 💙 Artur -
Dzięki dziewczyny 😁!
O 10.20 na świat przyszła moja córa, całe 3660g szczęścia 🥰🥰🥰🥰
Jest cudowna, ssanie idzie jej nieźle, pokarmu na razie chyba nie mam, ale pracujemy nad tym 😁
Mi odchodzi znieczulenie i niestety zaczyna piekielnie boleć, ale mam nadzieję, ze po pionizacji będzie trochę lepiej 😅
Chciałam dorzucić foteczke, ale coś nie działa zapodaj.net, może uda się późniejPatt94, oloowa2709, Edward1, Tristana, _Hope, ultraviolet, Clover, Ingaaa, Angelika0507, liliputkowo90, Bajka15, Lolita, myszka 30, hannaha, AgataAgatka, tygrysek7773, Ania81, werni, Rucola, Lalala lubią tę wiadomość
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
GrubAsia wrote:Dzięki dziewczyny 😁!
Jest cudowna, ssanie idzie jej nieźle, pokarmu na razie chyba nie mam, ale pracujemy nad tym 😁
Mi odchodzi znieczulenie i niestety zaczyna piekielnie boleć, ale mam nadzieję, ze po pionizacji będzie trochę lepiej 😅
Chciałam dorzucić foteczke, ale coś nie działa zapodaj.net, może uda się później
Gratulacje! ❤😍 Czekamy na foto ☺️ -
Grubasia serdecznie gratuluje córeczki 💓💓💓.
Nadzieja daj znać co powie lekarz i na jakim oddziale leżysz. Ja jutro mam termin przyjęcia. Stres coraz większy, bóle i dyskomfort tez narastają. Ciekawa jestem jak rozwarcie i szyjka się mają 🤔
Zuziaaa informuj nas! Coś czuję że dziś urodzisz 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 16:08
Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
Chciałam dorzucić foteczke, ale coś nie działa zapodaj.net, może uda się później
Gratuluję! 😍 -
GrubaAsia! Gratulacje, super bardzo się cieszę, zbieraj siły i czekamy na zdjęcie małej królewny ❤
Nadzieja94 a co się dzieje że lekarka zdecydowała wziąć cie do szpitala?
Zuziaaaaa, trzymam kciuki, będzie dobrze. Caly czas sprawdzaj kolor wód płodowych, oby szybko się akcja rozkręciła ✊✊
Oloowa powodzenia jutro, czy to oznacza że jutro będziesz miała tez cesarkę?
No dziewczyny chyba jest coś na rzeczy z tą jutrzejszą pełnią, co?
8/2/2021 urodziła się nasza mała królewna Pola 3720g I 51cm
2010 - urodził się Franciszek 4180g I 55 cm
XII.2012- 5tc [*]
Starania o kolejne dzieciątko od 2013.
5 VI 2020 - II kreski na teście 😁 -
GrubAsia, gratulacje🎉🥳😍 dużo zdrowia dla Was i szybkiego powrotu do formy po CC 🥰❤🍀2021 H🩷
2023 W🩵 -
GrubAsiu, raz jeszcze gratulacje wpisuję tc z suwaczka, w razie czego sprostuj
btw, my na fb też czekamy na fotkę
Zuziaaa kciuki za szybki rozwój akcji!
Nadzieja 🍀GrubAsia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edward1 wrote:GrubaAsia! Gratulacje, super bardzo się cieszę, zbieraj siły i czekamy na zdjęcie małej królewny ❤
Nadzieja94 a co się dzieje że lekarka zdecydowała wziąć cie do szpitala?
Zuziaaaaa, trzymam kciuki, będzie dobrze. Caly czas sprawdzaj kolor wód płodowych, oby szybko się akcja rozkręciła ✊✊
Oloowa powodzenia jutro, czy to oznacza że jutro będziesz miała tez cesarkę?
No dziewczyny chyba jest coś na rzeczy z tą jutrzejszą pełnią, co?Edward1, Ania81, GrubAsia lubią tę wiadomość
Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
Ewkaewka wrote:Byłaś w redlowie? Dali ci wybór, czy chcesz zostać w szpitalu czy do domu?
Póki co wróciłam z synem z długiego spaceru i pije herbatę z liści malin. Skurczy brak, wody dalej się nie sączyły. Boli mnie tylko w krzyżu. No cóż, może pozostaje mi liczyć na pełnie która chyba jutro albo dzisiaj 🤷🏻♀️
-
Grubasia gratulacje 😍😍😍
Dziś dzownilam do ginekologa powiedziałam mu o tych plamach mega swedzacych na skórze to mówi że jakieś uczulenie może na coś,ja mówię nie mam pojęcia jem I używam wszystkiego jak dotychczas więc wątpię A ten jakie leki biorę ja mówię no od miesiąca te zelazo.to mówi żebym narazie je odstawila I zobaczymy co to będzie Ale jak dalej będzie swedziec to do dermatologa mam iść.i skończyłam z nim gadke to bylo O 11 godzinę I jak ręka odjal przestało mnie swedziec😂 I już się cieszyłam.. Ale teraz znowu mnie zaczęło od jakiejś godziny.no ledwo wyrabiam, mam ochotę brzuch wydrapac.jak podniose bluzkę to od zwykłego powietrza mnie też swedzi ten brzuch. Masakra ;/ ja już nie wiem czy to nie ta cholestaza.ja wcześniej nie widziałam brzucha na dole tylko 4 dni tam drapalam A po 4 dniach zobaczyłam.moze ja sobie zrobiłam od drapania te plamy;/ jutro idę na krew I zrobię od razu te badania watrobowe.chce wiedzieć że jest ok.poprzedniej nocy pół nocy nie mogłam spać bo tak mnie swedzial brzuch..GrubAsia lubi tę wiadomość