🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie przez wysokie crp dłużej trzymali w szpitalu po 1 ciąży. Mam nadzieję że tym razem będzie ok. We wtorek urodziłam a w sobotę wyszłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2021, 22:39
-
Hej dziewczyny 🙂 Staram się Was czytać na bieżąco, ale nie mam za bardzo czasu żeby się odezwać, bo mały jest bardzo absorbujący 😁 Od poniedziałku jesteśmy w domu i staramy się jakoś ogarniać nową rzeczywistość. Ja już czuję się znacznie lepiej niż tuż po cc. Obecnie na tapecie u nas temat walki o laktację. Brodawki zaczynają się już powoli przyzwyczajać do małego ssaka, ale mam wrażenie, że mam za mało pokarmu i że Olusiowi ciężko się najeść... Mam nadzieję, że jakoś się to wssystko rozkręci. Ogólnie oprócz karmienia reszta idzie nam nieźle. Mąż sporo pomaga w domu, z każdym dniem coraz lepiej to wszystko ogarniamy. Synek jest cudowny i kochany ❤ Nie cytujcie proszę ze zdjęciem.
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2021, 21:46
Patt94, Rucola, BlackRose 89, ultraviolet, werni, Pikcia, GrubAsia, Ania81, _Hope lubią tę wiadomość
-
Cześć, ciężko nadrobić forum. Wczoraj tj 11.02 o 8.45 na świat zawitał Dawid. Krótki a pulchny. Przy piersi dość nieśmiało złapał i troszkę pomlaskał bo był bardzo śpiący. Czekam na nowy dzień bo wczorajszy był bardzo bolesny. Jeśli na badaniach wszystko będzie ok to w sobotę do domciu.
BlackRose 89, Sweetcake, Clover, Ann0221, GrubAsia, Ania81, oloowa2709, Angelika0507, _Hope lubią tę wiadomość
-
Ja też czekam już jak na szpilkach. Zostało mi 11 dni i okazuje się, że strasznie dużo rzeczy do załatwienia (lab 3x, ktg, wymaz na covid i wizyta).
Byle do poniedziałku do donoszonej.Beatti lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Zuuziaaaa wrote:Czy któraś z Was po Cesarce miała mierzone CRP? Jakie były wartości? Po ilu dniach byłyście w domu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2021, 08:05
Janek 14
Tymek 11, 5
Laura - > nasze słońce od 18.01.2021 -
My się rozpakowaliśmy wczoraj. Wyszedl nam tluściutki paczuś i wszystkie ubranka ktore wzielam sa delikatnie malawe sporo spi, cycucha ciągnie ale jeszcze nie jakoś super.
werni, Inka7, ultraviolet, Rucola, Aguu, Sweetcake, Pikcia, GrubAsia, BlackRose 89, Ania81, oloowa2709, Angelika0507, _Hope, Clover lubią tę wiadomość
-
Zuuziaaaa wrote:Czy któraś z Was po Cesarce miała mierzone CRP? Jakie były wartości? Po ilu dniach byłyście w domu?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Hej dziewczyny,
Ogromne gratulacje dla wszystkich ostatnio upieczonych mam !
Mam pytanko do tych którym zaczęła się naturalnie akcja porodowa - opadł wam brzuch wcześniej ? Wyraźnie to widziałyście ?
Wypatruje jakiś szans na poród bo już ta końcówka to taka marna egzystencja
-
Pytanie do dziewczyn , które urodziły. Ile spadły z wagi wasze dzieciaczki do 3 doby?
Moj mały pieknie ssie, siare mam gęsta i dużo a spadł już w sumie 10% swojej wagi urodzeniowej. Mleka jeszcze nie mam. Dokarmiam go trochę ale powiem szczerze, ze boje się bardzo, ze nie będzie chciał piersi. Dzisiaj wychodzimy do domu. Czekam tylko na pediatrę .