🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Dolaczam do grupy mam które mają nieodkladalne dzieci. Poki co niestety nic z tym nie moge zrobic. Mała wyje o da mnie i już.
Lalala jako matka trzeciego dziecka, dobrze radze, nie czytaj za wiele, a zaufaj intuicji mamy. Ma ona zdecydowanie lepsze zasoby
Co do noszenia, tulenia, jestem za tylko moj kręgosłup nie wyrabia... Niestety ze względu na blizne nie moge jeszvze zakładać chusty...Janek 14
Tymek 11, 5
Laura - > nasze słońce od 18.01.2021 -
Edward a u nas spokojnie leży tylko w foteliku Ale odkąd się urodził spędza w nim większość czasu, więcej niż na rękach.
My żłobek na wszelki wypadek zaklepaliśmy już od września, bo chyba nie zdecydujemy się na nianię.
Edward1 lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Ja to byłam na darmowych warsztatach w 1 ciąży gdzie pokazywała instruktorka jak nosić chusty. Ale to nie dla mnie.
Mój syn to po południu jest nieodkladalny. -
Perelka pamiętam ze w szpitalu tylko Kacperek byl nieodkladalny, wiec teraz już i brat dołączył? ostatnio sobie przypominałam jak leżeliśmy na sali, łącznie 4 dzieci i nigdy nie mogly się zsynchronizować
-
Udało mi się Was mniej więcej nadrobić 🙈
Lalala tak niestety bolące nadgarstki to mój problem od 8 nas ciąży, miało przejść po, nie przeszło 🙄 Chociaż mam wrażenie że jest trochę lepiej dzisiaj - jak nie przejdzie to radzę się udać do specjalisty i spytać co zrobić z tym zespołem cieśni nadgarstka bo tak to się fachowo nazywa.
3 noc w domu za nami, pierwsza to była katastrofa i dramat, ryk mój i dzidzi na przemian, odpadła przed 6 rano 🙄 Wczoraj ok, dzisiaj dała pospać do 10.30 😍 W dzień prawie cały czas spiutka, kochana strasznie 🥰
Ania81, tygrysek7773, Edward1, Sweetcake, werni, Rucola, Angelika0507, Lolita lubią tę wiadomość
-
Tygrysku bardzo dobrze pamiętasz, Kacperek nadal najlepiej by się nie odrywał od cyca. Natomiast Dominik ciut lepiej śpi ale coś ostatnio ma problem żeby kupkę zrobić i postękuje pół nocy i to Go wybudza. A Laurunia daje pospać? W poniedziałek styknie jej miesiąc:) leci ten czas jak szalony;)
tygrysek7773 lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko najlepiej spi na mnie w ciagu dnia, a w nocy chce spac kolo cyca, inaczej jest placz a wrecz krzyk. Straszna wtedy krzywa mu sie dzieje, bo on do mamy chce. Wiec czesto spi ze mna 🤦♀️🤦♀️. Wiem, ze niezbyt dobrze spac z dzieckiem, ale nie moge go tak meczyc.
-
Patt dziewczynka przecudna !
Perelka wiesz w nocy bardzo ładnie spi a w dzień to jak wiatr zawieje roznie bywa leci czas jak szalony..ciężko uwierzyć ze to juz miesiąc..
Liliputkowo współczuję bardzo...wyobrażam sobie jak się denerwujesz...wracajcie do zdrowia , wiadomo coś konkretnego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 15:27
-
Liliputkowo współczuję 😔 a co mówią lekarze?
Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia i domu 🙏🍀✊
8/2/2021 urodziła się nasza mała królewna Pola 3720g I 51cm
2010 - urodził się Franciszek 4180g I 55 cm
XII.2012- 5tc [*]
Starania o kolejne dzieciątko od 2013.
5 VI 2020 - II kreski na teście 😁 -
Maly ma na prawym płucku jakaś wydzieline dostaliśmy antybiotyk, min 7 dni hospitalizacji. Po Kajtku nie widać choroby, śpi jest pogodny, mało płacze, tak jak zawsze. Gorzej ze mną.. starszy synek ma zaraz urodziny nie wyobrażam sobie by mnie ominely... o wizytach u neurologa i bioderkach nie wspomnę5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021